2016 aasta kevade-suvehoroskoop (Jäär, Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

Armastus:

See aasta kevad ja suvi toovad Sinu emuellu mõningaid probleeme ja arusaamatusi. Sul tuleb oma partneriga tavalisest palju ettevaatlikumalt suhelda, et mitte lasta asjadel kontrolli alt väljuda. Vanad mälestused ning lahenduseta jäänud emotsioonid on praegu need, mis on kerged esile kerkima. Et saaksid asjad kontrolli all hoida, tuleb Sul teha oma soovide ja vajaduste osas mõningaid järeleandmisi. Ära karda vaidlusi oma partneriga, kuid hoidu sellest, oma partneri arvamusi halvustama hakkaksid. Vaidlused aitavad leida praegu parimad lahendused nii Sinu kui ka Sinu partneri jaoks. Üheks peamiseks eesmärgiks võiks Sul olla praegu stabiilsuse suurendamine suhtes.

Kui oled vallaline, siis see periood võib Sulle avada mitmeid häid võimalusi. Samas oled praegu mõnes mõttes passiivne, mistõttu on oht, et jääd paljudest headest võimalustest lihtsalt ilma. Ole aktiivsem suhtleja ning ära karda ise tutvusi luua.



Karjäär:

Tööalases elus tuleks Sul olla sellel kevadel ja suvel tavalisest tähelepanelikum. Korralda oma tööasju tavalisest hoolikamalt. Hoidu mõttetute riskide võtmisest. Tähtede seis ei luba Sulle erilisi arenguid ja soodsaid tingimusi, mistõttu tuleb Sul ennast oluliselt ena pingutada, et vajalikud asjad tehtud saada.

Hea aeg selleks, et asuksid oma tööalases elus ellu viima mõningaid selliseid muudatusi, mille eesmärgiks oleks tööalase elu efektiivsemaks muutmine. See peaks Sul praegu suhteliselt hästi õnnestuma.

Väga tähelepanelik peaksid olema praegu lepingute sõlmimisel, kuna vastasel korral on oht, et kahjustad oma edaspidiseid võimalusi. Ära lase selles osas endale mingitki survet avaldada.

Suhtlemine kolleegidega eeldab Sinult mõnevõrra suuremat kannatlikkust. Sina sooviksid paljud asjad oluliselt kiiremini ellu viia, kuid kolleegid on selles osas oluliselt aeglasemad. See võib Sinust tekitada pahameelt.

Kasuks tuleks see, kui iseseisvalt oma teadmisi ja oskusi täiendaksid, et seeläbi oma tööasjad edaspidi paremini toimima saada.

Üldine käekäik:

Kevadel ja suvel saad peamiselt loota ainult iseenda astutud sammudele ja tehtud otsustele. Praegu pole aeg, kus saaksid lootma jääda õnnele. Seda kipub praegu nappima. See aga ei tähenda seda, et asjad halvasti oleksid, lihtsalt pead ise ennast pingutama rohkem kui tavaliselt.

Ära hakka liigselt usaldama teisi inimesi, kes võivad Sulle tahtmatult anda nõuandeid, mis Sinu huvides ei tööta. Praegu tuleks Sul mõelda sellele, kuidas oma igapäevased tegevused veidi efektiivsemaks muuta. Selles vallas on Sulle tekkimas nii mõnedki unikaalsed ideed.

Suuremate plaanide teostamiseks varu veidi enam aega, kui tavaliselt, sest Sa ei suudaks sugugi kõiki asju nii hästi kontrolli all hoida, kui Sa seda soovinud oleksid.

Kasuks tuleks see, kui püüaksid oma elu veidi mitmekesisemaks muuta. Mitmesugused uued huvialad ja tegevused aitaksid seda saavutada.

Püüa oma ideed ja mõtted tulevikust hoida võimalikult realistlikena, sest sellega hoiaksid endast nii mõnedki pettumustunded eemale.



