2019 aasta sügishoroskoop (Neitsi)


Foto: pexels.com

NEITSI

Sügiskuud eeldavad seda, et oleksid kõikide oma asjaajamiste juures täpne ja hästi ettevalmistatud. Ära jäta asju praegu juhuse hooleks, kuna see võib Sulle kaasa tuua valusaid tagasilööke. Sinu ootused ja lootused võivad nii mõneski küsimuses olla suhteliselt suured, mistõttu jälgi rohkem ka seda Sa reaalsest maailmast liialt kaugele ei kalduks.

On suur oht, et tekitad enda käitumisega või salatsemisega endale vaenlasi, mistõttu tuleks Sul inimsuhete toimimisele ka rohkem tähelepanu pöörata. Selgita oma ettevõtmisi ja plaane, kuid ole ettevaatlik sellega, et Sa saladusi välja ei räägiks.

Keegi meesterahvas võib Sinuga praegu manipuleerima hakata, mistõttu tasuks jälgida, milliste inimestega ennast ümbritsed. Usalda aga kontrolli.



Tööalastes asjades suudad ennast üsna hästi teostada, kuid pead olema valmis selleks, et esile võivad kerkida ka mõned olulised takistused. Selliste probleemide ja raskuste tekkimiseks on kõige tõenäolisem kuu oktoober.

Kolleegidega suhtlemine võib olla praegu mõnevõrra keeruline ning ühiste lahenduste leidmine ei saa olema kerge ülesanne. Et koostöö kulgeks normaalselt, tuleks Sul teha mõningaid järeleandmisi.

Perekondlikes asjades on sügiskuudel suhted lastega üsna pingelised. Arusaamatusi on palju ja nende lahendamine võtab palju ajalisi ressursse. Võib-olla tasuks mõelda sellele, kas oled oma lastele liialt suuri nõudmisi esitama hakanud.



Ehkki sügiskuud võivad kaasa tuua mitmesuguseid probleeme, on see ka hea aeg edu saavutamiseks. Kui näitad oma ettevõtmiste juures sihikindlust ja teiste inimestega suhtlemisel positiivsust, on Sul võimalik väga palju olulisi asju korda saata.

Rahaline seis peaks olema Sul praegu üsna hea. Oled valmis ennast tavalisest enam pingutama selle nimel, et oma majanduslikku seisu parandada ning see peaks Sul ka suurepäraselt õnnestuma. Rahaliste riskide võtmisest tasuks praegu hoiduda.

Armuelus võivad aset leida mitmed olulise tähendusega sündmused. Oluline on see, et oma partneriga avatumalt suhtleksid ning püüaksid leida lahendused kõikidele probleemidele, kui need esile on kerkinud. Oma partnerit tasuks praegu millegi meeldivaga üllatada.



Naissoost Neitsid pööravad suurt tähelepanu inimsuhete arendamisele ja parandamisele. Oled sellel sügisel väga energiline ning suudad väga palju korda saata.

Meessoost Neitsid on aktiivsed erinevate lepingute sõlmimisel ja eesmärkide püstitamisel. Oled kindlalt jalgadega maa peal, mistõttu kujunevad Sinu ettevõtmised edukateks. Rohkem tasuks mõelda oma tulevikule.

Tervisele tuleks sügiskuudel rohkem tähelepanu pöörata. Peamised probleemid on külmetushaigused, mis võivad suuremalt jaolt mööduda kiiresti, kuid päris ära ei kao ning võivad pikaks ajaks Sind kurnama jääda. Ettevaatlikum tasuks olla raskuste tõstmisel.

Seotud postitused