2015 aasta sügishoroskoop (Veevalaja, Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

Armastus:
Armuasjad kujunevad sügiskuudel heaks. Sul on oma partneriga hea läbisaamine ning oma igapäevaste tegudega on Sul võimalik palju ära teha suhte tugevamaks ja kindlamaks muutmisel.

Teatud määral kujuneb probleemiks sügiskuudel see, et vajaksid enda kõrvale inimest, kellega enam oma muredest rääkida, kui leiad, et partner pole selleks kõige õigem inimene. Miks see nii on, tead Sa ainult ise. Võib-olla oled selles ise süüdi, olles astunud varem selliseid samme, mis antud olukorra on tinginud, võib-olla aga on Sinu partner aga lihtsalt sellise iseloomuga, kellega kõikidest asjades rääkida ei saa.

Nostalgia on praegu armuelus tavalisest enam esiplaanil. Soovid partneriga meenutada neid hetki, mis on teid kokku toonud. Ka oma lapsepõlve meenutamine ja sellest rääkimine on Sulle praegu oluline.

Pikemaajaliste plaanide paikapanek praegu häid tulemusi ei anna, mistõttu tasuks sellest praegu hoiduda.

Kui oled vallaline, siis see sügis Sulle eriti uusi võimalusi ei ava. See aga ei tähenda seda, et peaksid oma koju norutama jääma. Praegu astutud sammud võivad mõjutada positiivselt talvel ja kevadel avanevaid võimalusi.



Töö:
Tööalasesse ellu toovad sügiskuud suurema stabiilsuse. See võimaldab Sul keskenduda nendele tööalastele tegevustele, mis Sul viimasel ajal seisma on jäänud ning need seeläbi kenasti lõpule viia. Oluline on see, et paneksid oma tööalaste asjadega tegelemisel erilise rõhu täpsusele hoolikusele, kuna vastasel korral pead juba sellel sügisel nii mõnedki oma tööd ümber tegema.

Mõningate väiksemate ümberkorralduste tegemine oma tööalases elus tagaks Sulle head tulemused. See tõstaks Sinu enesekindlust ning muudaks Sinu tööalased tegevused efektiivsemaks.

Kui Sinu töökohal on mõni meesterahvas, kes on sündinud Veevalaja tähtkujust, siis temaga suhtlemine võib Sulle palju peavalu valmistada. Pole välistatud suuremad arusaamatused ja tülid.

Kui oled otsimas töökohta, siis sellel sügisel on Sulle avanemas nii mõnedki uued ja head võimalused. Ole tähelepanelik, et nendest võimalustest õigeaegselt kinni saaksid haarata. Kui jääd ootama paremaid võimalusi, on oht üldse võimalustest ilma jääda. Eriti hea aeg neile Veevalajatele, kes alles astuvad esimesi samme töökoha leidmisel.

See sügis võib tuua kaasa pingeid rahalistes asjades. Tööd on Sul piisavalt ja rahaline sissetulek on ka stabiilne, kuid varem langetatud otsused ja sõlmitud lepingud, võivad nüüd Sinu olukorra keerulisemaks muuta. Säilita aga optimistlik meel ning jaga oma muresid nende inimestega, keda saad usaldada.

Rahaasjades tuleks Sul hoiduda suurematest investeeringutest.



Õnn:
Oled sellel sügisel oma õnnega nö. keskpaigas. Sügise algus on Sinu jaoks õnnelikum aeg, mida talve poole liigume, seda vähemaks Sinu õnn aga jääb. See aga ei tähenda, et sügise lõpp halvaks muutuks. Lihtsalt Sa ei suuda kõiki oma ideid ja plaane ellu viia päris nii nagu Sa oleksid soovinud. Samas teised meetodid ja lahendused töötavad endiselt. Pead need lahendused ainult üles leidma.

Igapäevased asjaajamised eeldavad Sinult suuremat pühendumist ja tähelepanu. Ära võta endale ette korraga liialt palju erinevaid kohustusi, sest Sa lihtsalt ei suudaks kõikide asjadega toime tulla.

Peaksid olema sügiskuudel väga ettevaatlik liikluses. Võimaluse korral väldi autoga pikemaid reise.

Meesterahvas, kes on sündinud Amburi, Jäära või Lõvi tähtkujus, võib Sulle sügiskuudel palju peavalu valmistada. Arvatavasti on see inimene keegi Sinu lähedastest või sugulastest. Pead tema eest hoolt kandma ning teda võib-olla ka materiaalselt toetama.

Sügiskuudel pööra suuremat tähelepanu oma lastele või lastelastele, kes Sinuga oos ei ela. Jälgi, et nende tööalane elu või õpingud hästi sujuksid. Ka tuleks Sul jälgida nende sõpruskonda, et seal poleks inimesi, kes Sinu lastele või lastelastele halba mõju avaldaksid. Laste või lastelastega seonduvalt võib päevavalgele tulla mingi fakt või probleem, millele Sa ise lahendust leida ei suuda.

