2019 aasta suvehoroskoop (Skorpion)


Foto: pexels.com

SKORPION

Rahalised küsimused eeldavad Sinult sellel suvel tavalisest suuremat tähelepanu. Sugugi kõik asjad ei kulge praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid, mistõttu püüa teha enda poolt kõik selleks, et asjad kontrolli all oleksid. Riskide võtmisest tasuks hoiduda, kuna need võivad Sulle palju ebameeldivusi tekitada.

Tööalastes küsimustes tuleks Sul praegu tavalisest enam tähelepanu pöörata kõikvõimalikele detailidele, sest need võivad kergesti vajaliku tähelepanuta jääda. Üldiselt kujuneb see suvi tööalastes asjades heaks, kuid pead olema valmis ka mõningateks ebameeldivateks üllatusteks.

Suhted kolleegidega võivad kergesti halveneda, kuid oma mõtteid ja ideid neile peale suruma hakkad. Seepärast avalda oma arvamust, kuid ära eelda, et kõikidest neist ka koheselt kinni haaratakse.



Inimsuhted võivad neil suvekuudel olla Sul suhteliselt keerulised. Sul on raske teisi inimesi mõista ning surud oma arvamusi üsnagi jõuliselt teistele peale. Eriti keeruliseks võivad kujuneda suhted naisterahvastega. Seetõttu peaksid hoolikamalt jälgima seda, mida ütled ja kuidas ütled, et suuremaid probleeme oma elus vältida.

Kui oled plaaninud oma koduses elus midagi suuremat korda saata, siis oleks Sul mõttekas oma plaanid mõneks ajaks ootele panna. Sul oleks lihtsalt liialt keeruline oma peamiste eesmärkide poole liikuda. Ka ei pruugi Sul olla piisaval määral püsivust selleks, et vajalikud ettevalmistused ära teha.

Suhted pereliikmetega toimivad suhteliselt hästi. Samas tuleks Sul oma sõnadel rohkem silma peal hoida, et võimalikke erimeelsusi ennetada.



Armuasjades oled neil suvekuudel tavalisest palju tormakam. Samas suudad armuelus kõik kenasti toimivana hoida. Võiksid oma partneri soovidega siiski mõnevõrra enam arvestada. Hea aeg selleks, et üheskoos reisima minna. Oma partnerit tasuks praegu meeldivalt üllatada.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis hoia kindlasti oma silmad lahti. Sulle on avanemas mõni uus teatud määral varjatud võimalus.

Võiksid neil suvekuudel leida rohkem võimalusi selleks, et veidi rohkem puhata ja lõõgastuda, sest Sinu energiavarud vajaksid täiendamist. Ole tähelepanelik oma tervise suhtes, sest on oht haigestuda. Peamiseks probleemiks võivad saada putukahammustused (puuk, herilane, mesilane jne.).



Arvatavasti saad sellel suvel mitmeid küllakutseid inimeste juurde, keda Sa kaua näinud pole. See peaks Sulle emotsionaalselt väga positiivset mõju avaldama.

Võiksid rohkem tegeleda oma teadmiste ja oskuste täiendamisega. Loe rohkem, võta osa kursustest jne.

Tähelepanelikum tasuks olla liikluses osalemisel, sest on suurem oht liiklusõnnetusse sattumiseks.

Seotud postitused