Hautatud värske kapsas

Hautatud kapsas on tervislik ning sobib suurepäraselt liharoogade lisandiks.




KOOSTISAINED

800 g värsket kapsast
3 õuna
2 spl võid
2 spl köömneid
1 spl jahu
1/2 klaasi hapukoort
1 tl suhkrut
soola
maitserohelist




VALMISTUSJUHEND

Puhastada kapsas. Tükeldada kapsas ribadeks ja hautada vähese võiga poolpehmeks. Seejärel lisada kooritud, peeneks tükeldatud hapud õunad, köömned ja hautatakse valmis.

Veidi enne hautamise lõppu lisada võis kuumutatud jahu, hapukoor ja maitsestatakse soola ning suhkruga.

Lauale anda lihatoitude lisandina.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Kaelakee: roos, rist ja süda


Šungiit


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Käevõru: cherry kvarts


Mälukaart: Lexar Professional 2000x SD Card 256GB, SDHC UHS-II


Kausid (13 cm) (4 tk)


Käevõru: labradoriit


Kaelakee: õed


Kaelakee: sinine topaas

Seotud postitused