2020. aasta horoskoop (Kaladele)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÃœLDINE

2020. aasta kujuneb Sule edukaks ja meeldivaks. Suudad palju korda saata ning mingeid erilisi takistusi esile kerkida ei tohiks, vähemalt mitte selliseid, millega Sa hakkama ei saaks. Oluline on praegu see, et keskenduksid rohkem sellistele töödele, mis on Sinu elus kõige olulisema tähendusega. Vähetähtsad asjad võivad veidike oodata. Ka võid olla kindel selles, et saad kasulikke nõuandeid teistelt inimestelt, mida arvestada tasuks.

Oled julge ja ettevõtlik, mistõttu pole välistatud, et alustad ka mõningate suuremate ja keerulisemate plaanide elluviimisega. Kui suudad kindlalt jalgadega maa peale jääda, siis saadab Sind edu. Kui aga hakkad liialdama ja võtma mõttetuid riske, on tagasilöögid paratamatud.

Leia oma perekonna jaoks rohkem aega. Oma plaanid ja ideed tasuks pereliikmetega läbi arutada, sest see aitab Sul praegu kõige paremini eksisamme vältida.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Armuasjad kulgevad sellel aastal kenasti. Tunned ennast suhtes hästi ning suhe teeb sellel aastal märkimisväärse arengu positiivsemas suunas. Ole julgemalt valmis oma tunnetest ja soovidest rääkima, sest see aitab partneril Sind paremini mõista.

See aasta on hea aeg kompromisside leidmiseks ja seeläbi ka oluliste otsuste langetamiseks. Seepärast tasuks kõik olulised teemad esile tõsta.

Rohkem tasuks koos partneriga aega veeta. Minge koos reisima, külastage spaad, jalutage üheskoos jne. Ka võiksite romantilisi hetki rohkem veeta.

See aasta jääb oma positiivsete mälestustega kindlasti mõlemale meelde.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sulle avanemas mitmed head võimalused, mida oodanud oled. Oluline on vältida passiivsust ja loota, et küll teine osapool kõik jõupingutused ära teeb.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Perekondlikes asjades valitseb sellel aastal harmoonia. Oskad oma pereliikmetega paremini suhelda ning nendeni oma mõtteid viia. Arvatavasti on Sinu kannatlikkus tavalisest suurem. Võiksid praegu oma pereliikmetele rohkem toeks olla ning julgustada neid rääkima asjadest, mis on neile olulised.

Hea aeg mitmesuguste koduste plaanide teostamiseks. Kui Sul on lapsed, siis võib tekkida sellel aastal suurem vajadus nende toa väljaehitamiseks või neile uue mööbli soetamiseks.

Kui oled soovinud perelisa, siis see aasta võib Sulle avada head võimalused soovide täitumiseks.

Suvekuudel leia võimalus koos perega reisile minemiseks. See peaks kujunema igati meeldivaks ja meeldejäävaks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Rahaasjad kulgevad Sul sellel aastal hästi. Eriti hea aeg on see aasta Sulle siis, kui tegeled äriga. Ka tööalaste jõupingutuste tulemusena peaks Sinu sissetulek kasvama hakkama.

Oma rahaasjadega tasuks aga hoolimata edukusest hoolikalt ringi käia. Püüa tekitada endale piisavad tagavarad, et ka raskematel aegadel edukalt hakkama saada.

Rahaasjades tasuks hoiduda riskide võtmisest. Ka ära mine kaasa nende nõuannetega, mida teised inimesed Sulle rahaasjades annavad, eriti kui need puudutavad investeerimist või erinevate asjade ostmist. Sellekohased valikud tuleks Sul endal hoolikalt läbi mõelda.

Hoia silm peal ka oma pereliikmete rahaasjadel.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused