Mida räägib pesu naiste kohta?

Psühholoogide väitel valivad naised pesu kandes alateadlikult midagi sellist, mis reedab nende sügavama olemuse salahoovusi ja alateadlikke taotlusi.




Üheosaline liibuv aluspesu (ilma õlapaelteta)

Pesu liibub keha ümber tihedalt kui korsett. Viitab kultuurihuvidele, armastusele kõige ilusa vastu. Selline naine ihaleb elada luksuslikku elu ja laseb enda südamele läheneda vaid sellistel meestel, kes oskavad kvaliteeti hinnata. Eelistab juhtivatel kohtadel töötavaid edukaid mehi, kes on elegantsed ja heade maneeridega. Mees peab suutma teda igas olukorras kaitsta. Salajases südamesopis on olemas ka suur romantikaihalus ja sügav soov olla mehe silmis “kuninganna”. Tõeliselt õnnelikuks saavad sellised naised aga vaid siis, kui suudavad oma “printside” ja “kuningate” nõrkusi ka ise aktsepteerida.




Mini-slip (kaheosaline napp pesu)

Sellist pesu kannavad enesekindlad, siirad, vitaalsed naised, kes ka teistesse optimismi sisendada suudavad. Sellised naised ei vaevle komplekside küüsis, vaid teavad väga hästi, mida tegelikult tahavad. Nad ei esita ka meestele mingeid iseäralikke ja ulmelisi nõudmisi. Suurim unistus on lapsed, kena maja roheluse keskel ja jõukas elu. Mehele, kes tegevust suunab ja ise otsustab, on ta nõus mõistlikkuse piires alluma. Need naised on enamasti hea välimusega, sest kardavad kõige rohkem elus paksuks minna ja oma atraktiivsust mehe silmis kaotada. Olemuselt väga seksikad, aga selle avaldumiseks kulub aega (mõnikord isegi liiga palju). Teatud ujedus võib olla takistuseks erootiliste mängude juures.




Rinnahoidjata pesu kandmine

Nii käib ringi väga erootiline, iseteadev, naturaalne ja nutikas naine. Selline naine avaldab mehele mõju isegi siis, kui eriline kaunitar ei ole. Elumured enamasti teda ei kohuta, ta ei urgitse ei enda ega teiste hingevalude kallal. Selline naine armastab siin ja praegu. Mehed ei suuda sellist naist kannatama panna, sest enamasti ta ei vaevagi pead mehe võimaliku truudusetuse üle. Kui see peakski juhtuma, aitab tema terve mõistus sellest üle saada. Sellised naised on stiilsed, sensuaalsed ja hea välimusega kõrge vanuseni.




Elegantne kombinee

Kombinee elegantse ja naiseliku riietusesemena kuulub daamiliku olemusega naise garderoobi, kes on romantiline, aga samas ka konservatiivne. Armumänge tunnistab vaid kindla siivsuseni, kindlad reeglid on tema jaoks väga olulised. Kõrget rõhku paneb moraalile, ei allu seksis mehele ning seisab seetõttu sageli ise oma õnne tee peal ees. See võib tuua õnnetuid armulugusid ja sügavaid pettumusi kaasa. Naine ise ilmselt ei mõistagi, miks tema armuelu pigem õnnetu on. Elegantne kombinee on tõeliselt ilus ja klassikaline pesutükk, aga sellest peaks suutma vahel ka loobuda.




Pitsiline üheosaline ihule liibuv õlapaeltega pesu

Selline naine on huumorimeelega ja täis mängulusti. Ootab elust kõike ilusat ja eelkõige armastust. Flirtimine on tal veres. Kuna see on loomulik osa tema elust, proovib ta alateadlikult oma mõjujõudu kõikjal ja kõigiga ning teeb seda enamasti ilma sügavama tagamõtteta. Sellisele naisele sobib aktiivne, lustlik ja kompleksideta mees, kes iga tööga hakkama saab ja midagi ei karda. Siin on aga üks suur oht: sellised mehed on sageli liiga lihtsakoelised või siis liiga tõsise olemisega ega pruugi naise romantilisi unistusi õigustada. Tõsisemad mehed võivad sellist flirtivat olendit pidada liiga kergemeelseks ning ei suuda teda tõsiselt võtta. Täiuslik õnn on sellise tõsisema mehega võimalik, kui naine suudab ennast ka sügavuti arendada.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Elutee üldskeem


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Politsei


Vihmavari: hobused


Päikesepüüdja: merevaik


Seinakaunistus: hirv


Tekk (220x 240 cm)


Kaelakee: malahhiit


Barbie nukk (HHN10)


Seinapilt lõuendil või kapal: veetilgad roosiga


Käevõru: karneool



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused