2023 aasta Kukele hiina astroloogia järgi

2023 AASTA HOROSKOOP KUKELE

Aasta ülevaade

See aasta kujuneb Sulle päris tempokamaks, mistõttu tuleb oma ajalisi ressursse hoolikalt jagada ja asju ette planeerida. Kui tormad pea ees tegevusse, siis võid olla üsna kindel, et sellel aastal saad vastu näppe.

Rohkem tuleb tähelepanu pöörata inimsuhete valdkonnale, et mitte öelda asju liialt teravalt ja otsekoheselt. Ära tee teistele haiget.

Kõik oma ettevõtmised tuleb hoolikalt ette planeerida. Mida paremad strateegiad suudad enda jaoks paika panna, seda edukamaks see aasta Sulle kujuneb.

Tuleks vältida mõttetuid riske, mis võivad väga valusalt kätte maksta, tekitades Sulle endale ja perele pikaks ajaks ebameeldivusi.

Suurepärane aeg selleks, et kõikvõimalikud suuremad kodused tööd ära teha. Kindlasti tasub selles vallas samuti rõhku panna sellele, et ettevalmistused õigeaegselt tehtud oleksid. Ära võta selles vallas midagi ette, enne kui oled kõik asjad hoolikalt läbi mõelnud.

Igapäevaste toimetuste juures tasuks vältida liigset tormakust. On oht, et tekitad endale vigastusi või muid terviseprobleeme.

Arvatavasti on see aasta Sulle ka päris muutusterohke. Esile kerkivad mitmesugused muutused nii tööl, kodus, perekonnas ja mujal. See tähendab seda, et Sul tuleb langetada ka olulisi otsuseid. Tee seda nii, et kuulaksid rohkem südamehäält. Seeläbi jõuad parimate valikuteni.




Karjäär

Sellel aastal peaksid tööalases elus ennast päris hästi tundma. Enamik Sinu ettevõtmisi kulgeb sellises suunas, nagu oled soovinud. Paljuski on see tingitud ka sellest, et oled enesekindel ja tahad alustatu lõpule viia.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et oma tööalases elus uusi võimalusi tekitada. Tänu oma sihikindlusele ja pühendumisele märkavad Sinu tegemisi ja saavutusi kindlasti rohkem ka ülemused. Ei ole välistatud, et saad sellel aastal palgatõusu või ametikõrgenduse osaliseks.

Tööalases elus tasuks sellel aastal oma silmad lahti hoida, et saaksite õigeaegselt uutest avanevatest võimalustest kinni haarata. Ära karda väljakutseid. Sinu kohanemisvõime märkimisväärne, mistõttu suudad kenasti kõigega hakkama saada.

Hoia kõik dokumendid laitmatus korras, sest on oht, et kipud selles vallas olema mõnevõrra hoolimatu.

Jälgi tööalases elus seda, et suhted kolleegidega hästi toimiksid. Oled oma väljaütlemiste juures hoolimatu ja kipud oma arvamusi teistele peale suruma. See võib kaasa tuua arusaamatusi ja probleeme.

Tööalases elus tasuks paika panna pikemaajalised plaanid. See aitab igapäevaseid tööalaseid otsuseid paremini langetada.

Võimalik, et sellel aastal tekivad Sul mõningad väiksemad sekeldused tööalaste rahaasjadega, mistõttu tasub olla väga ettevaatlik ja tähelepanelik.




Töökoha vahetus

See aasta on päris hea aeg töökoha vahetamiseks, olenemata sellest, mis selle põhjus on. Oled praegu väga enesekindel ja suudad leida endale sellise töö, nagu oled soovinud. Loomulikult ei tähenda see seda, et saaksid töökoha vahetamisel muutuda tormakaks. Oma plaanid tuleb hoolikalt läbi mõelda ja kaaluda põhjalikult poolt- ja vastuargumente.

Kui oled töötu, siis sellel aastal tasub kindlasti oma silmad lahti hoida. Sulle on avanemas päris head võimalused, kuid nendest tuleb õigeaegselt ka kinni haarata. Ära karda uusi väljakutseid. Suudad kõikide asjadega kenasti hakkama saada ning ka Sinu kohanemisvõime peaks olema tavalisest palju suurem.




Armastus

Armastuse vallas tasuks sellel aastal olla tavalisest palju ettevaatlikum. Kipud olema liialt otsekohene, haavates oma partneri tundeid. See võib muuta suhte päris keeruliseks. Seetõttu mõtle oma sõnad hoolikalt läbi, enne kui need välja ütled.

Väldi seda, et partnerile survet avaldaksid. Ta vajab võib-olla praegu rohkem aega mõtisklemiseks, et kõik detailid enda jaoks täpsemalt läbi mõelda. Seda võiksid teha ka Sina. Ära eelda seda, et ta Sulle kõikidele asjadele koheselt vastaks.

Väga suurt rõhku tasuks panna sellel aastal romantikale. See aitab igapäevaseid muresid paremini unustada. Kasuks tuleks see, kui ette võtta mõni romantiline huvitav reis.

