2016 aasta horoskoop (Vähile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VÄHI 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



VÄHK

2016 aasta kujuneb Sinu jaoks aktiivseks ja edukaks aastaks. Oled seltskondlikult palju aktiivsem kui eelmistel aastatel, mistõttu ei jää ka uued tutvused ja kontaktid tulemata. Ka reisid sellel aastal ehk mõnevõrra rohkem.

Tööalased asjaajamised kujunevad praegu edukateks, seda eriti juhul, kui töötad sellistes valdkondades nagu meedia, turism ja transport. Võimalik, et Sind ootavad sellel aastal ees ka mõningad tõsisemad muutused tööalases elus, mis oma olemuselt saavad olema positiivsed, ehkki Sa seda alguses ei pruugi nii arvata.

See aasta toob Sulle kaasa mitmesuguseid ootamatusi tööalases elus. Peamiselt leiavad need aset siis, kui Sa oled väljapool oma töökohta, olgu see siis kliendi juures, tööreisil vms. Eriti puudutab see aga meessoost Vähkisid.

Lood endale ärilistes asjades mitmeid olulisi kontakte, mis mõjutavad Sinu karjääri väga positiivselt. Peamiselt puudutab see sellel aastal meessoost Vähkisid, kellel eluaastaid üle 35.

Sellel aastal võivad esile kerkida mõningad probleemid kolleegidega või ülemustega, kui nad on naissoost. Seepärast tasuks Sul nende inimestega sellel aastal ettevaatlikumalt suhelda ning hoiduda vastasseisude tekkimisest, seda ka juhul, kui tunned, et Sul on 100% õigus.

Kui soovid praegust töökohta vahetada, siis peaksid sellega sellel aastal olema väga ettevaatlik. Sulle võidakse pakkuda välja vägagi ahvatlevaid pakkumisi, kuid kui töökoha vahetus hakkab kätte jõudma, hakkavad välja tulema asjad, mis pole Sulle meeltmööda. Ka ei pruugi Sa uuele töökohale asudes ennast tunda nii hästi, kui Sa seda oleks soovinud, mistõttu pole välistatud igatsus oma vanast töökohast.



Kui oled otsimas endale uut tööd, siis tasuks Sul silmad lahti hoida, sest uusi võimalusi on Sulle avanemas mitmeid. Kõige paremad väljavaated on Sul leida endale töö siis, kui otsid seda transpordi, turismi, meedia või sotsiaalvaldkonnas.

Rahalistes asjades tasuks Sul sellel aastal olla tavalisest mõnevõrra ettevaatlikum. Ehkki rahaasjad peaksid kulgema üldiselt positiivses suunas, puutud kokku mitmete selliste situatsioonidega, mis Sinu tähelepanu eeldaksid.

Rahaliste asjadega või kinnisvaraga seonduvalt võib Sind ees oodata mõni juriidiline probleem. Et seda probleemi lahendada, tuleks Sul oma sihte ja plaane veidi muuta. Kui hoiad kiivalt kinni sellest, mida arvad õige olevat, väljud antud situatsioonist kaotajana.

Mõningaid probleeme on oodata nende inimestega seonduvalt, kellega oled ühel või teisel viisil rahaliselt seotud, olgu selleks siis äripartner, inimene, kellelt oled laenu saanud. Eriti tähelepanelik tasuks Sul olla siis, kui see inimene on sündinud Skorpioni, Vähi või Kalade tähtkujus. Et selliseid probleeme ära hoida, tuleb hoiduda salatsemisest ning rääkida asjadest nagu nad on.

Hoidu teiste inimeste liigsest usaldamisest. Praegu suudaksid oma finantsasjad oluliselt paremini toimivana hoida siis, kui tegutsed iseseisvalt. Ehkki Sulle võidakse välja pakkuda mitmeid ahvatlevaid võimalusi, hoidu tormakusest nendest kinnihaaramisel. Eriti tähelepanelik tasuks Sul olla siis, kui see ahvatlev pakkumine on seotud naisterahvaga Vähi tähtkujust.

Kui satud rahalistesse raskustesse, siis sellel aastal saad märkimisväärset rahalist toetust oma ämmalt või äialt.

Rahaliste lepingute sõlmimist Sõnni, Neitsi või Kaljukitsega tasuks Sul aasta võrra edasi lükata.

Hoia sellel aastal kogu aeg silm peal oma kodul. Püüa vältida kõikvõimalikke intsidente oma koduses majapidamises. Vajadusel kindlusta oma elamine.



Armuasjad on Sinu jaoks üsna tavapärased. On tõuse, on mõõnu. Üldiselt on aga asjad suhteliselt heas seisus.

Meessoost Vähid, kes on suhtes Veevalaja, Kaksikute või Kaaludega, peaksid olema mõnevõrra tähelepanelikumad. Arusaamatused on suhtes kerged tekkima, seda eriti siis, kui Sinu ja partneri vanusevahe on suur. Kui neile esilekerkivatele probleemidele kohe lahendusi mitte otsida, on oht muuta oma suhe pingeliseks mitmeks aastaks.

Armukadedus mõjutab Sinu suhet sellel aastal üsna märkimisväärselt. Seepärast tasuks vältida situatsioone, mis seda armukadedust esile toovad.

Emotsioonid võivad praegu nii mõneski situatsioonis lõkkele lüüa. Ehkki need situatsioonid võivad olla ebameeldivad, ei mõjuta need suure tõenäosusega suhte pikemaajalist toimimist.

Oluline on partneriga kõikidel teemadel avatult rääkida. Ühised lahendused töötavad praegu kõige paremini ning aitavad mõlemal osapoolel vältida vigu, mis vastasel korral ikka tekiksid.

Naissoost Vähkidele on oodata sellel aastal mingit rõõmusündmust pere järelkasvuga seonduvalt. See võib olla Sinu enda laps või lapselaps. Kui pole tegemist just lapse sünniga, siis mingi oluline sündmus siiski toimub.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis see aasta võib selles osas kujuneda keeruliseks. Ehkki suhted võivad arenema hakata kiiresti, lõppevad need samuti kiiresti. Seepärast tasuks hoiduda tormakusest ning lõplike valikute tegemisest.

See aasta võib Sinu jaoks kaasa tuua mingi ebameeldiva sündmuse, mis on seotud Sinu perekonna või suguvõsa naissooga, olgu selleks siis ema, naine, õde, tütar või mõni teine naissoost sugulane.

Tervisega on Sul sellel aastal üldiselt kõik hästi. Väiksemaid probleeme ikka tekib, kuid suurematest probleemidest suudad ennast eemale hoida. See aasta on hea aeg selleks, et teeksid jõupingutusi oma halbadest harjumustest vabanemiseks.

Seotud postitused