Hea vaheldus tavalistele hakklihast valmistatud kotlettidele on valmistada kartulikotlette. Sobivad serveerimiseks näiteks tomati-hapukoore salatiga.
KOOSTISAINED
8 keskmise suurusega kartulit
80 g riivsaia
100 g riivjuustu
2 muna (M suurus)
peotäis värsket peterselli
soola, pipart
toiduõli praadimiseks
VALMISTUSJUHEND
1. Koori, pese ja keeda kartulid pehmeks. Lase veidike jahtuda.
2. Purusta pudrunuiaga kartulid pudruks. Lisa juurde riivsai, sega läbi.
3. Lisa juurde riivjuust, sega läbi.
4. Haki petersell ja lisa segule.
5. Lisa munad.
6. Maitsesta soola ja pipraga. Sega korralikult läbi.
7. Vormi sobiva suurusega pätsikesed ja prae neid pannil õlis mõlemalt poolt, kuni kotletid on muutunud kuldpruuniks.
Serveeri näiteks tomati-hapukoore salatiga.