Koduga seonduvad ettevõtmised tuleksid suhte arengule kasuks. Seetõttu tasuks üheskoos partneriga kodus midagi suurt ja põnevat ellu viia. Ka remondi tegemine on sellel aastal väga hea ja mõjub ka suhte toimimisele hästi.

Pikemaajaliste plaanide paikapanek tuleks kasuks. Ka võiks sellel aastal ära otsustada selle, kas soovid oma perele järelkasvu.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal väldi tormakust. Pead olema teiste inimestega suhtlemisel taktitundeline ning vältima tormakust. Partneri leidmine eeldab sellel aastal head strateegiat. Ära torma pea ees tegevusse. Ka ei ole praegu hea aeg selleks, et hakkaksid teiste inimeste ees uhkustama, kui oled võimaliku väljavalitu endale leidnud. See võib valusalt kätte maksta.




Inimsuhted

Sellel aastal oled oma väljaütlemiste juures väga tormakas, valimata oma sõnu, mistõttu võid teiste inimeste tundeid tõeliselt haavata. See võib olla sellel aastal üheks peamiseks probleemiks inimsuhete vallas.

Peaksid sellel aastal oleme pigem kuulaja rollis. Ära karda seda, kui teised inimesed Sulle midagi soovitavad või mõningal määral Sulle oma mõtteid peale suruvad. Võta seda kui võimalust saada juurde uusi teadmisi ja kogemusi, mis Sind kindlasti edaspidi edukamaks muudaksid.

Kui Sul on tekkinud inimsuhetes probleemid, siis ära jää ootama seda, et need iseenesest laheneksid. Asu lahendusi otsima ja tee seda kiiresti. Mida kiiremini probleemid lahendad, seda väiksemat kahju need tekitada jõuavad.

Juriidiliste probleemide tekkimisel tasuks sellel aastal olla mõnevõrra järeleandlikum. Ära aja kinnisilmi taga oma õigust. Ole valmis tegema järeleandmisi.




Raha

Üldiselt peaks olema see aasta olema rahaliselt Sulle päris hea aeg. Oskad oma rahaasju korraldada ning Sul on ka head õnne, et endale uusi võimalusi leida. Pead ainult olema tähelepanelik sellega, et Sa ei muutuks liialt tormakaks.

Rahaliste väljaminekute tegemisel hoidu tormakusest, eriti kui Sa midagi endale osta soovid. Selle aasta märksõna on see, kui oled midagi ära ostnud, siis leiad kohe veelgi parema toote. Seetõttu varu aega ja mõtle oma valikuvariandid hoolikalt läbi.

Investeeringute tegemiseks on see aasta hea aeg, kuid hoidu sellest, et laseksid ennast teistel inimestel liigselt mõjutada. Sellekohaseid otsuseid tuleks Sul sellel aastal ise langetada. Ainult nii jõuad parimate valikuteni.

Ole ettevaatlik sellel aastal teistele inimestele raha laenamisel. See võib tekitada tülisid ja arusaamatusi ning on oht sellest rahast üldse ilma jääda.

Kui vajad laenu, siis sellel aastal mõtle oma sammud hoolikalt läbi. Võib-olla leiad mingisuguse muu lahenduse, et laenu võtmist vältida. Kui soovid siiski raha laenata, siis võta laenu pigem juriidilistel isikutelt, mitte eraisikutelt.




Tervis

Sellel aastal tuleks Sul oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata. Organism on palju vastuvõtlikum kõikvõimalikele haigustele. Eriti tähelepanelik tasuks olla viirushaiguste suhtes.

Õhk, mida hingad, peab sellel aastal olema väga puhas. Seetõttu tasuks rohkem liikuda looduses, eriti veekogude läheduses. Seeläbi tagad endale kõige parema tervise.

Püüa rohkem tegeleda selliste asjadega, mis on Sulle kõige meelepärasemad. Seeläbi tagad enda sisemise tasakaalu, mis on hädavajalik igapäevaste toimetustega toimetulekuks.

Ole füüsiliselt aktiivsem. On oht, et muutuvad liialt passiivseks, istudes liialt palju kodus või arvuti taga.

Jälgi seda, et Sinu energiavarud oleksid tasakaalus. Kipud oma energiavarud liialt otsakorrale kulutama, tekitades seeläbi tervisemuresid.

Igapäevaste toimetuste juures tasuks olla ettevaatlikum sellega, et Sa ennast ei vigastaks. Selles vallas oled praegu päris tormakas, unustades ära, et ka oma ohutuse eest tuleb hoolt kanda.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Numeroloogilised analüüsid


Aastahoroskoop (perekond)


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Taldrikud (27 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Kaelakee: amburi tähtkuju


Tassid (3 tk) - Villeroy & Boch


Kaelakee: amburi tähtkuju


Käevõru: turmaliin


Kaelakee: ametüst


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: pärlikarp


Taro kaardid: Angel Quest Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused