2016 aasta horoskoop (Jäärale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad JÄÄRA 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



JÄÄR

2016. aastal on ühel või teisel viisil Sinu jaoks oluliseks küsimuseks elukohaga seonduv. Võib-olla hakkad endale uut elukohta otsima või teed oma praeguses elukohas midagi täiesti ümber. Kõikide kinnisvaraliste tehingute tegemisel peaksid aga olema tähelepanelik, et ennast mitte raskustesse viia, seda eriti just rahaliste laenude võtmisega. Ka tuleks hoiduda tormakusest valikute tegemiseks, sest saad seda valikut teha ainult üks kord.

Koduseid toimetusi tehes tuleks Sul endal ja ka pereliikmetel olla sellel aastal ettevaatlikum, kuna õnnetused on kodus kerged tekkima, seda eriti just erinevate kodumasinatega seonduvalt.

Üldiselt peaksid rahaasjad toimima praegu Sinu jaoks suhteliselt hästi ning kindlustunne peaks olema tagatud. Oluline on see, et püüaksid otsida endale uusi teenimisvõimalusi, sest piisava sihikindluse korral neid endale kindlasti ka leiad. Mingi rahaline võimalus võib Sulle avaneda tänu ühele reisile, mis avab Sulle uusi võimalusi edaspidiseks eluks.

Reisimisel tasuks Sul olla sellel aastal väga ettevaatlik, seda eriti maailmas valitse olukorra tõttu. Ka on tavalisest suurem oht kaotada oma pagas. Reisimine Lõviga või Amburiga võib praegu tekitada Sulle kõige rohkem pingeid ja probleeme.



Suhtlemine teiste inimestega on üldiselt keskmine, samas mõnel kuul on probleemid kergemad tekkima, kui tavaliselt. Püüa keerulisemates suhetes hoida keel hammaste taga, sest see hoiaks Sind eemale nii mõnestki ebameeldivusest, mis vastasel korral oleks kerge tekkima. Parem hoia sellel aastal negatiivsetest ja riiakatest inimestest üldse eemale, sest peale stressi ja pingete nad midagi muud Sulle ei tekita. Inimsuhete vallas tuleks Sul jälgida seda, et Sa ei unustaks olulisi kohtumisi. Pane vajalikud kohtumised endale kuhugi kirja.

Perekondlikud suhtes on sellel aastal tugevad ning see aasta annab võimaluse nii mõnegi probleemi ja arusaamatuse lahendamiseks, mis varem on esile kerkinud. Oluline on see, et Sul oleks tahet neid probleeme lahendama asuda.

Tööalases elus võivad sellel aastal toimuda Sinu jaoks mingid suuremad muutused, mida Sa eriti ära hoida ei saa. See võib aga tekitada Sulle negatiivseid tundeid ja isegi teatud kriise. Kui oled ise nende muutuste algatajaks, näiteks minnes uuele töökohale, suudad nende ebameeldivate situatsioonidega kiiremini toime tulla. Et enda jaoks tööalastes asjades negatiivsust vähendada, tuleks Sul praegu olla leplikum nii oma töökohustuste kui ka kolleegide suunas.

Tööalastes asjades tuleb Sul olla valmis kiireteks otsusteks. Seepärast pead terve selle aasta jooksul ennast vajalike faktidega enam kurssi viima. Teadmiste ja oskuste omandamine tuleksid kasuks, kuid siinkohal tuleks omandada just selliseid oskusi, mida ka rakendada saaksid. Õppimine õppimise pärast pole praegu see, mida vajaksid.



Armuelus tuleks Sul olla sellel aastal väga tähelepanelik. Suhtlemine partneriga võib olla nii mõneski mõttes keeruline, seda peamiselt seetõttu, et Sul on partneriga praegu veidi erinevam ettekujutus sellest, millises suunas tuleks suhet arendada. Ole partneriga suhtlemisel nii kannatlik kui saad. Kõik partnerlussuhtes esilekerkinud probleemid on võimalik praegu lahendada ainult siis, kui arutad oma mõtteid ja ideid partneriga ning ei sunni teda omaks võtma Sinu tõekspidamisi. Ehkki see aasta lahkuminemiseni suure tõenäosusega ei vii, on stressi suhtes siiski palju.

Kui oled vallaline ning otsid oma ellu armastust, siis see aasta saab olema selles osas raskete valikute aeg. Sinu soovid ja unistused on suured ning Sa ei soovi teha selles osas järeleandmisi. See aga tekitab Sulle palju pettumustundeid. Leiad küll inimesi, kellega võiks suhe arenema hakata, kuid kuna mingid detailid Sind häirivad, siis võidki praegu oma armastust ootama jääda.

See aasta võib kaasa tuua mõningaid probleeme juriidiliste küsimistega. Seepärast tasuks Sul juba eos sellised asjad ära hoida, konsulteerides nende inimestega, kes Sind juriidilistes asjades toetada suudaksid.

See aasta on hea aeg õppuritele. Õppimisele ja informatsiooni hankimisele tasuks sellel aastal kindlasti enam tähelepanu pöörata, sest see võimaldaks Sul endale uusi eeliseid ja võimalusi luua.

Seotud postitused