2016 aasta horoskoop (Skorpionile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SKORPIONI 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



SKORPION

2016 aasta kujuneb Sinu jaoks hoopis teistsuguseks, kui Sa seda esmapilgul ootasid. Ole valmis mitmesugusteks ootamatusteks ja muutusteks. See võib olla teatud määral keeruline, kuid üldiselt võib öelda, et selle aasta mõjutused on oma olemuselt positiivsed.

Kõige suuremad muutused ootavad ees Skorpione, kellel eluaastaid üle 35. Need muutused on seotud elukoha või töökoha vahetusega. Sellised muutused võivad tunduda Sulle alguses väga vastumeelsetena ning Sa pole valmis sellekohaseid samme ette võtma, kuid mida aeg edasi, seda selgemaks Sulle saab, et need muutused on vajalikud.

Tööalases elus on Sul praegu tavalisest mõnevõrra suurem soov endale iseseisvus tagada. Selles osas oled edukas, kuid peaksid hoiduma tormakusest. Sul pole võimalik saavutada selles vallas kiireid tulemusi.

Tööalastes asjades ole avatum ning jaga julgemalt oma ideid. Seda osatakse kõrgelt hinnata nii Sinu kolleegide kui ülemuste poolt.

See aasta on väga positiivsete mõjudega Sulle siis, kui teenid oma igapäevast leiba loovatel aladel. Näiteks võidakse avaldada mõni Sinu kirjutatud raamat, saad oma käsitööd kuskil kaupluses müüma hakata vms.

Kui töötad koos oma partneriga või mõne teise pereliikmega, siis pead olema sellel aastal valmis mõningateks konfliktideks. Ka suhtlemine kolleegidega eeldaks Sinult suuremat tähelepanu ja ettevaatlikkust. Üldiselt varjutavad seda aastad mitmesugused konfliktid kolleegidega. Seepärast ära aja igas situatsioonis taga ainult oma õigusi, vaid jäta mõnel korral õigus ka kolleegidele.



Kui Sul on oma äriettevõte, siis see aasta võib kaasa tuua konflikte äripartneriga, kes on sündinud Kalade, Skorpioni või Vähi tähtkujus.

Sellel aastal tuleb Sul tööalaste asjadega seonduvalt arvatavasti veidi enam reisida. Muidu Sul polekski selle vastu ehk suurt midagi, aga need reisid muudab keeruliseks see, et saad nendest teada viimasel tunnil. Samas aitab pingeid leevendada see, et nendel reisidel on Sul võimalik oma tuntust suurendada ning endale edaspidiseks mitmeid võimalusi luua.

Rahaasjad on sellel aastal suhteliselt heas seisus. Eriti saavad selle aasta positiivsetest rahalistest mõjudest osa meessoost Skorpionid, kellel eluaastaid üle 25.

Rahaliste otsuste tegemisel tuleks Sul praegu enam oma perega mõtteid vahetada. See aitaks ära hoida nii mõnedki eksisammud.

Ära lase ennast praegu rahalistes asjades eksiteele viia, eriti kui soovitusi jagab keegi sellistest inimestest, kes ei kuulu Sinu lähisugulaste hulka. Vastasel korral on oht sattuda sellel aastal pettuste võrku.

Mõningaid rahalisi tehinguid tasub kaaluda sellel aastal Sõnni, Neitsi ja Kaljukitse tähemärgis sündinud inimestega. Kui ka siinjuures on oluline ettevaatlikkus.

Sind on suure tõenäosusega ees ootamas mingi pärandus, kuid see võib kaasa tuua ka mitmeid arusaamatusi, mille lahendamisega pead tegelema asuma.

Armuasjad peaksid olema sellel aastal Sinu jaoks suhteliselt heas seisus. Saad tuge oma partnerilt, eriti kui Sinu partner on meesterahvas. Ka ole julgemalt valmis pöörduma suhtes esilekerkivate probleemidega oma isa, vanaisa või venna poole, sest just meessoost lähisugulased on need, kes oskavad anda kõige paremaid nõuandeid.



Armuasjades tuleks Sul hoiduda tormakusest. Varu partneriga suhtlemiseks enam aega ja kannatust. Ainult nii on Sul võimalik leida harmoonia ja üksmeel kõikides küsimustes.

Mõningaid probleeme võib see aasta kaasa tuua Sinu varasemat suhet puudutavates küsimustes. Võib-olla kohtud oma kunagise partneriga, mis võib tekitada Sulle palju ebameeldivusi.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul sellel aastal olla ettevaatlikum uute tutvuste loomisel. Ehkki uued tutvused võivad areneda kiiresti ja oodatud suunas, võib pikapeale esile kerkida mitmeid arusaamatusi ja probleeme. Seepärast peaksid hoolikamalt valima, kellega sellel aastal tutvud.

See aasta võib Sinu perre tuua mõningaid probleeme laste või lastelastega. Peamiselt võivad need probleemid olla seotud tervisega. Seepärast tuleks laste tervisel kindlasti enam silma peal hoida.

Väga hea aasta neile Skorpionitele, kes on lõpetamas kooli. Eksamite sooritamine ja sisseastumine teise kooli peaks olema edukas.

Pole võimatu, et Sinu perre sünnib sellel aastal laps. Hea aeg neile paaridele, kes on proovinud kaua last saada, kuid see pole siiani õnnestunud.

Sõpradega seonduvates küsimustes võid sattuda mõne juriidilise vaidluse keskele, kus Sa pole küll otseseks osaliseks, kuid püüad oma sõpra toetada.

Väga hästi mõjutavad Sinu selle aasta tegemisi ja saatus need inimesed, kes on sündinud Kaalude, Veevalaja või Kaksikute tähemärgis.

Seotud postitused