2024. aasta Jänesele hiina astroloogia järgi

Armastus

Armastuse vallas peaks aasta kujunema Sulle väga positiivseks. Püüa oma partnerile rohkem aega leida, et üheskoos mitmesuguseid meeldivaid hetki nautida.

Sellel aastal on Sul võimalik oma partneriga suhe muuta oluliselt usalduslikumaks. Isegi kui asjad ei ole olnud viimasel ajal mitte kõige paremini toimivad, siis sellel aastal on võimalik suhe jälle oluliselt paremaks muuta.

Püüa oma suhtesse tuua rohkem romantikat ja kirge. Haara kinni kõikidest uutest võimalustest, mis aitaksid suhet värskena hoida. Kindlasti mine kaasa ka kõikide nende ideedega, mida partner välja pakub. Pead mõistma seda, et suhte toimimise nimel tuleb teha palju tööd.

Võimalikud on mitmesugused konfliktsituatsioonid. Need tuleks võimalikult kiiresti lahendada. Näita selles vallas välja suuremat kompromissivalmidust. Ära karda esile tuua ka neid probleeme, mis on esile kerkinud minevikus. Sellel aastal on Sul piisavalt tahtejõudu ja oskust ka neile probleemidele lõplikud lahendused leida.

Püüa armuelus vältida kõikvõimalikke manipulatsioone.

Kui Sul ei ole veel püsisuhet, siis sellel aastal on Sul hea võimalus kohtuda sarnaste vaadetega inimesega ja luua temaga tugev suhe.

Pead jälgima seda, et Sa ei tõmbuks endasse ja ei hoiaks eemale uutest tutvustest. Mida aktiivsem ja suhtlemisaltim oled, seda paremad võimalused on Sul leida enda kõrvale soovitud inimene.




Tervis

Oma tervisele tuleks sellel aastal kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Sinu tervis sõltub väga otseselt määralt sellest, millega Sa tegeled. Võimalike probleemide ennetamine aitab tõsiseid probleeme vältida ja mitte haigestuda. Ole valmis tegema ka plaanilisi ennetavaid uuringuid, et seeläbi asjad paremini kontrolli all hoida.

Kroonilised haigused peaksid sellel aastal mõnevõrra leevenema, see annab Sulle uut jõudu.

Hoia pidevalt silm peale oma tervisel, jälgige nii füüsilist kui ka emotsionaalset tervist. Aktiivsem spordiga tegelemine tuleks sellel aastal kasuks, kuna aitab Sul sisemist pingelisust leevendada, samas võitluskunstidega või muude taoliste spordialadega tegelemine tasub oma arstiga läbi arutada. Pigem sobiks Sulle rohkem tervisesport.

Ära muuda oma igapäevast ajakava liialt tihedaks, see võib tekitada peavalusid ja unehäireid. Vajalik on igapäevane korralik puhkus ja hea meeleolu.

Liigu rohkem looduses, eriti hea on liikuda veekogude läheduses. Suvekuudel ole rohkem mere ääres, sest merekohin ja vees suplemine mõjuvad Sulle hästi.

Hoia oma toiduvalik mitmekesisena, olulisel kohal on leida oma toidulaual värsketel köögiviljadel ja puuviljadel. Püüa vähendada toitude rasvasisaldust.




2024. aasta Jänesest mehele

Oled sellel aastal väga enesekindel. Ehkki see aasta toob kaasa mitmesuguseid raskusi ja probleeme, ei kaota Sa enesekindlust ka sellistel puhkudel. Pead meeles pidama seda, et uut saad ehitada alles siis, kui vana on valmis. Seetõttu püüa teha suuremaid jõupingutusi selleks, et kõikvõimalikud vanad kohustused kiiresti lõpetatud saaksid.

Draakon julgustab Sind loobuma oma elus asjadest, mis on kaotanud oma aktuaalsuse ja ei paku Sulle enam rahulolu. Seeläbi teed oma elus ruumi kõikvõimalikele uutele võimalustele ja arengutele.

Mõtle hoolikalt sellele, millises suunas elus edasi liikuda ja milliseid samme astuda. Ideaalne aeg kõikvõimalike asjade planeerimiseks ja analüüsimiseks. Seeläbi jõuad oma eesmärkideni oluliselt kindlamalt.

