2016 aasta kevade-suvehoroskoop (Kaksikud, Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

Armastus:

Sellel kevadel ja suvel on oluline see, et hoiaksid oma partneriga suhte võimalikult hästi toimivana. Püüa hoiduda kõikvõimalikest tülidest ja vastasseisudest, sest midagi head need endaga kaasa ei tooks.

Arvesta enam oma partneri tunnetega ning see ei pruugi olla kerge ülesanne, kuna tema tunded võivad kiiresti muutuda. Kui aga oled selleks suuteline, siis võid olla kindel selles, et suhe toimib normaalselt.

Hoidu kriitikast oma partneri aadressil. Kriitika ja virisemine oma partneri aadressil midagi head kaasa ei too ning Sa ei saavutaks seeläbi selliseid tulemusi, mida oleksid soovinud.

Hea aeg oma koduses majapidamises millegi suurema elluviimiseks, sest suurendaks mõlema osapoole kindlus- ja kuuluvustunnet. Kodus tuleks midagi konkreetset ellu viia aga ainult juhul, kui oled valmis koos partneriga oma plaane teostama.

Romantika vallas tasuks proovida ehk midagi uut ja põnevat. See tooks suhtesse uut värskust ning võimaldaks suhtes raskuseid edaspidi kergemini üle elada.

Kõik ühised tegevused on teretulnud. See toob suhtesse juurde dünaamilisust ja värskust.

Kui oled vallaline, siis sellel kevadel ja suvel tasuks Sul oma silmad rohkem lahti hoida, sest Sulle võivad avaneda mõned unikaalsed võimalused. See eeldab Sinult aktiivsemat suhtlemist. Eriti tasuks Sul liikuda oma sõprade seltsis erinevates seltskondades.



Karjäär:

See kevad ja suvi võivad Sinu tööalasesse ellu kaasa tuua mitmeid olulisi muudatusi. Oluline on see, et oleksid tähelepanelik ning mõtleksid oma valikuvariandid suurema põhjalikkusega läbi. Praegu pole aeg, kus saaksid teha pinnapealseid otsuseid, sest need maksavad ennast varem või hiljem valusalt kätte.

Oma tööalaste asjaajamiste juures on oluline see, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi, sest Sa lihtsalt ei suudaks kõikide asjadega toime tulla. Saavutaksid edu siis, kui saad keskenduda ainult ühele tegevusele korraga. Sellega väldid võimalikku stressi, mis vastasel korral oleks kerge tekkima.

Mõningate väiksemate ümberkorralduste tegemine oma töökorralduses tuleks Sulle praegu kasuks. See võimaldaks Sul suurendada oma tahtejõudu ja sihikindlust edaspidiseks.

Suhtlemine kolleegidega peaks toimima suhteliselt hästi. Samas pole mõttekas lootma jääta sellele, et kolleegid kõiki antud lubadusi ka täitma asuksid. Pead neile oma võetud kohustusi ikka mitmel korral meelde tuletama.

Rahaasjad võivad olla praegu mõnevõrra pingelised. Seepärast hoidu spontaansetest ostudest ning võimaluse korral tasuks mõne asja ostmine hoopis edasi lükata.

Üldine käekäik:

See kevad-suvine periood on Sinu jaoks nö. nii ja naa. On häid perioode, samas võib esile kerkida ka perioode, kus Sul tuleb kokku puutuda raskustega. Seepärast tasuks Sul olla praegu oma asjaajamiste juures tähelepanelikum. Ära võta enda kanda liialt palju erinevaid kohustusi, sest kõikide asjadega Sa ei suudaks välja jõuda nende eesmärkideni, mille endale sihiks oled seadnud.

Teiste inimestega suhtlemine peaks olema praegu üsna heas seisus, kuid Sul tuleks jälgida seda, et Sa ei satuks teistest liialt suurde sõltuvusse. See kehtib ka siis, kui Sulle teiste inimeste poolt erinevaid lubadusi jagatakse.

Riskide võtmiseks pole see periood hea aeg, kuna Sul on oht liialt palju kaotada.

