2016 aasta horoskoop (Sõnnile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SÕNNI 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



SÕNN

2016 aasta toob Sinu ellu mitmeid olulisi sündmusi. Peamised nendest sündmustest on seotud naisterahvaga, kes on sündinud Kalade, Vähi või Skorpioni märgis. See võib olla keegi Sinu pereliikmetest, sugulastest või tuttavatest. Pole välistatud ka täiesti võõras inimene, keda Sa alles sellel aastal tundma õpid.

Vajad praegu enam teiste inimeste tuge ja toetust, seda eriti naisterahvaste poolt. Iseseisvate jõupingutuste tulemusena oleks Sul praegu üsna raske nende eesmärkideni jõuda, mille endale sihiks oled seadnud.

Rahalistes asjades ei tasu Sul oodata seda, et raha niisama sülle kukuks. Seda ei juhtu. Teenid suurema osa sissetulekust siiski läbi tööalaste kohustuste ning veidi lisaks ka muudest valdkondades. Oluline on see, et Sa ei jätaks oma rahaasju praegu niisama juhuse hooleks. Et valitseks stabiilsus, tuleb Sul igapäevaselt oma rahaasju nii korraldada, et oodatud tulemused saavutada.

Auto või kinnisvara ostmisel tasuks Sul olla sellel aastal mõnevõrra tavalisest ettevaatlikum.

Ole ettevaatlik oma rahaasjade korraldamisel koos sugulastega, eriti kui nad on sündinud Kaksikute, Kaalude või Veevalaja märgis. Ühised rahaasjad nende sugulastega võivad kaasa tuua rohkem probleeme, kui Sa arvata oskaksid.

Võib-olla maksab Sulle üllatuslikult raha tagasi keegi nendest inimestest, kellele Sa varem raha oled laenanud.



Võimalik, et mõni ebameeldiv situatsioon tekitab pingeid vanematega või õdede-vendadega. See tekitab Sinus palju pahameelt, aga ka masendust, kuna Sa ei oska seda probleemi lahendada. Siin saaksid Sind aidata pereliikmed, kui oled valmis nende nõuandeid kuulda võtma.

Inimsuhete vallas tasuks Sul olla praegu oma väljendustega väga ettevaatlik. Ehkki Sa ei pruugi midagi halba mõelda, võidakse Sind praegu väga kergesti valesti mõista ja sealt tulevad ka mitmesugused probleemid ja arusaamatused.

Oma tervisele peaksid sellel aastal veidi enam tähelepanu pöörama. Sinu organism on praegu tavalisest tundlikum, mistõttu on haigused kerged tulema. Olulisel kohal on hügieen. Pese alati õuest tulles käsi. Karastamine on oluline, kuid samas hoidu liialdamisest. Hammaste tervisega peaksid sellel aastal enam tegelema. Pöördu koheselt hambaarsti poole, kui Sul hammastega mingeid probleeme tekib. Igemepõletikud on praegu kerged tekkima. Lisaks sellele, et pead enda tervise eest hoolt kandma, peaksid silma peal hoidma ka oma pereliikmete tervisel, eriti kui Sinu pereliikmete seas on Sõnni, Neitsi või Kaljukitse märke.

Armuasjades tuleb Sul olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum. Hoidu teravatest väljaütlemistest ning ära suru oma arvamusi partnerile peale. Võimalik, et sellel aastal tekib Sul mõningaid probleeme partneri vanematega. Et asi liialt keeruliseks ei läheks, püüa need probleemid kiiresti lahendada, vajadusel anna mõnes asjas lihtsalt alla.

Kui oled meessoost ja varem suhtes olnud, siis see aasta võib Sulle kaasa tuua mõningaid probleeme ex-naisega. Kui saad, ära temaga praegu aktiivselt suhtle, kui see aga võimalik pole, siis ole taktitundeline ja rahulik. Just rahulikkus aitab nii mõnedki probleemid lahendada.



Poisslapse sünd on see, mis Sinu meeli erutab. See võib olla Sinu laps või saab poisslapse keegi Sinu lähedastest. Igatahes tunned selle üle heameelt.

Tööalastes asjades püüa anda endast praegu parim. Ära täida oma kohustusi pealiskaudselt, kuna sellega võid pöördumatult oma mainet kahjustada. Seepärast ole tähelepanelik. Ära võta enda kanda kolleegide kohustusi, sest ka Sinu enda kohustuste hulk võib sellel aastal olla üsna märkimisväärne.

Kui oled endale tööd otsimas, siis sellel aastal sõltub paljuski sellest, kui palju Sinu soovidest ja vajadustest teavad sõbrad ja tuttavad. Just nende kaudu võib Sulle praegu avaneda hea võimalus, kuid kui Sinu soovidest ei olda teadlik, jääd nendest võimalustest ilma.

Kui oled oma isikliku ettevõtte omanik, siis see aasta võib Sinu jaoks kaasa tuua mõningaid raskusi. Et neid ennetada, tuleks Sul olla väga tähelepanelik ning hoiduda suurematest rahalistest riskidest. Võimaluse korral väldi laenu võtmist oma ettevõttele.

Sinu kinnisvaraga toimub sellel aastal mingi muudatus. Kas vahetad elukohta, võtad üürilise vms.

Heategevuslik töö on sellel aastal Sulle oluline. Püüad anda oma panuse ühiskonna arengule ning see peaks Sul hästi õnnestuma. Vähemalt saad aasta lõpus öelda seda, et tunned end tehtud asjade pärast hästi.

Seotud postitused