2024. aasta Jänesele hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Jänesele

See aasta peaks kujunema Sulle üsna rahulikuks ja soodsaks. Tuleks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et lahendada oma elus kõik vanad probleemid. Eelkõige on see aasta Sulle soodsate mõjudega tööalases elus, kuid saavutad positiivseid tulemusi ka kõikides teistes eluvaldkondades. Võid olla kindel selles, et Sul on piisaval määral enesekindlust, kompromissivõimet, kannatlikkust ja soovi areneda. Ka saad teistelt inimestelt märkimisväärset tuge.

Arvatavasti toimub Sinu elus mitmesuguseid suuremaid muutusi, mis muudab Sinu eluolu hoopis teistsuguseks kui varem. Need muutused võivad olla Sulle vastumeelsed ja rasked, kuid lõpptulemusena oled tulemustega väga rahul.

Püüa Draakonit sellel aastal mitte vihastada, mistõttu tuleb muutuste ja arengutega kaasa minna. Vastuseis tekitab ainult probleeme juurde ning muudab Sinu olukorra palju keerulisemaks.

Draakon hindab väga seda, kui pühendud oma ettevõtmistele. Ära mine üheski tegevuses pinnapealseks. Kui annad endast parima, ka siis kui mõni ettevõtmine ebaõnnestub, toob Draakon Sinu ellu positiivseid arenguid ja võimalusi.

Pead olema väga püsiv ja jälgima neid eesmärke, mille oled endale sihiks seadnud. Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi täiendada kõikides neis valdkondades, mis on Sulle olulised.

Oma rahaasju tuleb sellel aastal väga hoolikalt korraldada. Väldi tormakust ning mõtle hoolikalt oma sammud läbi. Rohkem tasuks rõhku panna ka säästmisele, see tagab Sulle suurema kindlustunde.

Püüa kõikvõimalikke probleeme mitte võtta probleemidena, vaid kui võimalustena edasi liikuda. Seda on küll kerge öelda, ehk raske teostada, kuid see on selle aasta üks olulistest aspektidest.

Püüa kõikvõimalikke asju kainelt hinnata. Otsuste tegemisel hinda oma tugevusi ja nõrkusi, mõtle kogu aeg üks või paar sammu ette.

Oma arvamuste pealesurumine teistele inimestele sellel aastal kasuks ei tule. Mida jõulisem Sa selles vallas oled, seda suurem on tõenäosus ebaõnnestumiseks. Austa teiste mõtteid ja ideid.




Töö

Tööalases elus on see aasta Sulle väga soodne aeg. Suurepärane aeg selleks, et alustada oma kauaoodatud projektide ja plaanide elluviimisega. Ära karda väljakutseid, sest need muudavad Sinu elu tööalase elu palju huvitavamaks ja mitmekesisemaks. Väga olulisel kohal on enda oskuste ja teadmiste täiendamine, täiesti uue hariduse omandamine või ameti õppimine.

Too julgemalt tööalastes asjades esile oma loovad omadused, see aitab Sul oluliselt paremini oma ettevõtmisi ellu viia ja luua endale ka mitmesuguseid eeliseid. Võid olla kindel selles, et oma loovusega äratad ka oma ülemuste tähelepanu.

Tööalastes ettevõtmistes on väga oluline visadus, innukus ja pühendumine, seda hindab Draakon väga.

Ära püüa kõiki asju ise teha, vajadusel delegeeri oma kohustusi ka teistele inimestele. Samas pead olema ettevaatlik sellega, et Sa ei hakkaks oma enda kohustusi teistele pähe määrima. See võib tuua kaasa valusaid tagasilööke.

Tööalaste otsuste tegemisel tasub rohkem kuulata oma sisetunnet, see töötab sellel aastal oluliselt paremini, kui Sa seda arvata oleksid osanud.

Arvatavasti jõuad selle aasta lõpu poole tööalases elus märkimisväärsete tulemusteni, mis toob kaasa tunnustuse ja arvatavasti ka sissetuleku kasvu.

Tööalases elus toob aasta kaasa mitmesuguseid muutusi, võimalik, et Sinu õlgadele pannakse uusi vastutusrikkaid kohustusi, Sinu töökoht kolib mõnda uude asukohta või vahetad üldse töökohta. Kiirustamine sellel aastal kindlasti kasuks ei tule, mõtle oma sammud hoolikalt läbi.

Töökoha vahetamine tasub ette võtta ainult siis, kui see tõesti hädavalikuks osutub. Põhjuseid võib olla mitmeid, nagu näiteks töökoht kolib uude ebasobivasse asukohta, Sul on kolleegidega halvad suhted, palk on liialt väike vms. Ainult seepärast, et leida oma ellu uusi väljakutseid, ei tasu praegu töökohta vahetama hakata.

Ole oma kolleegidega suhtlemisel avatud ja julge oma mõtteid ja ideid rohkem välja tuua. Võimalikud on väiksemad arusaamatused, kuid üldiselt suudad kõik asjad kenasti kontrolli all hoida.

Suvekuudel  ole valmis selleks, et pead arvatavasti tegema ka mitmesuguseid plaaniväliseid ärireise. See võib mõningal määral Sinu muud plaanid sassi lüüa, eriti kui oled midagi pikalt planeerinud, näiteks reisileminek.




Raha

Rahaasjades peaks see aasta olema Sulle päris positiivne aeg. On tõenäoline, et suudad oma majandusliku seisu oluliselt paremaks muuta. Samas tuleb soovitud tulemuste saavutamiseks ennast ka üsna palju pingutada. Ole tähelepanelik kõikvõimalike uute võimaluste suhtes.

Rahaasjade toimimisele aitab päris palju ka kaasa see, kui oled järelandlik ja abivalmis. Draakon hindab väga seda, kui püüad teisi inimesi aidata ja toetada. Peamiselt saadki tasu sellise tegevuse eest just rahalise sissetuleku kasvuna.

Kui soovid midagi konkreetset ellu viia, siis selle saavutamiseks ei tasu raha laenata, pigem tasub seda raha koguda või püüa leida mingi muu viis oma eesmärkide täitmiseks. Raha laenamine võib tekitada palju ebameeldivusi ja probleeme.

Rahaasjade korraldamisel tasuks jälgida seda, et Sul oleks pidevalt vaba raha. See aitab Sul oma ideid ja plaane paremini ellu viia.

Võimalik, et pead oma rahalise seisu parandamiseks sellel aastal mõningatest plaanidest ka loobuma. Pead väga põhjalikult kõiki oma tegevusi planeerima ja oma sammud läbi mõtlema. Seeläbi suudad välja filtreerida need asjad, mida võib-olla annaks edasi lükata ja millest üldse loobuda.

Rahaasjade korraldamisel tuleks rõhk panna sellele, et kõikvõimalikke situatsioone ette näha. See aitab Sul eemale hoida mitmesugustest probleemidest ja raskustest.

Raha kulutamine impulsiivsete ostude tegemisel võib sellel aastal kaasa tuua palju probleeme.

Oma ostud tasub pikalt ette mõelda ning teha valikud pärast pikaajalist planeerimist. Hoidu sellel aastal kõikvõimalikest rahalist riskidest, samuti väldi hasartmänge ja rahalisi seiklusi.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sobivus perekonnaliikmega


Sünnihoroskoop


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Päikesepüüdja: öökull


Käevõru – aafrika türkiis


Seinakaunistus: kala


Kaelakee: labradoriit


LED küünlad (3 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: ämblikuvõrk


Taro kaardid: Lovers Oracle (ainult kaardid)


Seinakell


Taskupeegel



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused