Hautatud värske kapsas

Hautatud kapsas on tervislik ning sobib suurepäraselt liharoogade lisandiks.




KOOSTISAINED

800 g värsket kapsast
3 õuna
2 spl võid
2 spl köömneid
1 spl jahu
1/2 klaasi hapukoort
1 tl suhkrut
soola
maitserohelist




VALMISTUSJUHEND

Puhastada kapsas. Tükeldada kapsas ribadeks ja hautada vähese võiga poolpehmeks. Seejärel lisada kooritud, peeneks tükeldatud hapud õunad, köömned ja hautatakse valmis.

Veidi enne hautamise lõppu lisada võis kuumutatud jahu, hapukoor ja maitsestatakse soola ning suhkruga.

Lauale anda lihatoitude lisandina.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Reisihoroskoop üheks kuuks


Horoskoop naisele


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Kaelakee: sünteetiline türkiis, lasuriit, tiigrisilm


Seinakaunistus: sisalik


Taldrikud (20 cm) (4 tk)


Öökulli kujuke: sodaliit


Skulptuur


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Taro kaardid: Barbieri Fantasy Cats Oracle (koos raamatuga)


Pehme mänguasi: känguru


Kaelakee ja kõrvarõngad

Seotud postitused