Piparmündi-šokolaadi maiustus

Lihtne ja huvitav värskendav maiustus. Piparmündilehed annavad šokolaadile huvitava maitselisa. Kerge valmistada ja vähe koostisaineid.




KOOSTISAINED

piparmündilehti (võimalikult suured)
200 g tumedat šokolaadi




VALMISTUSJUHEND

1. Pese piparmündilehed korralikult puhtaks.

2. Sulata šokolaad veevannil.

3. Võta näpuga piparmündilehe tipust kinni ja kata leht mõlemalt poolt šokolaadiga. Jäta lehe tipp šokolaadita.

4. Aseta maiustused küpsetuspaberiga kaetud taldrikule. Pane 30 minutiks sügavkülma.

5. Hoia serveerimiseni külmkapis.

Kuna piparmündilehed ei püsi kaua värsketena, tuleks maiustused päeva paariga ära süüa.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop naisele


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Päikesepüüdja (3 tk)


Kaelakee: ema ja tütar


Seinapilt lõuendil või kapal: Võrtsjärv


Käevõru: lasuriit


Taro kaardid: Shadowland Lenormand (koos raamatuga)


Käevõru: lumiobsidiaan


Kaelakee: yin ja yang (obsidiaan ja hauliit)


Kaelakee: hõbeobsidiaan


Käevõru: turmaliin

Seotud postitused