Lihtne variant kuulsast “ratatouille” köögiviljaroast. Väga värvikirev ja rikkaliku maitsega toit valmib kiiresti ja sobib suurepäraselt valmistamiseks argipäeva õhtuks.
KOOSTISAINED
2 keskmist suvikõrvitsat
2 keskmist punast paprikat
2-3 tomatit
2 sl toiduõli
1 küüslauguküün
soola
värsket tilli
400 ml vett
soovi korral võib lisada viineritükikesi, et lastele toit isuäratavamaks muuta
VALMISTUSJUHEND
1. Tükelda suvikõrvits ja paprika väikesteks tükkideks.
2. Koori tomat ja tükelda väikesteks tükkideks.
3. Pane pannile õli, lisa köögiviljad, purustatud küüslauk, sool ja vesi.
4. Kata pann kaanega ja hauta nõrgal tulel, aeg-ajalt segades, 15-20 minutit, kuni köögivili on pehme.
5. Lisa juurde hakitud till.
Serveeri niisama või näiteks kartulipudru või kartulitega.