2015 aasta sügishoroskoop (Ambur, Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

Armastus:
Armuelus tuleks Sul sügiskuudel vältida liialdusi. Praegu tuleb hoiduda ka tormakusest, kuna vastasel korral võid ennast kergesti leida keerulisest situatsioonist, mille lahendamine ei saa olema kerge ülesanne. Armuelu eeldab tõsist suhtumist ning ka kõige väiksematele probleemidele või arusaamatustele tuleks koheselt reageerida. Ära hakka eeldama seda, et küll kõik laheneb. Sul tuleb enam kuulda võtta oma partneri arvamusi ning nendega ka arvestada. Kui Sa seda ei tee, ei tee seda ka Sinu partner. Seepärast võiksid olla praegu just Sina see, kes aitab suhtes suunda ja tulevikku määrata.

Nii mõneski mõttes paneb see sügis Sinu armusuhte proovile. Kui selles vallas on varem kõik normaalselt toiminud ning suhe toetub kindlale vundamendile, pole karta midagi. Kui aga suhe on olnud pinnapealne ja probleemne, siis on oht, et sügiskuudel kukub kõik kokku.

Kui oled vallaline, siis Sulle võivad avaneda sügiskuudel mitmed uued võimalused. Kuid kas need võimalused on ikka need, mida oled soovinud? Seda tuleb Sul kriitiliselt hinnata. Ära torma suhtesse ainult sellepärast, et Sa ei soovi üksi olla. Tormakusega alustatud suhe viib kiiresti tagasi üksindusse.



Töö:
Sügiskuudel kujuneb Sinu tööalane elu mõnevõrra pingeliseks. Stressirohkeid olukordi on palju ning Sul tuleb oma eesmärkide poole liikumiseks teha märkimisväärseid ohverdusi. Sa ei suuda oma tööalases elus välja jõuda päris selliste tulemusteni, mille endale sihiks oled seadnud, mistõttu pole mõttekas praegu väga täpseid plaane paika panna.

Suhtlemine kolleegidega eeldab tähelepanelikkust ja ettevaatlikkust. Pinged ja arusaamatused on kerged tekkima ning nende hilisem lahendamine võib kujuneda vaevarikkaks. Ka võib praegu tekitada asjatuid pingeid nii Sinu enda kui ka kolleegide kadedus. Üksteisega konkureerimine on päevakorral, kuid see midagi head endaga kaasa ei too.

Praegu tuleks hoiduda kõikvõimalikest riskidest rahaasjades, kuna tagasilöögid saavad olema valusad. Oma tavapärase sissetulekuga peaksid asjad olema praegu aga üsna head, kuid pead olema valmis ootamatuteks väljaminekuteks.

Rahaasjade korraldamisel tasuks Sul enam toetuda Kaalude, Veevalaja või Kaksikute märgi esindajatele. Nemad oskavad Sulle praegu anda kõige paremaid nõuandeid ja soovitusi.

Rahaasjades võivad Sulle avaneda mõningad uued võimalused, mistõttu ole tähelepanelik, et seeläbi oma majanduslikku seisu parandada.

Ära anna praegu teistele inimestele laenu, sest selle raha võid koheselt kaotatuks lugeda. Rõhk tuleks panna säästmisele ning ka oma harjumuste ülevaatamisele. Väiksemaid riske võib muidugi võtta, näiteks loto mängimisel, kuid ka siin tuleks liialdustest hoiduda.



Õnn:
Õnn pole sellel sügisel Sinu jaoks kõige suurem. Seepärast saavutad edu ainult läbi suurte jõupingutuste ja sihikindluse. Ära eelda seda, et ükski asi Sulle praegu niisama kätte kukuks, sest seda ei juhtu. Et edu saavutada, tuleb Sul mõningaid ohverdusi teha, kuid millised need ohverdused on, sõltub juba igast inimesest.

Ära lase negatiivsusel enda puhul liialt suureks kasvada. See, et õnn pole praegu mitte just kõige suurem, ei tähenda seda, et Sa ei suudaks midagi korda saata. Suudad ja palju, aga pead selleks ennast enam pingutama. Kasuks tuleks, kui ümbritseksid ennast enam nende inimestega, kes suudaksid Sinu meeleolu üleval hoida.

Peaksid oma tervisele enam tähelepanu pöörama. Probleemseteks võivad osutuda hambad ja luud. Seepärast ole väga ettevaatlik, et mitte kukkuda, kuna luuprobleemidest paranemine võib olla vaevarikas.

Kuigi uusi võimalusi avaneb Sulle praegu tavalisest vähem, ei tähenda see seda, et neid üldse poleks. Nüüd tuleb Sul seetõttu silmad lahti hoida, et neid võimalusi õigeaegselt märgata.

Ära lase teistel inimestel ennast kaasa kiskuda kahtlastesse ja riskantsetesse ettevõtmistesse. Sellest sünniks Sinu ellu liialt palju ebameeldivusi.

Võimalik, et mõned inimesed panevad proovile Sinu kannatlikkuse. Samas ülereageerimine nende inimeste suunas võib kahjustada pigem Sind ennast.

Sügisel võivad Sinu igapäeva elu varjutada terviseprobleemid pereliikmetel või sugulastel, kes on sündinud Sõnni, Neitsi või Kaljukitse päikesemärgis.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

KALJUKITS

Armastus:
Armuasjad on sügiskuudel Sulle üsna rahulikud. Sa ei soovi oma armuelus suuremaid muudatusi teha ning naudid seda staatust, mis Sul suhtes on. Seda muidugi juhul, kui suhe on siiani vähemalt enam-vähem tasemel töötanud. Kui Sul on suhtes probleeme ja raskusi, siis võib sügis viia suhte lagunemiseni. Kui Sul on siiras soov suhe päästa, siis esiteks hoidu partneri süüdistamisest ning astu samme, et leida jälle üles see armastus, mis teid kokku viis.

Sügiskuudel püüdle selle poole, et leida oma partneriga enam ühiseid tegevusi, et seeläbi suhe elavana hoida. Ka koduste plaanide teostamine tuleb praegu kasuks, kui oled seda juba varem plaaninud. Hea aeg koos reisimiseks ja erinevate kultuuriürituste külastamiseks. Enam tasuks jalutada looduses, eriti veekogude ääres.

Kui oled vallaline, siis see sügis pakub Sulle mitmeid võimalusi. Tasub olla tähelepanelik, et avanevatest võimlaustest kinni haarata. Sul tasuks enam tähelepanu pöörata neile võimalikele partnerikandidaatidele, kellel on Sinuga sarnased huvid.



Töö:
Sinu tööalased asjad kujunevad sügiskuudel edukateks. Sul on võimalik ületada oma tööalases elus mitmed esilekerkinud takistused. Mingeid uusi suuremaid raskusi esile kerkida ei tohiks. Võiksid praegu mõelda ja vastavalt sellele ka tegutseda selle nimel, et oma tööalane asjade korraldamine efektiivsemaks muuta. Kipud mõttetult oma energiavarusid raiskama ning seetõttu võib juhtuda, et jõuad sama ajaga vähem teha kui Sinu kolleegid.

Suhtlemine kolleegide ja ülemustega on olulisel kohal. Püüa enda väljenduste osas olla täpne ja üheselt mõistetav. Jaga julgemalt oma ideid ja mõtteid, sest neid osatakse kolleegide poolt praegu tavalisest paremini hinnata.

Ära võta enda kanda uusi kohustusi enne, kui vanad asjad on lõpetatud. Ära isegi mõtle enne uutele tegevustele. Kui oled ühe töö lõpetanud, alles siis mõtle, mis Sulle meeldiks ja sobiks.

Kui oled otsimas endale tööd või soovid vahetada töökohta, siis sügiskuud pakuvad Sulle mitmeid uusi võimalusi. Kõige olulisem on see, et püüaksid enda jaoks täpselt paika panna, millist tööd teha. Nii raiskaksid vähem aega sellele, et kandideerida kohtadele, mis tegelikult Sulle ei meeldigi. Kui saad oma saadetud cv-le positiivse tagasiside, siis ära jää mõtlema, kas ikka tahad sellele tööle minna. Siis on juba aeg koheselt samme astuda, sest head pakkumised kaua ei oota.

Rahalistes asjades on Sulle tekkimas sügiskuudel mitmeid uusi võimalusi. Sinu sissetulek peaks olema kindel ja hea. Samas võib see sügis kaasa tuua mitmeid probleeme rahaasjades, mis on tingitud Sinu enda käitumisest ja hoolimatusest. Võid hankida endale asju, mida Sa ei vaja, võid anda laenu inimestele, kellelt Sul pole lootustki raha hiljem kätte saada jne.

Oluline on rahaasjades paika panna oma prioriteedid ning nendest siis ka kinni pidada.

Jälgi, et kõik arved oleksid maksetähtaegadeks tasutud, sest on oht mõni arvetest unustada ning seeläbi endale ebameeldivusi tekitada.

Õnn:
Võib öelda, et Sinu märk on selle aasta sügiskuudel ühe õnnelikumaks märgiks. Nii mõnedki asjad peaksid Sinu elus leidma lahenduse, mistõttu saad edaspidi keskenduda uutele väljakutsele ja võimalustele.

Ehkki ka sellel sügisel võivad Sinu jaoks esile kerkida raskused ja probleemid, ei tähenda need seda, et need Sinu sügiskuud raskeks muudaksid. Sul tuleb praegu oma pilk suunata peamistele eesmärkidele ning suudad saavutada need tulemused, mida oled soovinud.

Hea aeg oma elus juriidiliste küsimuste lahendamiseks. Ka need juriidilised probleemid, mis on varem tekkinud, peaksid leidma nüüd oma lahenduse või vähemalt hakkavad need liikuma Sulle positiivsemas suunas.

Praegu on suurepärane aeg oma teadmiste oskuste täiendamiseks, kuna nende abil looksid endale eeliseid ja võimalusi.

Sinu ellu on tekkimas mõned uued sõprussuhted, mis toovad Sinu ellu uut positiivset energiat. Suure tõenäosusega on need sõprussuhted seotud Vähi, Skorpioni või Kalade päikesemärgi esindajaga.

Kuula enam oma sõprade nõuandeid, sest nende abil oleks Sul võimalik nii mõnedki asjad paremini elus tasakaalus hoida.

Mõningaid halbu uudiseid võib Sinu ellu tuua naisterahvas, kes on Sinu sugulane või naaber.

Seotud postitused