Seenepirukas kamapõhjaga

Selle seenepiruka muudavad eriliseks kamajahu ja kaalikas, mis annavad pirukapõhjale väga erilise maitse. Pirukas maitseb hästi nii soojalt kui külmalt.




KOOSTISAINED

PÕHI:
2 dl nisujahu
1,5 dl kamajahu
200 g võid
300 g kaalikat
0,5 tl soola

TÄIDIS:
300-350 g kukeseeni (või muid meelepäraseid seeni)
1 spl võid
soola
150 g riivjuustu
3 muna (M suurus)
4 dl hapukoort
väike kimp tilli




VALMISTUSJUHEND

1. Valmista põhi. Sega selleks kõik ained kokku tainaks. Aseta tainas 30 minutiks külmkappi.

2. Suru tainas vormi põhja ja servadele. Tee kahvliga taina põhjale mõned augud ja eelküpseta tainast 200-kraadises ahjus 10 minutit.

3. Valmista täidis. Puhasta seened ja prae seened võiga pannil läbi. Maitsesta soolaga. Aseta seened eelküpsetatud põhjale.

4. Sega hapukoor, munad, riivjuust ja hakitud till. Kalla vormi seente peale.

5. Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus 30 minutit.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Aidu karjäär


 Toompea


 Aidu karjäär

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused