2020. aasta horoskoop (Kaladele) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaasjades kujuneb see aasta Sulle paljutõotavaks. Sul tasuks praegu otsida endale uusi teenimisvõimalusi, sest lisaraha kuluks Sulle kindlasti ära. Sellel aastal tasuks teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et vabaneda kõikvõimalikest võlgnevustest. Uusi laene või järelmakse pole mõttekas vormistada.

Hoia silm peal ka pereliikmete rahaasjadel, sest nad võivad vajad Sinu nõuandeid ja abi, et tekkinud probleemid lahendada.

Pole välistatud pärandus, kuid sellega võib seonduda mingi tüli sugulastega.

Rahaliste riskide võtmisel tasuks olla väga ettevaatlik.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Sellel aastal ei ole Sinu reisimisaktiivsus nii suur, kui varasematel aastatel. Soovid praegu olla koduse keskkonna lähedal. See aga ei tähenda, et Sa üldse ei reisiks.

Majanduslikus mõttes võivad selle aasta reisid kasulikeks osutuda, sest võid reisil olles enda jaoks avastada midagi sellist, mida oma igapäevases elus edukalt ära kasutada.

Reisil olles tuleks Sul jälgida oma tervise käekäiku, sest on oht, et haigestud reisil olles. Peamise surve all on seedesüsteem, mistõttu jälgi väga hoolikalt, mida sööd ja jood.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Tervis peaks olema Sul sel aastal hea. Samas tuleks Sul oma hingelise maailma tasakaalu ees rohkem hoolt kanda. Ära võta südamesse seda, kui keegi Sind solvab või kahju tekitab. Lahenda probleem, kuid säästa oma närve.

Oma toiduvalikule võiksid praegu rohkem tähelepanu pöörata. Väldi liialdamist.

Sellel aastal on väga oluline see, et leiaksid endale rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks, et seeläbi endale suurem sisemine tasakaal tagada.

Hea läbisaamine pereliikmetega on praegu väga oluline, sest see mõjutab olulisel määral Sinu tervise käekäiku.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Kaladele, kes on sündinud 20. veebruar – 29. veebruar

Sellel aastal avaneb Sulle võimalus oma elus midagi olulist korda saata. Selle tulemusena võib ühel või teisel viisil muutuda ka Sinu identiteet. Hea aeg oma teadmiste täiendamiseks ning seeläbi endale eeliste loomiseks. Usu rohkem oma sisetunnet, sest see võimaldaks Sul oluliselt paremini kõik asjad kenasti kontrolli all hoida. Rahaasjades võivad Sind oodata mõned meeldivad ootamatused.

2020. aasta Kaladele, kes on sündinud 1. märts – 10. märts

Sellel aastal tasuks Sul rohkem tegeleda nende ettevõtmistega, mis on Sulle kõige olulisemad. Sul on head võimalused selleks, et oma unistused täide viia. Teiste inimestega suhtlemisel tasuks rohkem mõelda sellele, kuidas vältida arusaamatusi, sest vastasel korral on need Sinu liigse tormakuse tulemusena kerged tekkima. Sellel aastal on väga oluline see, et oma energiavarud tasakaalus hoiaksid. Kui ennast liigselt ära kurnad, on haigestumine kiire tulema. Rahaasjades on avanemas mõned unikaalsed võimalused.

2020. aasta Kaladele, kes on sündinud 11. märts – 20. märts

Tööalased ja ärilised ettevõtmised on sellel aastal Sinu peamise tähelepanu all. Püüad selles vallas olulised asjad tehtud saada ning see peaks Sul praegu suurepäraselt õnnestuma. Riskide võtmisest tasuks hoiduda, kuna see võib ennast hiljem valusalt kätte maksta. Sinu isiklikus elus võivad sellel aastal toimuda mitmed olulised muutused, mistõttu on kohanemisvõime omal kohal. Püüa leida endale rohkem selliseid tegevusi, mis aitaksid Sinu loovusel esile kerkida. Ettevaatlik peaksid olema lubaduste andmisel, eriti oma lähedastele ja sõpradele.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused