2016 aasta horoskoop (Amburile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad AMBURI 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



AMBUR

2016 aasta toob Sulle kaasa mitmesuguseid muutusi, seda eriti tööalases elus. Sul tasuks olla tähelepanelikum, sest Sinu ümber on palju võimalusi, mida saaksid edukalt enda huvides ära kasutada. Nii mõnedki takistused ja probleemid, millega oled, 2015 aastal või isegi varem, kokku puutunud, peaksid leidma nüüd positiivse lahenduse.

Tööalases elus tuleb Sul olla valmis mitmesugusteks hilinemisteks. Seepärast pole mõttekas seada endale sellel aastal liialt suuri eesmärke, kuna nende teostamine võib kujuneda oluliselt keerulisemaks, kui Sa arvata oskaksid. Kõige enam võivad Sulle tööalases elus probleeme tekitada Lõvi, Amburi ja Jäära tähemärkide esindajad.

Võimalik, et Sul tuleb tööl olles kokku puutuda mõningate ebameeldivate situatsioonidega, mis jäävad Sinu elu pikaks ajaks varjutama.

Kui peaksid töötama välisriigis, siis see aasta võib Sulle välisriigis olles kaasa tuua raskusi või ebameeldivusi. Need võivad olla tingitud uutest seadustest, uuest tööandjast või ka kohalikest inimestest, kes tunnevad, et Sina oled üks neist, kes neilt töö ära võtab.

Kui Sinu erialaks on intellektuaalse töö tegemine, siis sellel aastal peaksid Sinu astutud sammud olema edukad. Oluline on mitte kaotada valvsust, et seeläbi vältida mõttetutesse sekeldustesse sattumist.

Kui Sinu erialaks on avalikkusega suhtlemine või poliitika, siis see aasta peaks kujunema Sulle edukaks. Hoiduma peaksid aga oma võimu kuritarvitamisest, sest see võib Sulle hiljem valusalt kätte maksta.

Saad oma naispereliikmete üle sellel aastal uhkust tunda, kuna neil peaks tööalases elus minema hästi.



Rahalistes küsimustes tuleks Sul sellel aastal varuda enam kannatlikkust. Sugugi kõik asjad ei arene praegu sellises suunas, nagu Sa seda oleksid soovinud. Kui jõudki oodatud tulemusteni, siis on tulnud Sul kokku puutuda mitmesuguste takistuste ja probleemidega, mis on suurendanud ka Sinu väljaminekuid.

Mingil moel on Sinu ebameeldivused rahalistes asjades seotud lastega või lastelastega, kes on sündinud Kalade, Vähi või Skorpioni tähemärgis.

Ära lase endale rahalistes küsimustes survet avaldada, seda ka siis, kui tegemist on väikeste summadega. Pead rahalised otsused langetama kaalutletult, et saavutada lõpptulemus, millega saad rahule jääda.

Sul tuleb sugulastega mingeid rahalisi küsimusi arutama hakata, mis pole Sulle eriti meeltmööda, kuid samas pole Sul võimalik seda ka ära hoida. Suure tõenäosusega on need sugulased Sõnni, Neitsi või Kaljukitse tähemärgis sündinud.

Hoiduma peaksid sellel aastal kõikvõimalike riskide võtmisest rahalistes asjades. Ka õnnemängudest oleks mõttes hoiduda, riskide võtmisest rääkimata.

Sinu perekonnal läheb tervikuna sellel aastal rahaliselt hästi, mis mõjutab muidugi ka Sind. Kui Sinu pereliikmete seas on Kaalud, Kaksikud või Veevalajad, siis võid oodata sellel aastal väga häid uudiseid.

Mingi lisasissetulek on Sinu peret ootamas ka päranduse kaudu, kuid see pole keegi Sinu sugulastest.

Armuasjades peaksid olema sellel aastal kindlasti veidi ettevaatlikum kuivarasematel aastatel. Arusaamatused on kerged tekkima, mille peamiseks teemaks on vähene tähelepanu partneri vajadustele ja soovidele. Neile tasuks koheselt lahendusi otsima hakata, sest probleemid ei kao iseenesest kuhugi, samas võivad ajapikku ainult süveneda.

Peamiseks põhjuseks tülidele armuasjades on sellel aastal ülitundlikkus. Seepärast võivad probleemid tekkida ka kõige tühisematest väljaütlemistest. Sellistel puhkudel tuleks koheselt oma ütluste pärast vabadust paluda.



Sul tuleb oma pereringis läbi elada mingi suurem proovikivi nende lastega, kes on juba suureks kasvanud. See saab olema üsna valus kogemus. Mõtle sellele, mis probleem võiks lastega tekkida ning püüa astuda vajalikke samme, et neid probleeme ennetada.

Sul tuleb oma partneri vanematega sellel aastal rohkem tegemist teha. Kui Sul on suhted nendega head, siis mingeid ebameeldivusi esile ei kerki. Kui Sul aga suhted oma partneri vanematega keerulised, siis mingil määral võivad need veelgi keerulisemaks muutuda.

Sellel aastal mängib Sinu elus olulist rolli suhe oma vanematega. Kui oled naine, siis on Sinu jaoks olulist rolli mängimas ema, kui oled mees, siis aga mängib Sinu elus sellel aastal olulist rolli Sinu isa.

Kui oled siiani elanud koos oma vanematega, siis sellel aastal jõuad arvatavasti oma eluga sellisesse etappi, kus Sul on võimalik oma isikliku eluga algust teha. On ka väga tõenäoline variant see, et need, kes elavad iseseisvat elu, pöörduvad mingil moel oma vanemate juurde.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks Sul olla aktiivsem suhtleja. Kasuta ära ka alternatiivsed meetodid. Ära karda ise vestlusi alustada, tutvumisportaalides kontakte loomast. Ehkki tagasilööke võib tulla ette üsna palju, on Sul võimalik leida enda kõrvale oodatud inimene.

See aasta on niisiis Sinu jaoks mõnevõrra pingeline. Esile kerkivad muutused ja arengud, mida Sa ei saa vältida. Samas on Sul võimalik probleeme juba eos ennetama asuda.

Hea aeg selleks, et pööraksid enam tähelepanu oma sõpradele. Sõprade käest on Sul võimalik saada mitmeid kasulikke nõuandeid, mis aitavad Sul mitmete raskustega paremini toime tulla.

Uute õpingute alustamine võib päevakorrale tõusta. Sulle on oluline see, et saaksid juurde teadmisi, mis võimaldaksid Sul igapäevaste kohustustega paremini toime tulla. Hea aeg õpilastele, kuna koolikohustuse kandmine on mõnevõrra kergem, kui varasematel aastatel. Selle aasta täheseisud avaldavad head mõju ka kooli lõpetavatele Amburitele.

Kõige paremini kulgeb see aasta Amburi tähekujus sündinud naissoost noortel naistel.

Seotud postitused