Ole füüsiliselt aktiivsem, sest sellega tagaksid endale suurema sisemise tasakaalu. Ka enda liigne kurnamine kasuks ei tule, sest võib tekitada Sulle rohkem probleeme, kui suudaksid sellega toime tulla. Igapäevaselt püüa ennast korralikult välja puhata, et seeläbi oma energiavarud paremini tasakaalus hoida.



VÄHK

Armastus:

Armuasjad peaksid olema kevadel ja suvel suhteliselt heas seisus. Oluline on see, et leiaksid oma partneriga erinevatel teemadel kiiresti vajaliku üksmeele. See eeldab Sinult ka seda, et oleksid valmis tegema oma mõningate ootuste ja lootuste osas järeleandmisi. Praegu pole aeg, kus saaksid oma soove kinnisilmi taga ajada, jättes seeläbi arvestamata oma partneri soovidega. Sul tuleks olla valmis selleks, et oma partneriga arutada neid teemasid, mis ehk varem on jäänud vajalike vastusteta. Nüüd on Sul selles vallas võimalik jõuda vajalike lahendusteni. Ühised tegevused koduses majapidamises tuleksid praegu kasuks. See võimaldaks mõlemal osapoolel enam oma tegemistest rõõmu tunda. Võta kindlasti ette mõni väiksem või suurem reis, sest sellega oleks tagatud mõlemale osapoolele meeldivad mälestused. Tasuks enam mõelda pikemaajalistele plaanidele, mis on seotud perekonnaga ja pere juurdekasvuga.

Karjäär:

Tööalased asjad kujunevad Sul sellel kevad-suvisel perioodil üsna headeks. Oluline on see, et püüaksid tehtud saada need tööalased kohustused, mis Sul ehk varem kõige paremini pole kulgenud. Nüüd suudaksid selles vallas üsna häid tulemusi saavutada.

Püüa eemale hoida nendest inimestest, kes võiksid Sulle mingit survet avaldada. Vastasel korral on oht, et pead langetama otsuseid, mis Sinu edaspidist tööalast tulevikku positiivselt ei mõjuta.

Vajaksid veidi enam aega ka puhkamiseks, et seeläbi oma energiavarud paremini tasakaalus hoida. Seepärast ära võta enda kanda liialt palju tööalaseid kohustusi, sest kõikide kohustustega Sa korrektselt toime tulla ei suudaks.

Ole ettevaatlik nende lubadustega, mida Sa kolleegidele oled andmas, sest kui Sa antud lubadusi ei täida, kahjustad enda mainet.

Hea aeg oma oskuste täiendamiseks, mille sihiks oleks tööalase efektiivsuse suurendamine. Selles vallas suudaksid leida enda jaoks väga head tulemused.

Rahalised asjad kulgevad Sul praegu üsna ladusalt. Seetõttu saad endale lubada mitmeid selliseid asju, millest juba mõnda aega oled unistanud. Jälgima peaksid seda, et Sa ei hakkaks oma rahaliste asjade korraldamisel tegema tormakaid otsuseid.



Üldine käekäik:

Üldiselt kujuneb see kevad-suvine periood Sinu jaoks üsna heaks, kuigi Sa seda ise ehk ei märka. Seepärast peaksid jälgima seda, et Sinu ootused ja lootused oleksid ikka realistlikud. Ära eelda seda, et Sinu tegemiste juures mingid imed sündima hakkaksid.

Olulisel kohal on see, et Sa avatumalt teiste inimestega suhtleksid. See aitaks Sul nii mõnedki probleemid ja arusaamatused paremini kontrolli all hoida ning seeläbi vältida võimalikke ebameeldivusi.

Rahaliste asjade korraldamisel tuleks Sul hoiduda praegu kõikvõimalike riskide võtmisest, sest need võivad ennast valusalt kätte maksta.

Kui oled plaaninud oma koduses majapidamises mõningate plaanide teostamist, siis selles vallas tasuks Sul ennast kindlasti enam pingutama asuda.

Peaksid ennast üsna hästi tundma, kuid hoidu sellest, et ennast liigselt ära kurnaksid. Sellele võib Sinu organism reageerida tavalisest palju tugevamalt, tekitades Sulle ebameeldivusi.

Seotud postitused