Mahedamaitseline tort, mis sobib suurepäraselt peolauale panemiseks. Vähe koostisaineid ja kerge valmistada.
KOOSTISAINED
PÕHI:
180 g küpsiseid (Kalev, Selga)
70 g võid
TÄIDIS:
400 g toorjuustu
2 dl vahukoort
3 dl hapukoort
4 spl kamajahu
1 dl suhkrut
4,5 tl želatiini
100 g kamašokolaadi tordi kaunistamiseks
VALMISTUSJUHEND
1. Purusta küpsised peeneks puruks. Sulata või ja sega kokku küpsisepuruga.
2. Suru küpsisepuru 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.
3. Sega omavahel toorjuust, hapukoor ja kamajahu.
4. Sega juurde suhkruga vahustatud vahukoor.
5. Pane želatiin vähesesse külma vette 10 minutiks paisuma. Seejärel sulata želatiin kuumavee vannis. Lase natuke jahtuda.
6. Nirista ettevaatlikult täidisesegusse, kogu aeg segades.
7. Kalla segu koogivormi. Silu pealt siledaks.
8. Pane kook ööseks külmkappi tarduma.
9. Enne serveerimist raputa peale riivitud kamašokolaad.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.