Mõnusa ja huvitava maitsega ahjuroog. Vähe koostisaineid ja valmib kiiresti. Kosutav õhtusöök kogu perele. Võib süüa eraldi või näiteks koos keedetud riisiga.
KOOSTISAINED
500 grammi keedusinki
3 banaani
2 muna
2 dl rõõskkoort
1 tl sidrunimahla
2 gr riivjuustu
tilli
VALMISTUSJUHEND
1. Lõika sink kuubikuteks. Laota kergelt rasvaga määritud ahjuvormi põhja.
2. Koori banaanid ja lõika need pikuti ja siis risti pooleks. Lao banaanid viiludele.
3. Sega rõõskkoor, sidruni mahl ja munad. Kalla segu vormi banaani ja singi peale.
4. Kõige peale puista riivjuust.
5. Küpseta ahjus 225 kraadi juures umbes 25 minutit.
6. Puista peale hakitud till.