2019 aasta suvehoroskoop (Kaljukits)


Foto: pexels.com

KALJUKITS

Suvekuud peaksid kujunema Sulle igati meeldivaks ja ka põnevaks. Tunned ennast hästi ning ka Sinu igapäevased ettevõtmised peaksid kulgema oodatud suunas. Oluline on praegu see, et oleksid ettevõtlik ning püüaksid rohkem tegeleda nende kohustustega, mis on Sulle kõige olulisemad.

Oled inimsuhete vallas küllaltki aktiivne ning Sulle on avanemas head võimalused selleks, et luua uusi tutvusi. Siinjuures tasuks aga veidi ettevaatlikum olla, et ennast mitte ümbritseda negatiivsete inimestega. Ettevaatlikumalt tasuks ringi käia oma saladustega ning oma edaspidistest plaanidest rääkimisega.

Sõbrad võivad praegu pöörduda Sinu poole abi ja nõuannete saamiseks, mistõttu püüa nende jaoks õigel ajal olemas olla. Jälgima peaksid seda, et Sa ei võtaks enda kanda sõprade probleemide lahendamist. Nad peavad oma probleemid ikka ise lahendama, Sina võiksid olla lihtsalt toeks.



Juunis või juulis võivad Sinuni jõuda mitmed olulise tähendusega uudised, mis peaksid olulisel määral parandama Sinu edaspidiseid võimalusi. Seepärast tasuks olla tähelepanelik.

Tööalases elus suudad palju korda saata. Kasuks tuleks see, kui usaldaksid rohkem oma otsustusvõimet. Ka varasemad kogemused peaksid Sulle praegu kasuks tulema ning aitama Sind ületada esilekerkivaid takistusi. Kindlasti tasuks rohkem koostööle rõhku panna.

Klientidega suhtlemisel on mõningad arusaamatused kerged tekkima, mis peamiselt on tingitud Sinu optimistlikest lubadustest, mida Sa hiljem täita ei suuda.



Rahaline seis on praegu hea ning augustikuus võivad Sind ees oodata mõningad positiivsed uudised. Üldiselt tasuks oma rahaliste asjade korraldamisel olla võimalikult konservatiivne.

Armuelus tuleb Sul partneri soovidega rohkem arvestada. Vastasel korral on oht, et probleemid kergesti esile kerkivad. Ühised tegevused tuleksid suhte arengule kasuks, kuid anna oma partnerile piisaval määral ka ruumi oma asjadega tegelemiseks. Romantikale tasuks rohkem rõhku panna ning selles vallas ole julgemalt valmis oma ideede ja mõtetega esile tulema.

Kui oled vallaline, siis need suvekuud Sulle erilisi võimalusi ei paku. Pead tegema üsna suuri jõupingutusi, et sobivate inimestega kohtuda ja seeläbi tutvusi luua. Samas alla anda ei tohi.



Pöörad suuremat tähelepanu oma kodusele majapidamisele, kus püüad oma plaane ja ideid teostama asuda. Selles vallas on aga oht liialdustesse minna. Oma ettevõtmised tasuks pereliikmetega läbi arutada, sest nemad oskavad Sind kindlalt jalgadega maa peal hoida.

Suve keskel võib Sul tekkida mingi intsident, mis on seotud naabriga. Selle lahendamine võib kujuneda pikaks protsessiks.

Tervis peaks Sul olema praegu hea, kuid puhkama peaksid sellegi poolest. Ettevaatlikum tasuks olla raskete asjade tõstmisel.

Seotud postitused