Kohupiima-marjatarretis on mahedamaitseline vitamiinirikas magustoit kogu perele. Sobib pakkumiseks ka peolauas.
Loe edasiSilt: hapukoor
Õhuline hapukoorekook
Suurepärase maitsega ja õhuline hapukoorekook. Kes on korra maitsnud, tahab seda kooki ka edaspidi. Kooki võib maitsestada ka näiteks mõne hapukama moosiga.
Loe edasiRummipallid
Nostalgilise maitsega rummipallid. Neid kooke on kerge valmistada ja sellega saab hakkama ka algaja kokk.
Loe edasiHakklihakaste suvikõrvitsaga
Kui soovid tavalise hakklihakastme asemel proovida midagi teistsugust, siis valmis kartulite või kartulipüree juurde hakklihakaste suvikõrvitsaga.
Loe edasiJuustu-kartulivorm
Isuäratav toitev vormiroog kogu perele. Meeldib ka lastele, kes tavaliselt köögivilja ei armasta. Toidu valmistamiseks kulub umbes 1 tund (sealhulgas 40 minutit ahjus).
Loe edasiByroni kartulid
Byroni kartulid ehk Byroni pätsikesed on väga hea maitsega ja toitvad. Huvitav toit nii igapäevaselt, kui ka peolauale.
Loe edasiKukeseenesupp
Seenehooajal sobib menüüsse kindlasti üks toitev kukeseenesupp. Talvisel ajal võib supi valmistada šampinjonidega.
Loe edasiSotšnikud ehk vaarakud
Nostalgilise hõnguga sotšnikud ehk vaarakud on suurepärase maitsega rohke kohupiimatäidisega ja pehmet küpsist meenutava ümbrisega küpsetised. Nende valmistamine ei ole keeruline ja sellega saab hakkama igaüks, kes asja kätte võtab.
Loe edasiPäikesepõletuse ravimine looduslike vahenditega
Päikesepõletuse korral vajab nahk toitmist ja vältida tuleb igasuguseid vaseliini, mineraalõlisid, parafiini jm. keemiat sisaldavaid kreeme. Ka kaitsekreemi valikul tuleks väga hoolikalt vaadata, mida see sisaldab. Oleks mõistlik vältida aktiivset päevitamist 11.00 – 15.00 vahel. Siis on päike kõige intensiivsem ja põletuse oht kõige suurem.
Loe edasiKapsasupp
Selle kapsasupi valmistamine käib kiirelt. Supi muudab eriliseks sellele lisatud keeduvorst. Odav ja tervislik toit.
Loe edasi