Ülemuse horoskoop (Jäär)

Jäära tähtkujus sündinud ülemus on kiire ja aktiivne. Ta langetab kiireid, tihtilugu tormakaid otsuseid, seda ka väga keerulistes situatsioonides.

Tema energiavarud tunduvad lõputud ning temaga kaasaspüsimine eeldab alluvatelt täielikku pühendumist. Ta eelistab oma alluvatena näha töötajaid, kes viivad kõik tema plaanid ja ideed ellu kiiresti, ilma hilinemisteta ja liigsete mõtisklusteta. Jäärast ülemuse jaoks kehtib reegel: mõtleb ja otsustab tema, teostavad ilma pikema mõtlemiseta alluvad.




Ta on alati väga otsekohene ning ei jäta kunagi ütlemata oma alluvatele, mida nad parandada saaksid ja mida tuleks vältida. Selles osas ei näita Jäärast ülemus välja mingisugustki taktitunnet. Tema väljaütlemised võivad alluvaid tõsiselt haavata, mistõttu saavad tema alluvuses töötada inimesed, kes ei võta tema arvamusavaldusi südamesse.

Ta tundub väga enesekindla juhina, kellele ei lähe teiste arvamused korda. Tegelikult oma sisemuses ta selline päris ei ole. Ta soovib oma alluvatega hästi läbi saada. Heakskiidu nappus ja hukkamõist mõjuvad talle tegelikult vägagi laastavalt ning muudavad ta närviliseks ja rahutuks. Jäärast ülemusele tuleb välja öelda oma arvamused ja ideed, kuid peab olema samas koheselt valmis ka selleks, et ta teeb selle kõik pihuks ja põrmuks. Jäärast ülemusega suhtlemine eeldab julgust ja paksu nahka, kuid tegelikult on ta ülemusena hea juht.




Julgeid ja hakkajaid alluvaid oskab ta hinnata ja vajadusel on valmis neid kaitsma igasuguse kurja eest.

Jäära tähtkujus sündinud ülemus on edukas juht, kuid tal võib olla raske toime tulla oma impulsiivsusega ja sellest tulenenud otsustega. Pikka viha ta kunagi ei pea, kuid ta võib vihastuda ka kõige väiksemate asjade peale.

Jäärast ülemus hindab väga ausust ja otsekohesust. Kui alluv on midagi oma töös valesti teinud, tuleb seda oma ülemuse ees tunnistada. Tehtu varjamine või veel hullem otsene valetamine võib väga valusalt kätte maksta. Ta on küllaltki range töökorraldusega, kuid jätab alluvatele siiski piisavalt hingamisruumi.




Tähtaegadest kinnipidamist hindab Jäärast ülemus väga. Parem on talle anda ajalisi lubadusi väikese ajavaruga. Ka mõistab ta suurepäraselt seda, et alluvad ei saa töötada 24/7. Ta annab oma alluvatele piisavalt puhkust, seda väljaarvatud juhul, kuid esile ei kerki midagi ootamatut ja keerulist, mis kiiresti lahendamist vajab. Sellisel juhul võib ta oma alluvad tööle kutsuda isegi öötundidel.

Laiskus ja lohakus on Jäärale vastuvõetamatud. Alluvad peavad tööle tulles koheselt tööle pühenduma. Ka ei meeldi Jäärale pealiskaudsus töö tegemisel.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Parima sõbra horoskoop


Numeroloogia kalender


Karjäärihoroskoop


Skulptuur: elevant


Kausid (4 tk) (750 ml)


Skulptuur: südamed


Rahakonn


Kaelakee: kaalud


Kausid (20 cm) (4 tk)


Lamborghini Countach LPI-800


Taro kaardid: Tarot Vintage (koos raamatuga)


Kauss (15 cm)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused