Hautatud värske kapsas

Hautatud kapsas on tervislik ning sobib suurepäraselt liharoogade lisandiks.




KOOSTISAINED

800 g värsket kapsast
3 õuna
2 spl võid
2 spl köömneid
1 spl jahu
1/2 klaasi hapukoort
1 tl suhkrut
soola
maitserohelist




VALMISTUSJUHEND

Puhastada kapsas. Tükeldada kapsas ribadeks ja hautada vähese võiga poolpehmeks. Seejärel lisada kooritud, peeneks tükeldatud hapud õunad, köömned ja hautatakse valmis.

Veidi enne hautamise lõppu lisada võis kuumutatud jahu, hapukoor ja maitsestatakse soola ning suhkruga.

Lauale anda lihatoitude lisandina.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elutee üldskeem


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Vaagen


Kott - The Starry Night


Käevõru: tiigrisilm


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Käevõru: merekarbid


Seinapilt lõuendil või kapal: Tuudi jõgi


Seinakaunistus: hirv


Taro kaardid: Tarot of Haunted House (ainult kaardid)


Kaelakee: neitsi tähtkuju

Seotud postitused