2022 aasta horoskoop (Kaljukitsele)


Foto: pixabay.com

Sellel aastal on Sinu pearähk sellel, et muuta oma elus harmoonilisemaks ja stabiilsemaks. Et seda saavutada, tuleb päris palju pingutada, sest olukord maailmas on nagu ta on. Sinu tähelepanu ei köida praegu mitte niivõrd argimured, vaid püüad elust rõõmu tunda, seda ka siis, kui peaks olema raske. Ühel või teisel viisil leiadki enda jaoks viisi, kuidas elust rohkem rõõmu tunda.

Sind hakkavad huvitama täiesti uued eluvaldkonnad, millega aktiivsemalt tegelema asuda. Võimalik, et vahetad selle tulemusena ka oma töökohta. Töökohavahetus ei tõuse päevakorrale arvatavasti mitte sellel aastal, aga järgnevatel.

Võimaluse korral soovid rohkem reisida, et seeläbi saada uusi kogemusi ja teadmisi.



Sul tuleb arvatavasti ennast siduda mõne teise inimese probleemidega rohkem, kui Sa seda sooviksid. Selle inimese probleemide lahendamine võtab aega ning kulutab üsna märkimisväärselt ka Sinu enda ressursse.

Lapsed võivad vajada sellel aastal rohkem Sinu abi ja toetust. Toeta ja julgusta neid, kuid ära nende eest kõike ära tee. Nad peavad ise oma probleeme lahendama õppima. Kui teed nende eest kõik ära, leiavad nad peagi end veelgi suuremate probleemide keskelt.



TÖÖ

Sinu ootused on sellel aastal tööalases elus suured. Tead, mida soovid saavutada ning kuidas üks või teine eesmärk ellu viia. Väljakutseid Sa ei karda ning haarad kinni uutest võimalustest. Aasta algus on oma tööalaste ambitsioonide elluviimiseks parim aeg.

Rohkem sobiksid Sulle praegu sellised tööalased kohustused, mille juures saaksid oma loovust kasutada. Väga igavad ja rutiinsed tööülesanded võivad hakata tunduma Sulle vastumeelsetena, mis võib varem või hiljem viia soovini töökohta vahetada.

Tööalases elus jälgi kõikvõimalikke tähtaegasid ja hoia dokumendid korras. Kui oled selles vallas liialt pealiskaudne, võib see viia selleni, et satud mõttetute raskuste keskele, mida oleksid saanud ennetada.



Ära ennast tööalaste kohustustega liigselt koorma, sest ka muud eluvaldkonnad vajavad tähelepanu.

Rohkem tasuks rõhku panna oma tegevuste planeerimisele, sest see aitaks kiiremini eesmärkideni jõuda.

Suhted kolleegidega on üldiselt päris head. Arusaamatusi võib ikka tekkida, kuid need lahenevad kiiresti ja pikka viha keegi pidama ei hakka.

RAHA

Rahaasjad kujunevad sellel aastal Sulle üsna headeks. Aasta keskpaik on rahaasjades Sulle päris hea, mistõttu tasuks siis teha kõige olulisemad otsused.



Sinu ootused on rahalistes asjades küllaltki suured, kuid pead arvestama ka sellega, et alati ei lähe kõik päris nii nagu Sina sooviksid. Kipud sellel aastal palju kulutama, mis võib aeg-ajalt Sind viia tundeni, et nüüd on rahaasjades tasakaal kadunud. Kahjuks Sa aga sellest ei õpi ning kulutad edasi. Püüa oma ostlemist kontrollida ja ohjata.

Rahaliste riskide võtmiseks pole hea aeg. Kui alguses ehk lähebki kõik hästi, siis pikas perspektiivis võivad ees oodata tagasilöögid.

ARMASTUS

Suhe oma partneriga on sellel aastal keskmine. Oled tavalisest palju otsekohesem ja äkilisem, mistõttu võivad selle tulemusena tekkida partneriga päris tõsised lahkarvamused. Kui need on tekkinud, leia neile koheselt lahendused. Mida kaugemale lahendusi lükkad, seda keerulisem on lahenduste leidmine.



Püüa rohkem rõhku panna sellele, et oma partnerit mõista. Julgusta teda rääkima asjadest, mis talle muret teevad ning mida saaksid Sina teha teisiti, et suhe paremini kulgeks. Ka Sina ise ära hoida oma tundeid varjatuna, vaid räägi nendest, kuid tee seda ettevaatlikult.

Võimalik, et sellel aastal tuleb Sinu suhtes päevavalgele mingi saladus. See võib teatud määral mõjutada suhte toimimist, kuid ka see asi leiab kiiresti oma lahenduse ja kõik läheb jälle kindlalt rööbastele.

Üheskoos partneriga tasuks pikemalt aega ette planeerida. See tagab mõlemale osapoolele suurema kindlustunde.

Järelkasvu saamiseks on sellel aastal võimalused päris head.



Kui oled vallaline, siis on oluline aktiivsem suhtlemine. Vaata kriitiliselt üle oma ootused, sest kindlasti leiad sealt midagi, mida pole mõttekas alguses eesmärgiks seada. Paremad võimalused võivad avaneda Sulle kevadel ja sügisel.

TERVIS

Oled sellel aastal vägagi ettevõtlik. See aga tähendab vähem aega puhkamiseks. Võid avastada ennast olukorras, kus oled täiesti kurnatud, mis aga tähendab kõikvõimalike haiguste tekkimist. Sellel aastal tuleb leida aega puhkamiseks.

Oled tavalisest närvilisem. Püüa leida endale rohkem tegevusi, mis toetaksid Sinu sisemist maailma. Pead leidma viisi, kuidas enda jaoks suurem sisemine tasakaal tagada. Hea oleks tegeleda oma hobidega.



Looduses tasuks rohkem liikuda. See annaks Sulle sellel aastal rohkem energiat, kui ükski teine tegevus. Kui Sa oled läbilõhki linnainimene, siis võta aeg maha ning mine loodusesse telkima.

Närvilisusega seonduvalt tuleks Sul sellel aastal rohkem jälgida oma vererõhku.

Ole igapäevaselt füüsiliselt aktiivne, seda eriti juhul, kui Sul on istuv töö.

Seotud postitused