SÕNN

Armastus:

Armuasjad peaksid kujunema sellel kevad-suvisel perioodil suhteliselt hästi. Sul on võimalik praegu väga palju ära teha selleks, et oma suhtes asjad paremini kulgema saada. Oled valmis tavalisest enam kompromissidele minema, mis aitab suhtes ületada nii mõnedki probleemid ja arusaamatused.

Praegu tasuks mõelda enam suhtega seonduvatele pikemaajalistele plaanidele, olgu need siis seotud suhte arenguga, koduga või perekonna järelkasvuga.

Naissoost Sõnnidel on praegu kergem rasedaks jääda.

Püüa oma partneri pakkuda midagi ebatavalist, eriti hea oleks kui see oleks midagi romantilist. Kõikvõimalikud ühised tegevused mõjuksid suhte toimimisele väga hästi. Ka võiks praegu mõelda aktiivsemale reisimisele.

Ära võta kõiki oma partneri antud lubadusi liialt tõsiselt, sest ta võib neid anda suhteliselt kergekäeliselt.

Kui oled vallaline, siis on Sulle avanemas mõned unikaalsed võimalused. Samas võid need Sinu tähelepanuta jääda, kuna oled oma ootused ja lootused liialt suurteks paisutanud.

Karjäär:

Tööalases elus peaks kevadkuud kujunema edukaks. Suudad oma tööalaseid tegevusi tavalisest paremini korraldada ning saad tehtud sellisedki kohustused, mis Sulle viimasel ajal palju peavalu on valmistanud. Oluline on jälgida seda, et kõik detailid Sinu tähelepanu osaks saaksid. Kevadkuudel tasuks Sul hoiduda mõttetute riskide võtmiseks, kuna sellega on oht oma edukus ohtu seada.

Kevadkuudel peaksid ka Sinu rahaasjad suhteliselt hästi kulgema, mistõttu saad endale lubada mitmesuguseid selliseid asju, millest kaua unistanud oled.

Suvekuudel võib tööalane tempokus Sinu jaoks mõnevõrra vähenema hakata, mistõttu ei ole mõttekas siis endale liialt suuri kohustusi kanda võtta. Ka tasuks siis leida enam aega puhkamiseks, et sügiskuudeks oma energiavarud tasakaalu viia.

Suhtlemine kolleegidega eeldab Sinult kevadel ja suvel ettevaatlikkust ja tähelepanu. Ära eelda seda, et Sind kõikides asjades mõista suudetaks. Seepärast varu aega ja kannatust, et oma ideid ja mõtteid kolleegideni viia.

Sul tuleb arvatavasti praegu mõnevõrra tihedamini kokku puutuda olukordadega, kus Sinu kanda soovitakse anda kohustusi, mille kandmisega peaksid tegelema teised inimesed. Sellistel juhtudel tuleks Sul kindlamalt oma õigusi taga ajada.



Üldine käekäik:

Sellel kevadel ja suvel on oluline see, et oma võimetesse ja oskustesse enam usuksid. Edukuse saavutamiseks ei piisa ainult sellest, kui usinalt tööd teed, vaid tuleb valmis olla ka mõningate riskide võtmiseks. Kasuks tuleks see, kui oma tegevusi põhjalikumalt ette valmistaksid, sest see viib Sind just nende tulemusteni, mida oled oodanud.

Rahalised asjad peaksid olema praegu head, kuid kiirustamisest tasuks hoiduda, eriti just suuremate ostude tegemisel.

Suhtlemine teiste inimestega eeldab Sinult mõnevõrra suuremat ettevaatlikkust, kuna ainult nii suudaksid kõik asjad vajalikul määral kontrolli all hoida. Ära anna teistele inimestele kiirustades lubadusi ning ära jää lootma ainult sellele, et teised Sind hädast välja aitaksid.

Püüa leida endale enam selliseid tegevusi, mida täielikult naudiksid. See hoiaks Sinu energiavarud paremini tasakaalus ning aitaks rutiinsemate igapäevaste kohustustega paremini toime tulla.

Püüa leida enam aega oma perega koosolemiseks. See tagab Sulle parema meeleolu.

Seotud postitused