2016 aasta horoskoop (Kaljukitsele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALJUKITSE 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



KALJUKITS

Sellel aastal on Sinu peamise tähelepanu all armastusega seonduvad küsimused ja ka mitmed probleemid. Emotsioonid on praegu esiplaanil, mis võivad suhte muuta väga kirglikuks, kuid samas tekitada ka palju tormilisi hetki. Armuasjad pole praegu esiplaanil mitte ainult Sinu enda suhet silmas pidades, vaid ka näiteks Sinu laste suhe võib olla tormiline.

See aasta võib Sinuni tuua kauaoodatud rõõmusõnumi pere järelkasvu osas. Kui oled oodanud oma perre last, siis lapse sünd on sellel aastal varasemast tõenäolisem.

Kui oled vallaline, siis see aasta võib Sulle avada mitmeid võimalusi partneri leidmiseks. Pole välistatud, et Sul hakkab arenema suhe kellegagi, kes ei ela Sulle mitte kõige lähemal.

Sellel aastal ootab Sind ees mingi pulm. Võib-olla on see Sinu enda abieluteele astumine, võib-olla teeb seda keegi Sinu kõige lähedasematest inimestest.

Võimalik, et pead asuma tegelema sellel aastal oma õe või venna probleemide lahendamisega. See ei saa olema kerge ülesanne, kuna Sul on raske säilitada vajalikku objektiivsust.

Rahalised asjad toovad Sinu ellu sellel aastal hulganisti ebakindlust. Seepärast peaksid olema rahalistes asjades otsuste tegemisel tavalisest mõnevõrra ettevaatlikum. Ole julgemalt valmis oma võimalikest rahamuredest pereliikmetega rääkima, sest see aitab vajadusel paremini astuda samme probleemide ennetamiseks või lahendamiseks.



Ära anna praegu laenu teistele inimestele, sest see tooks kaasa ainult mõttetuid arusaamatusi ning on suur oht laenatud rahast üldse ilma jääda.

Rahalistes asjades tuleks Sul eriline rõhk panna stabiilsuse suurendamisele. Hoidu sellel aastal mõtlematutest sisseostudest, sest need Sulle soovitud rahulolu ei tagaks. Vajadusel tasuks Sul oma plaanid partneriga läbi arutada, et seeläbi saavutada parimad tulemused. Suuremate ostude tegemisel varu piisaval määral mõtlemisaega, et seeläbi teha enda jaoks oma perekonna jaoks parimad valikud.

Mõningad rahalised küsimused võivad Sulle sellel aastal kaasa tuua probleeme oma vanematega. Vanusevahest tulenevalt teeksite erinevad valikud ning see võibki palju arusaamatusi kaasa tuua.

Võimalik, et vahetad sellel aastal oma elukohta. Sellekohased ettevalmistused tuleks Sul hästi põhjalikult ära teha, et lõpptulemus saaks olema selline, nagu Sa oled oodanud.

Tööalases elus tuleb Sul olla valmis mitmesugusteks pingeteks. Peamiseks põhjustajaks võib selles osas olla keegi meesterahvas. Samas ära eelda seda, et see meesterahvas Sinu tööalast elu halvasti mõjutaks. Ta on tekitab küll pingeid, kuid samas võimaldab Sul oma elus lahti saada mõningatest piirangutest, mis Sind pidurdanud või takistanud on.

Väga edukaks peaks see aasta kujunema Sulle siis, kui tegeled oma igapäevases elus millegi loovaga. Oma võimete ja oskuste kasutamine loovas valdkonnas tagab Sulle sellise rahulolu, mida oled juba ammu tunda soovinud. Oluline on aga see, et Sa ei kardaks oma võimeid ja oskusi ka teistele näidata, sest Sind võib pidurdada praegu tavalisest enam see, et arvad ennast mitteolevat teistega võrreldaval tasemel.



Meessoost Kaljukitsedele, kellel vanust üle 35 eluaasta, toob see aasta kaasa mitmeid positiivseid arenguid tööalases elus. Sul on võimalik oma tööalases elus nii mõnedki asjad paremini toimima saada.

Palga suurus võib sellel aastal tekitada mõningaid probleeme tööandjaga. Tõsisemast vastuseisust tasuks Sul praegu iga hinna eest hoiduda, kuna sellega võid endale hoopis palju ebameeldivusi tekitada.

Noortele meessoost Kaljukitsedele võib see aasta avada mõningaid uusi võimalusi töötamiseks mõnes välisriigis. Seepärast ole tähelepanelik, et sellistest võimalustest õigeaegselt osa saada.

2016 aasta on hea aeg selleks, et korraldaksid oma elus mõne pikema reisi. See reis kulgeb hästi ning tunned ennast pärast seda reisi justkui teise inimesena.
Arvatavasti kerkib Sinu jaoks päevakorrale mingi intsident, mis on seotud naissoost Kaalude, Kaksikute või Veevalajaga. See pole inimene, kellega Sa ühe katuse all elaksid.

Sul tuleb olla valmis mõningateks ebameeldivusteks, mis on seotud naissoost Amburi, Jäära või Lõvi päikesemärgi esindajatega. Suure tõenäosusega töötab või elab see naisterahvas mõnes välisriigis.

Sul tasuks olla mõnevõrra ettevaatlikum nende inimestega suhtlemisel ja asjaajamiste juures, kes on sündinud Kaljukitse, Sõnni või Neitsi päikesemärgis.

Seotud postitused