2016 aasta horoskoop (Neitsile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad NEITSI 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



NEITSI

Seda aastad on Sinu jaoks raske ette ennustada, kuna see aasta toob Sinu ellu kaasa mitmesuguseid muutusi ja viimase hetke muudatusi, mille põhjustajaks oled Sina ise. Samas võib olla kindel selles, et see aasta toob Sulle kaasa mitmeid arenguid, seda nii heas kui halvas mõttes. Paljuski sõltub praegu sellest, milliseid otsuseid langetad ning kuidas ühe või teise asjaga tegeled. Ilmselgelt tagaks Sulle praegu parimad tulemused rahulik ja läbimõeldud tegutsemine. Hoidu tormakusest.

Rahalised asjad eeldavad Sinult praegu tavalisest suuremat kannatlikkust. Ära langeta rahalisi asju puudutavates asjades tormakaid otsuseid, kuna need võivad hiljem valusalt kätte maksta. Ka suuremate ostude tegemisel varu kannatust, et seeläbi saaksid endale parimad tulemused tagada.

Sul on head võimalused selleks, et oma sissetulekut sellel aastal suurendada, kuid see eeldab Sinult suuremat tähelepanelikkust.

Võimalik, et Sinu rahaline seis paraneb ka mõne päranduse kaudu.

Ole sellel aastal oma väärisasjadega ümberkäimisel tavalisest ettevaatlikum, kuna hoolimatus võib viia selleni, et Sinult midagi olulist ära võetakse.

Tööalased asjaajamised peaksid olema sellel aastal suhteliselt heas seisus. Sul on head võimalused selleks, et luua endale mitmeid kasulikke kontakte, mis Sinu karjäärile edaspidi märkimisväärselt kaasa aitaksid. Arvatavasti reisid samuti praegu tööalastes küsimustes tavalisest enam.



Kõige paremini kulgevad tööalased asjad Neitsi tähtkujust noortel meestel, kes oskavad langetada kasulikke otsuseid ning teha valikuid, mis nende karjääri positiivselt mõjutavad. Kui kuulud nende inimeste hulka, siis tasuks Sul sellel aastal enam rõhku panna enda oskuste ja teadmiste täiendamisele, sest sellega looksid endale paremad eelduseks edukuseks.

Üldiselt tuleks tööalases elus püüelda stabiilsuse poole. Praegu pole hea aeg mõttetute riskide võtmiseks, kuna need võivad ennast valusalt kätte maksta.

Hea aeg oma isikliku ettevõtte loomiseks, kuid seda oleks mõttekas teha praegu koos kellegi usaldusväärse inimesega. Iseseisvad jõupingutused selles vallas ei saa olema eriti edukad.

Armuelus ootavad Sind sellel aastal mitmesugused ootamatused. Paljuski on see tingitud sellest, et Sa ka ise ei tea, mida soovid ja ootad. Pole välistatud ka mitmed tõsisemad arusaamatused oma partneriga.

Kui Sinu suhe pole eriti hästi töötanud, võib sellel aastal esile tõusta suhte lagunemine. Kui Sa ikka tunnetad, et Sul pole võimalik suhet enam toimima saada, siis ongi parem see, kui asi lõppeb, et teha ruumi uuele.

Üle 35 aastased naissoost Neitsid peaksid olema sellel aastal tähelepanelikumad oma meespartneriga, sest nende jaoks on esile kerkimas mõningad probleemid, mida just Sina suudaksid lahendada.

Kui Sinu partner on Kaljukits, Sõnn või Neitsi, siis on probleemide tekkimise võimalus tavalisest veidi suurem. Ka siis, kui Sinu partner on Kalad, Vähk või Skorpion, ootavad Sind armuelus 2016. aastal ees mitmed probleemid ja arusaamatused. Kui nüüd oled sellest teadlik, siis tasub teha suuremaid jõupingutusi nende arusaamatuste ennetamiseks. Hoidu kuulujuttude levitamisest, intriigidest, oma mõtete pealesurumisest ja mis kõige olulisem, püüa hoida oma emotsioonid kontrolli all.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sulle avanemas mitmed uued võimalused. Romansid arenevad kiiresti ning jõuavad tulemusteni mitte enam aastate, kuude, vaid lause nädalate ja päevadega. Sinu erilise tähelepanu osaliseks võib saada keegi mõnest välisriigist.

Märgid näitavad, et Sinu koju tuleb keegi naisterahvas, olgu selleks siis laps, lapselaps, abikaasa, üüriline või keegi teine naissoost inimene.



Sellel aastal tuleks Sul teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et lahendada oma laste elus mõni suurem probleem. Oleksid selles osas varasemate aastatega võrreldes palju edukam.

Oma tervisele peaksid sellel aastal veidi enam tähelepanu pöörama. Ehkki üldiselt võib öelda, et tervisel polegi väga hullu viga midagi, siis tuleb Sul olla valmis äkilisteks haigestumisteks. Kui haigestud, siis tasub praegu enam mõelda sellele, kas oled ikka elanud oma elus tervislikult ja õiglaselt. Ära kanna endaga kaasa viha, kibestumist ja kadedust, sest kui seda teed, ongi haigused kerged tekkima.

Uroloogilised või günekoloogilised probleemid on sellel aastal kerged tekkima, mistõttu pöördu sellekohaste probleemidega kiiresti arsti poole. Õigeaegne ravi tagab haigusest paranemise.

Terviseprobleeme esineb hulganisti ka Sinu lähedaste seas. Eriti tähelepanelik peaksid olema ühe meesterahvaga, kes on Sulle väga lähedane, olgu see siis Sinu partner, laps või isa.

Reisimisel tasuks Sul olla sellel aastal mõnevõrra ettevaatlikum, kuna selles vallas on esile kerkimas mõningad takistused. Suure tõenäosusega leiavad need takistused aset seetõttu, et satud kellegagi konflikti.

Üldiselt võib öelda, et 2016 aasta ei saa olema Sinu jaoks mitte kõige roosilisem. Esile kerkivad nii mõnedki takistused, millele pead tähelepanu pöörama. Eriti tähelepanelik peaksid olema siis, kui oled vähemal või rohkemal määral avaliku elu tegelane või seotud poliitikaga.

Sul tuleb läbi elada mingi vastasseis Lõvi, Jäära või Amburi tähemärgis sündinud inimesega. See vastasseis on suure tõenäosusega seotud mingite dokumentidega.

Sul tasuks sellel aastal hoida ennast Kaksikute, Veevalaja või Kaalude päikesemärgist inimeste lähedusse, sest nemad mõjutavad Sinu saatust kõige positiivsemalt.

Seotud postitused