2017 aasta kevadehoroskoop (Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALJUKITS

Sul tuleb kevadkuudel enam keskenduda oma kinnisvaraga tegelemisele. Kui Sul on selles vallas korrast ära mõned dokumendid, siis nüüd tasuks Sul selles osas kindlasti enam pingutada. Suudad leida kinnisvaraga seonduvatele probleemidele tavalisest kergemini lahenduse.

Ole valmis selleks, et dokumentidega tegelemisel tuleb sellel kevadel ette palju tagasilööke, kuid samas suudad neile kiiresti ka lahenduse leida. Seepärast pole mõttekas hakata aega raiskama muretsemisele.

Oled seltskondlikult tavalisest palju aktiivsem. See võimaldab Sul tutvuda mitmete meeldivate inimestega, kes võiksid Sinu edaspidiseid tegevusi positiivselt mõjutada. Samas on oht selles, et heade inimeste sekka võib ära eksida ka mõni kurjade kavatsustega inimene. Selles osas tasuks Sul olla praegu kindlasti tavalisest ettevaatlikum.



Armuasjades võivad olla kevadkuudel pingelisemad kui tavaliselt. Ühel või teisel viisil pannakse Sinu suhe proovile, mistõttu tuleks Sul praegu anda endast parim, et suhtes kõik asjad toimiksid. Nii mõnelgi juhul peaksid olema valmis tegema järeleandmisi oma soovide ja vajaduste osas.

Püüa jälgida seda, et Sa ei unustaks olulisi kuupäevi oma suhtes. Vastasel korral oleksid pinged kiired tekkima.

Romantika valdkonnale tasuks enam rõhku panna. Selles osas tasuks ehk proovida midagi ebatavalist, sest see aitab kiiremini soovitud tulemusteni jõuda.

Kui oled vallaline, siis pead arvestama sellega, et ehkki Sulle avanevad praegu mitmed uued võimalused, pole need oma olemuselt kõige paremad.



Rahaasjad võivad praegu olla Sinu jaoks mõnevõrra keerulisemad. Sul tuleb teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et rahaasjades vajalik stabiilsus hoida. Arvatavasti pead rahalistes asjades langetama ka mõned suuremad põhimõttelised otsused, kuid see ei saa olema kerge ülesanne.

Tööalastes asjades tuleb Sul olla valmis selleks, et oma eesmärkide nimel aktiivsemalt tegutseda. Sugugi kõik asjad ei kulge praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Seepärast püüa sellega kindlasti arvestada oma ajaliste ressursside planeerimisel.

Pikemaajaliste tööalaste plaanide tegemiseks pole praegu ehk kõige parem aeg, kuna vahepeal võivad esile kerkida nii mõnedki suuremad muutused, mis sunnivad Sind oma plaane ümber tegema.



Juriidiliste asjadega tegelemiseks on praegu suurepärane aeg. Suudad nii mõnedki sellised probleemid lahendusteni viia. Ka oled juriidiliste asjadega tegelemisel tavalisest tähelepanelikum, mis aitab vältida võimalikke eksisamme.

Arvatavasti leiab sellel kevadel aset mingi suurem kokkusaamine sugulastega.

Noortele Kaljukitsedele on see kevad hea aeg. Nende jaoks võib teoks saada mingi kauaoodatud plaan.

Seotud postitused