Astromeditsiin

Ameerikas ja Euroopas on rohkelt pooldajaid astroloogia valdkonnal, mille kohaselt igal tähtkujul on organismi ja hingeseisundit mõjutav värv. Selle suuna pooldajad usuvad, et värvidega saab mitmeid haigusi ravida, tuleb vaid tasakaalustada mõne värvi puudujääki või vabaneda üleliigsest värvist riietuses, interjööris ja toidus.

JÄÄR

Värv on punane, mis mõjub selgroole ja suguelunditele. Tekitab energiat, julgust, kirge ja hasarti. Puudujääk põhjustab loidust, verevarustuse halvenemist, lihaspingeid, frigiidsust. Raviks hõõruda lihaseid punase õliga, võtta menüüsse tomateid, peete, punast kaunpipart, kanda punast riietust. Ravikivid on granaat ja rubiin. Üleküllus tekitab agressiivsust. Tasakaalustab roheline õli, rohelised aedviljad, jalutuskäigud metsas ja smaragd.




SÕNN

Värv on korallpunane, mis mõjub kõhule ja soolestikule. Puudujääk tekitab seede- ja mentruatsioonihäireid. Raviks sobivad punased aedviljad ja vaarikad. Värvi üleküllusest tuleneb tüsedus ja kõhukinnisus. Raviks kanda türkiisehteid.




KAKSIKUD

Värv on oranž, mis mõjub seljale, kõhule, neerudele ning annab optimismi ja hea söögiisu. Puudujääk tekitab hormonaalseid häireid, seede- ja nahahaigusi. Raviks apelsinid, mandariinid, porgandid. Üleküllus põhjustab maohaigusi ja neuroosi. Raviks sobivad sinine õli ja sinised riided. Ravikivi on safiir.




VÄHK

Värv on kuldne, mis mõjub maole ja soolestikule. Omadused on praktilisus ja elutarkus. Värvi puudujääk põhjustab maovalusid, haavandeid, hirmu. Raviks kuldehted, päevalilleõli. Üleküllus tekitab lihaskrampe, reumatismi ja artriiti. Raviks sinine riietus ja sinised lilled.




LÕVI

Värv on kollane, mis mõjub maole ja päikesepõimikule. Omadused on intelligentsus ja argus. Kollase puudujäägist tuleneb haiglane oleks, halb enesetunne, iiveldus, diabeet, maospasmid. Raviks banaanid, ingver, kuldsed õlid. Kollase üleküllus tekitab buliimiat, kõhnumist, mineraalsoolade puudujääki. Raviks lilla värv ja baklažaanid.




NEITSI

Värv on oliivroheline, mis mõjub kopsudele ja neelule. Omadused on kriitilisus ja abivalmidus. Puudujääk põhjustab hingamisraskusi, klaustrofoobiat, osteoporoosi. Aitavad oliivõli ja rohelised oliivid. Värvi üleküllus tekitab hüsteeriat ja neuroose. Raviks kasutada purpurpunast värvi.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Suhtehoroskoobid


Töö ja raha aastahoroskoop


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Dekoratsioon: tšakra ja ahhaat


Kõrvarõngad: delfiinid


Skulptuur: muusik


Seinapilt lõuendil või kapal: Halliste jõgi


Dekoratsioon: roos


Nugade ja kahvlite komplekt (12 tk)


Kaelakee: sõnn


Toidutermos: Thermos Stainless King


Klaasskulptuur: lind



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused