2015-2016 aasta talvehoroskoop (Kaksikud, Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

Talvekuudel pannakse tõsiselt proovile inimsuhete toimimine nii kodus kui ka tööl. Ka ärilised suhted peavad neil kuudel läbi tegema mõningad tõsised proovikivid. Tegemist pole mitte uute probleemidega, vaid vanade probleemide esilekerkimisega. Kui need on jäänud varem lahenduseta, siis nüüd pead tegema enam jõupingutusi, et need lõplikult lahendada. See eeldab Sinult nüüd aga oluliselt suuremaid järeleandmisi ja kompromisse.

Inimsuhetes peaksid olema praegu tavalisest palju ettevaatlikum. Mõtle hoolikalt sellele, mida ütled ja kuidas ütled. Praegu pole aeg, kus saaksid oma arvamusi teistele peale suruda, sest see Sind elus edasi ei vii, küll aga võib kaasa tuua valusaid kaotusi.

Arvatavasti tuleb Sul langetada talvekuudel mõni väga oluline otsus, mis ei puuduta mitte ainult Sind. Sinu otsustest on praegu tavalisest enam mõjutatud nii Sinu perekond kui ka sõbrad. Seepärast peaksid hoolikalt mõtlema sellele, kuidas Sinu üks või teine samm teisi mõjutab. Kui teed valeotsused, on oht tekitada endale pingeid ka sõprussuhetes ja perekondlikes sidemetes.



Rahalised asjad võivad olla neil talvekuudel mõnevõrra tavalisest keerukamad. Võid ennast täiesti ootamatult leida rahaliste raskuste keskelt. Leiad neile probleemidele küll suhteliselt kiiresti lahenduse, kuid stress, mis sellega kaasneb, mõjutab oluliselt Sinu tervist. Sellistel pingelistel hetkedel tuleks Sul mõelda kõige enam oma tervisele.

Sinu poole võivad neil kuudel pöörduda nii mõnedki inimesed, kes ootaksid, et Sina nende probleeme lahendama asuksid. Kipudki praegu olema sellest osas heatahtlik, kuid Sa ei oska arvestada sellega, et enda sidumine teiste probleemidega, võib ka Sind kaasa kiskuda asjadesse, kust oled soovinud eemale hoida. Seepärast tuleks Sulle kasuks see, kui annaksid oma nõu, kuid laseksid teistel inimestel oma probleemid ikka ise lahendada.

Peaksid tegema praegu suuremaid jõupingutusi selle nimel, et leida oma tööalases ja koduses keskkonnas meeldiv õhkkond. Aktsepteeri teiste inimeste arvamusi ja mõtteid, sest see aitaks Sul probleeme kõige paremini ennetada.



VÄHK

Neil talvekuudel tuleb Sul arvatavasti enam tegeleda mingite suhteküsimustega ja nendega seonduvate varaliste probleemidega. Ei ole välistatud vara jagamine. Samas ei ole asjad võib-olla sugugi nii hullud, vaid küsimus võib olla ka mingi pärandusega, mida Sul tuleb teiste pärijatega mingil moel jagada, kuna pärandaja pole kõiki asju kindlatele inimestele ära määranud.

Oma koduste asjadega tegelemine on Sulle igati meeltmööda. Soovid oma koduses majapidamises ellu viia need muudatused, mida oled juba mõnda aega ette valmistanud, kuid mitte reaalselt, siis vähemalt oma mõtetes. Koduste asjadega tegelemisele tuleks Sul kindlasti kaasata ka pereliikmed, et ka nemad oskaksid edaspidi tehtut paremini hinnata.

Rahalised asjad eeldavad Sinult mõnevõrra suuremat tähelepanu. Püüa kõik dokumendid, mis puudutavad rahalisi küsimusi, korras hoida. Allkirjade andmisel ole väga ettevaatlik, et Sa ei võtaks endale tähelepanematusest tingitud rahalisi kohustusi.



Ära haara kinni kõikidest ahvatlustest, sest see võib Sind praegu kergesti rahaliste raskuste keskele viia. Ka tuleks Sul vältida olukorda, kus hakkaksid teiste inimeste probleeme oma rahaga lahendama. Ehkki võid mõelda, et see Sinuga ei juhtuks, siis tuleb arvestada, et võid sellistesse situatsioonidesse sattuda ootamatult. Kuna arengud saaksid sellisel juhul olema väga kiired, võidki leida ennast olukorrast, kus oled valmis oma raha mängu panema, et teisi aidata. Sellega Sa aga ei lahendaks teiste probleeme, pigem lükkad need edasi ja oma rahast oleksid ilma.

Saad arvatavasti neil talvekuudel mingi rahasumma ühelt naisterahvalt. Võib-olla on ta Sinult selle raha varem laenanud ning nüüd maksab oma võla tagasi. Ka on võimalik saad mingi rahaline pärandus.

Talvekuud toovad suure tõenäosusega Sinu ellu mõne suurema muutuse. Eriti puudutab see naissoost Vähkisid.

Üle 35-aastastel Vähkidest naistele võib neil talvekuudel avaneda mingi unikaalne võimalus, mis on seotud tööga või koduga. Ära usu kõike seda, mida teised inimesed Sulle kokku lubavad. Vastasel korral leiad ennast ainult pettumuste keskelt.

Seotud postitused