Arvatavasti toimub Sinu elus mingi sündmus, mis on seotud ühe noore meesterahvaga. Sellel sündmusel on väga oluline tähendus selle meesterahva elus.

Pead olema valmis aitama üht meesterahvast, kellel on kaelas suurem kohtuasi.

Sügise lõpuosas saad mõne olulise sõnumi, mis mõjutab oluliselt Sinu valikuid ja otsuseid 2016. aastal.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

KALAD

Armastus:
Armuelus tuleb olla valmis mõningateks raskusteks ja arusaamatusteks. Kui oled suhtes juba pikemat aega, siis kergendab see praegust ajajärku, kuna tead ja tunned oma partnerit ning oskad temaga erinevates situatsioonides käituda. Kui aga oled suhtes aasta või paar, siis on probleemid praegu kerged tekkima.

Sellel sügisel kerkivad esile mitmesugused sellised situatsioonid, mis eeldavad mõlemalt osapoolelt kiiret reaktsiooni ja üksmeelt otsuste tegemisel. See aga võib kujuneda keeruliseks. Sügiskuud pole aeg, kus peaksid kinnisilmi oma õiguseid taga ajama, kuna see võib tekitada suhtesse hulganisti lahkhelisid.

Esilekerkivad probleemid tuleks kiiresti lahendada, mistõttu ole valmis oma soovide osas järeleandmisi tegema. Ka võivad reisi ettevalmistused tekitada rohkesti konflikte erinevate ootuste ja valikute osas.

Suhtlemine Sinu või partneri sugulastega võib suhtesse tuua pessimismi ja erimeelsusi, mistõttu tuleks mitte lasta sugulastel sekkuda suhte toimimisse ja valikutesse.

Reisimine oma partneriga romantilistel eesmärkidel võib kaasa tuua probleeme. Nimelt võib selline reis tekitada armukadedust ja konflikte.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis tasub Sul olla seltskondlikult aktiivne, kuid samas tuleks hoiduda tormakusest valikute tegemisel. Usalda aga kontrolli. Kasuks tuleks see, kui oleksid ise praegu vestluste alustajaks, sest see aitab Sul teha paremaid valikuid.



Töö:
Tööalases elus ära enda ootusi ja lootusi liialt suureks paisuta, kuna see tooks kaasa ebameeldivusi ja takistusi. Pühendumine tööalastele asjadele on praegu väga oluline. Ära täida ühtegi oma tööalast kohustust pealiskaudselt, kuna vastasel korral saaks Sinu maine pöördumatult kahjustada.

Viimasel ajal omandatud teadmised ja oskused aitavad Sulle luua eelised ja võimalusi tööalases elus, mistõttu haara nendest võimalustest õigeaegselt kinni.

Kui oled tähelepanelik ja hoolikas, on Sul võimalik saada osaks tunnustusest, palgatõusust või ametikõrgendusest.

Sinu tööalaseid tegemisi ja otsuseid hakkab oluliselt mõjutama keegi naisterahvas, kes on tulemas Sinu kollektiivi.

Rahalised asjad võivad olla sügiskuudel mõnevõrra keerulised. See pole tingitud Sinu sissetuleku vähesusest, vaid selles, et pead tegelema ootamatute väljaminekutega. Pead arvatavasti hankima endale ka mõne uue tehnikaseadme, mis koostöö Sinuga on lõpetamas, olgu selleks siis mõni kodumasin, arvuti või auto.

Õnn:
Õnn pole sellel sügisel Sinuga. Samas ei saa öelda ka seda, et oleksid õnnetu ning Sinu asjaajamised ei õnnestu. Sul lihtsalt tuleb oma eesmärkide nimel rohkem jõupingutusi teha ja võib-olla pead ka oma suunda muutma, kuid lõpptulemusena suudad kenasti kõik asjad kontrolli all hoida.

Arvesta mõningate hilinemistega, mis pole otseselt Sinust tingitud, kuid need mõjutavad Sinu tegemisi rohkem, kui arvad. Seepärast pead olema sügiskuudel valmis oma plaanides pidevalt muutusi tegema, et seeläbi saaksid edasi liikuda.

Kuuled mõningaid ebameeldivaid uudiseid oma sugulastelt, kes elavad kaugemal, ehk mõnes välisriigis. See võib mõjutada Sind isegi füüsilisel tasandil. Püüa säilitada rahu ning veeda enam aega nende inimeste seltsis, kes suudaksid Sinus head meeleolu tekitada.

Oma tervisele peaksid sügisel enam tähelepanu pöörama. Selles on esile kerkimas nii mõnedki ootamatused, mis eeldavad Sinult kohest reageerimist.

Keegi noor naisterahvas, kes on sündinud Kalade tähtkujus, toob Sinuni mõne hea uudise, mis avab Sulle järgmisel aastal mitmeid uusi võimalusi.

Seotud postitused