Hautatud värske kapsas

Hautatud kapsas on tervislik ning sobib suurepäraselt liharoogade lisandiks.




KOOSTISAINED

800 g värsket kapsast
3 õuna
2 spl võid
2 spl köömneid
1 spl jahu
1/2 klaasi hapukoort
1 tl suhkrut
soola
maitserohelist




VALMISTUSJUHEND

Puhastada kapsas. Tükeldada kapsas ribadeks ja hautada vähese võiga poolpehmeks. Seejärel lisada kooritud, peeneks tükeldatud hapud õunad, köömned ja hautatakse valmis.

Veidi enne hautamise lõppu lisada võis kuumutatud jahu, hapukoor ja maitsestatakse soola ning suhkruga.

Lauale anda lihatoitude lisandina.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Isikuhoroskoobid


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Palgiveoauto MACK Granite


Vaas


Vihmavari: Blue Horse (Franz Marc)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Taldrikud (27 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Skulptuur


Kassi kujuke: roheline aventuriin


Käevõru: turmaliin


Elevandi kujuke: rodoniit


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kaelakee: küaniit


Serviis (16-osaline)

Seotud postitused