Tööalaselt peaks see aasta olema väga positiivne aeg, suudad välja jõuda märkimisväärsete tulemusteni ja ei ole välistatud ka edutamine tööalases elus.

See aasta võib Sind viia mitmesuguste paljutõotavate ettepanekute keskele, millest pole mõistlik keelduda. Haara kinni kõikidest uutest võimalustest, sest seeläbi muudad oma elu oluliselt mitmekesisemaks ja paremaks.

Lepingute sõlmimisel ja finantstehingute tegemisel ole väga ettevaatlik. Mõtle hoolikalt kõik asjad läbi, seeläbi väldid hilisemaid probleeme.

Kui sellel aastal alustad äritegevusega, siis ole valmis selleks, et esile võivad kerkida mitmesugused ootamatud probleemid. Neid aitab vältida strateegiate paikapanek ja äriplaani koostamine.

Väldi kõikvõimalikke spekulatsioone ja riske. Need ei too edu, vaid vastupidi võivad esile kutsuda rahanappuse.

Tahtejõud, julgus ja vastupidavus aitavad sellel aastal Sul edukalt edasi liikuda. Ole julgemalt valmis ka oma oskusi ja ideid esile tooma.

Võimalik, et see aasta saab olema Sulle päris koormav, kuid võid olla ka kindel, et saavutad märkimisväärset edu.

Armuasjades tuleks olla partneriga suhtlemisel tavaliselt palju kannatlikum, arusaamatusi võib temaga tekkida päris mitmeid, kuid kompromissivalmidus aitab neid lahendada. Väldi kriitikat oma partneri iseloomu või tema tegevuste suunas.




2024. aasta Jänesest naisele

See aasta viib Sind mitmesuguste muutuste keskele. Ole valmis nende muutustega kaasa minema. Oluline on see, et oleksid aktiivne, sest Draakon hindab aktiivsust. Mida rohkem Sa ennast pingutad ja oma eesmärkide poole liikuda soovid, seda paremad võimalused Sulle avanema hakkavad.

Kasuks tuleks see, kui oled valmis julgemalt oma mugavustsoonist väljuma. Sulle on oluline see, et oleksid pidevalt tähelepanu keskpunktis, et luua seeläbi uusi tutvusi. See saab olema Sinu tulevikku silmas pidades väga kasulik, kuna ümbritsed ennast inimestega, kellega edaspidi ühiste eesmärkide poole liikuda.

See aasta pakub Sulle häid võimalusi selleks, et oma tõelisi andeid ja oskusi esile tuua. Draakon aga nõuab kannatlikkust ja enesekindlust, sest ainult nii saad oma eesmärkide poole liikuda.

See aasta peaks olema rahalistes asjades Sulle üsna hea aeg, mistõttu suurendab see Sinu kindlustunnet. Siiski tasub olla mõnevõrra ettevaatlikum suuremate ostude tegemisel. Kipud olema selles vallas liialt tormakas, mõtlemata läbi oma valikuid.

Ole valmis selleks, et see aasta kujuneb Sulle tempokas ja kiireks, pead oma ajalisi ressursse hoolikalt planeerima ning jälgima seda, et Sa enda energiavarusid otsakorrale ei kulutaks. Võimalik on ka depressiooni esile kerkimine.

Inimsuhete vallas ole avatud ja siiras. See aitab suhteid tugevdada ja parandada.

Suurepärane aeg selleks, et oma perega ühiselt midagi ette võtta. Ole julgemalt valmis ka koduses elus mõningaid suuremaid projekte käima lükkama.

Armuelus võivad tekkida partneriga mitmesugused konfliktid. Suhte toimimise nimel otsi kiiresti kompromisslahendusi. Vajadusel astu samm või kaks tagasi.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop


Aastahoroskoop


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Vaas: süda


Merkaba täht: amasoniit


Kõrvarõngad: liblikas


Tassid: Pink Roses in a Vase - Vincent Van Gogh (2 tk)


Kaelakee: roheline ahhaat


Kaelakee ja kõrvarõngad


Klaasskulptuur: lind


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Skulptuur: perekond



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused