Suur voodielu horoskoop (JÄÄR, SÕNN)

Suur voodielu horoskoop võtab vaatluse alla iga tähtkuju suhtumise seksi. Mida inimene ootab seksist ja oma partnerilt. Millised on erinevate tähtkujude erogeensed piirkonnad ja seksi sobivus teiste tähtkujudega.

JÄÄR

Üldist

Jäär on oma olemuselt impulsiivne ja ootamatu ning seda ka voodis. Ta tahab olla vallutaja, tehes algatusi ning viies seejärel oma plaanid ka ellu. Ehkki ta suudab kiiresti oma soovid täita ja seeläbi rahuldust tunda, ei tähenda see seda, et seks peaks temaga niisama lühikeseks jäämagi. Ei, ta alustab koheselt uuesti. Jäär ei ole tuntud oma eriti suure kannatlikkusega ja tundlikkusega, mistõttu võib see teatud määral probleeme tekitada armuasjades, kuid üldjoontes mitte seksis.

Jäär võib esimest korda seksuaalvahekorda astuda juba üsna noorelt, mistõttu on tema kogemused üsna suured juba varajases nooruses.

Jäär armub esimesest silmapilgust ning selline tendents käib temaga kaasas kogu elu. Kui nad kellessegi kiinduvad, ei takista neid mitte miski. Kui ta kellessegi on armunud, teeb ta kõik selleks, et oma suhtele täielikult pühenduda.

Jäär on väga sooja südamega, mõistlik ja kaalutlev. Kui Jäära esindaja teise inimese poolt tagasi lükatakse, võib see väga olulisel määral ema tundeid haavata ning seeläbi talle palju kahju tekitada. Ei ole sugugi võimatu, et sellisel puhul tõuseb temas esile kättemaksuhimu. Jäära märk on hoogne ja veidi ka naiivne.

Jäär on kui väike laps, kes on veidi ulakas ning eeldab, et tema soovid ja unistused täidetakse. Talle meeldib see, kui teda seksi oskuste osas kiidetakse.




Erogeensed piirkonnad:

Jäära märgi (nii mehel kui naisel) kõige tundlikumad piirkonnad on pea ja nägu. Seepärast tuleks kasuks see, kui tema pead paitada, juukseid kammida, puudutada sõrmeotstega tema meelekohti ja silitada põski. Nende kohtate puudutamine on see, mis võimaldab kõige paremini Jäära seksilainetele viia.

Jääral (eriti naisel) on väga tundlikud ka kõrvad. Seepärast aitaks seksi toimimisele kaasa talle mõningate asjade kõrva sosistamine.

Naissoost Jäärale meeldib väga see, kui tema mees oma habemega tema tundlikke närve silitab. Kui mehel aga habe puudub, siis aitavad sama tulemuseni jõuda õrnad silitusel tema kehal.

Meessoost Jäärale meeldivad teatud määral ootamatused, mistõttu tasuks talle pakkuda midagi sellist, mida ta kõige vähem oodata oskab. Väga meeldib meessoost Jäärale see, kui tema rinnanibusid suudeldakse või genitaale puudutatakse.




Jäär-naine:

Jäära naise käsutuses on väga suured energiavarud, mis viib teda vägagi aktiivse seksuaaleluni. Ta ei hoia praktiliselt kunagi oma soovide ja lootuste osas oma kaaslast pimeduses. Tema isu on seksi osas üsna suur ja lõputu ning ta eeldab seda, et ka tema kaaslane oleks samasuguse seksisooviga. Kui Jäär tunneb, et tal jääb seksi elus liialt väheseks, siis võib ta arvata, et see on ka tema äkilisuse suurimaks põhjuseks. Jäär püüab alati oma seksi muuta võimalikult mitmekülgseks ja huvitavaks, et seeläbi saada osa suuremast naudingust. Kindlasti ei unusta ta ära ka oma kaaslase vajadusi ja soove. Ta võib olla riietumise osas aeg-ajalt vägagi ekstreemne, kuid see aitab ka tema kaaslasel seksimängudega kergemini kaasa minna. Sekspesu kandmine on Jäära jaoks väga oluliseks komponendiks eelmängu ajal. Ta teab väga hästi, kuidas oma kaaslast kõige paremini erutada.




Jäär-mees:

Jäära mees ei keeldu kunagi ettepanekutest, mis võimaldaksid tal ellu viia oma erootilisi unistusi. Ta teab väga hästi seda, kuidas oma partnerit rahuldada, kasutades sealjuures ära üsnagi ebatavalisi meetodeid. Ta on alati julgelt valmis kasutama ka erinevaid abivahendeid, et seeläbi jõuda seksis parimate tulemusteni. Ta kasutab oma tavapärast võimu ka seksi vallas, mistõttu tuleks tema kaaslasel lihtsalt asjadega kaasa minna. Ta on suurepärane suuseksi pakkumisel, kuid eeldab ka seda, et kaaslane oleks valmis talle sama pakkuma. Naine, kes veedab Jäära mehega õhtu, võib olla kindel selles, et ta jõuab välja mitme orgasmini.

Jäära mehe jaoks on oluline see, et ta saaks olla naise jaoks kangelase staatuses. Seepärast on oluline see, et naine talle pärast seksi ka ütleks, kui hästi ta ennast tundis. Ehkki kriitikat Jäär eriti hästi ei talu, tasuks talle vajadusel anda näpunäiteid, mida temalt oodatakse.




Sobivus:

Seks kujuneb Jäära märgil kõige paremaks Amburiga, Lõviga, Jääraga, Kaksikutegaja ja Veevalajaga. Probleeme võib tekkida seksis Vähiga, Skorpioniga ja Kaladega.






Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Numeroloogilised analüüsid


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Dekoratsioon: tšakra ja ahhaat


Tassid: Sunflowers - Vincent Van Gogh (2 tk)


Barbie nukk (CFF37)


Tassid: koerad (4 tk)


Taro kaardid: Soul Cats


Sall: The Garden (Claude Monet)


Taro kaardid: Kawaii Tarot (koos raamatuga)


Kaelakee: akvamariin


Kaelakee: sodaliit



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused