2019 aasta suvehoroskoop (Vähk)


Foto: pexels.com

VÄHK

See suvi saab olema Sulle sündmusterohke. Üllatusi on esile kerkimas mitmeid ning need peaksid Sulle igati positiivset mõju avaldama. Ole inimsuhete valas aktiivsem, sest see võimaldaks Sul oluliselt paremini endale uusi võimalusi luua. Teiste inimestega suhtlemisel võiksid aga oma sõnu hoolikamalt valida, et endale mitte probleeme tekitada.

Pereliikmed vajavad praegu rohkem Sinu toetust ning ehk ka abi esilekerkinud takistuste ületamise. Oma abistava käe ulatamisel tuleks Sul aga jälgida seda, et oleksid objektiivne, sest vastasel korral võid nende olukorra veelgi keerukamaks muuta.

Leia oma pere jaoks rohkem aega ning üheskoos võiksite midagi meeldivat korda saata. Hea aeg üheskoos reisimiseks.



Sellel suvel tuleb Sul olla ettevaatlik kõikvõimalike dokumentidega ümberkäimisel. Juriidilised probleemid on kerged tekkima ning nende lahendamine saab olema keeruline. Seepärast oleks mõttekas neid probleeme parem vältida.

Rahaasjad on praegu Sul üsna heas seisus, mistõttu on selle tulemusena Sulle tagatud vajalik kindlustunne. Võiksid praegu otsida uusi võimalusi selleks, et oma sissetulekut suurendada. Kasuks tuleksid varasemad kogemused, mis on Sind ka varem sarnastest situatsioonides aidanud.

Riskide võtmiseks pole praegu hea aeg, sest riskimine võib kaasa tuua valusaid tagasilööke.



Tööalases elus kerkivad esile mitmed katsumused, mille lahendamisega pead usinalt tegelema asuma. Õnnes suudad kõik kenasti kontrolli all hoida. Kasuks tuleks see, kui keskenduksid praegu pigem iseseisvale tööle, sest meeskonnas töötamine võib Sulle takistuseks kujuneda.

Juulis või augustis võivad Sulle tööalases elus avaneda mõned ülihead võimalused, millest tasuks kiiresti kinni haarata. Lõplike otsuste langetamiseks varu aga aega, et seeläbi saaksid kõik kenasti enda jaoks läbi mõelda.

Armuelus võib olla praegu mõnevõrra pingeline. Sul on partneriga palju arusaamatusi ning nende lahendamine võib kujuneda keerukaks. Kui teed järeleandmisi, lahenevad ka probleemid. Püüa leida võimalusi selleks, et oma suhtesse rohkem romantikat tuua, see aitaks suhtes tagada positiivsema energia.



Kui oled vallaline, siis tasuks Sul suvekuudel silmad lahti hoida, sest Sulle on avanemas head võimalused. Ole ka ise aktiivsem tutvuste loomisel.

Sul tuleks oma tervisel rohkem silma peal hoida. Mõningad vanad tervisemured on jälle esile kerkimas. Võiksid olla füüsiliselt aktiivsem, sest seeläbi tagaksid endale parema sisemise tasakaalu.

Suvekuud on hea aeg reisimiseks. Samas pikemad reisid pole eriti soovitavad. Pigem liigu ringi Eestis.

Seotud postitused