2015-2016 aasta talvehoroskoop (Jäär, Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

Talvekuudel tuleks Sul enam tähelepanu pöörata oma kinnisvarale ja varale tervikuna. Suure tõenäosusega tuleb Sul selles vallas langetada mõningaid olulisi otsuseid, mistõttu püüa ennast juba varakult kõikide vajalike faktidega kurssi viia.

Väga olulisel määral mõjutavad Sinu varaga puudutavaid otsuseid neil talvekuudel naissoost pereliikmed (tütar, ema, vanaema, tädi). Sul tasuks nende nõuandeid praegu enam kuulda võtta, sest need toimiksid Sinu puhul oluliselt paremini, kui Sa seda esialgu arvata oskaksid.

Sind võib ees oodata sellel talvisel perioodil lapse sünd, suure tõenäosusega tüdruku. See ei pea olema ilmtingimata Sinu enda laps, vaid võib olla ka Sinu lapselaps või mõne teise lähisugulase laps.

Suhted meessoost Sõnniga, Neitsiga või Kaljukitsega võivad kujuneda keeruliseks. Peamiseks põhjuseks on siinkohal kadedus või armukadedus. Arusaamatused on selle meesterahvaga kerged tekkima ning Sul ei õnnestu neid ennetada. Seetõttu tuleb tegeleda tulekahju kustutamisega. Kui see inimene peaks olema Sinu kolleeg, siis on probleemide lahendamine kõige keerulisem, sest see võib tekitada lisaks probleeme ka Sinu mainele tervikuna. Mida saad selliste probleemide lahendamisel kõige paremini teha on see, et ära viska õli tulle. Las see inimene elab ennast välja. Kui oled rahulik ning ei lähe tema tekitatud probleemidega kaasa, siis ta tüdineb peagi.



Sind on talvekuudel ees ootamas mingi eemaldumine oma pereliikmetest. See tähendab seda, et kas pead ise või läheb keegi Sinu pereliikmetest mõneks ajaks kodust eemale. Põhjuseks võib olla reisimine, töökohustused vms. põhjus. See võib Sulle tekitada aga emotsionaalseid probleeme, mistõttu on oluline, et oleksid sellisel hetkel ümbritsetud nende inimestega, kes suudaksid Sind toetad.

Tööalastes asjades pead olema valmis töökohustuste hulga suurenemiseks. Seetõttu pead oma ajalisi ressursse paremini korraldama, sest ainult nii suudaksid kõik vajalikud asjad õigeaegselt tehtud saada.

Hea aeg oma ärilise ettevõtmisega alustamiseks, kuid seda tasuks teha alles siis, kui oled enda jaoks kõik poolt- ja vastuargumendid põhjalikult läbi mõelnud.

Rahalised väljaminekud võivad olla sellel talvel suhteliselt suured. Sooviksid endale hankida mitmeid uusi asju ning see suurendab Sinu väljaminekud tavalisest enam. Oluline on hoiduda liialdustest, kuna vastasel korral pead tehtud otsuseid hiljem kahetsema.



SÕNN

Seda talve jääb arvatavasti Sulle pikaks ajaks meenutama mingi eriline reis või kohtumine. Selle algatajaks on teine osapool, mitte Sina. See kohtumine või reis mõjutab üsna olulisel määral ka Sinu edaspidiseid otsuseid ja valikuid, mida igapäevaselt teed.

Lisaks kohtumistele allkirjastad neil talvekuudel ka mõningad olulised dokumendid, olgu need siis lepingud vms. Ehkki need dokumendid võivad Sulle alguses kaasa tuua rahalisi väljaminekuid, kuid pikemas perspektiivis osutuvad need Sulle tulutoovaks.

Hea aeg on praegu teiste inimestega erinevate mõttevahetuste arendamiseks. See võimaldab Sul leida vastused paljudele esilekerkinud küsimustele ning lahendada kergema vaevaga probleemid, millega viimasel ajal kokku oled puutunud.

Igapäevaste asjaajamiste juures hoidu sellest, et Sinu emotsioonid hakkaksid otsuseid mõjutama, kuna vastasel korral on oht sattuda vägagi keerulisse olukorda. Kõik otsused tuleks Sul neil talvekuudel langetada ettevaatlikult ja läbimõeldult, sest ainult nii suudaksid saavutada oodatud tulemused.

Mingi sündmus pereliikmetega võib hakata Sinu selle talve tegemisi varjutama. Ehkki olukord võib tunduda hirmuäratavana, ei ole asjad sugugi nii hullud. Suure tõenäosusega on see sündmus seotud pereliikme tervisega.



Sinu ootused ja soovid võivad olla neil kuudel suhteliselt suured. Kuna Sa ei suudaks saavutada kõikides asjades soovitud tulemusi, siis on oht pettumustunnete esilekerkimiseks. Seepärast jälgi tähelepanelikumalt, mida soovid ja kui realistlikud Sinu plaanid on.

Sellel talvel võivad Sind ees oodata mõningad positiivsed sündmused ja arengud, mis on seotud Kalade, Skorpioni ja Vähi tähtkujust inimesega. Kui Sinu pereliikmete seas on selliseid inimesi, siis nemad mõjutavad Sinu käekäiku praegu kõige enam.

Kodused tööd-tegemised saavad Sulle neil talvekuudel väga oluliseks. Püüad astuda samme selleks, et muuta kodune keskkond nii enda kui ka oma pere jaoks meeldivamaks ja toredamaks. Hoidu sellest, et oma soove pereliikmetele peale suruksid, sest nad võivad sellele teravalt reageerida. Kui aga lähened rahulikult ja teed selgitustööd, tulevad pereliikmed Sinu mõtetega kindlasti kaasa.

Ära too oma töömuresid koju kaasa, sest see võib tekitada pingeid ka kõige tavalisemates kodustes vestlustes ja tegevustes.

Mingid Sinu koduga otseselt seotud muutused võivad talvekuudel esile kerkida. Need saavad olema kõige tihedamalt seotud inimesega, kes on sündinud Kaksikute, Veevalaja või Kaalude tähemärgis.

Seotud postitused