2024. aasta Koerale hiina astroloogia järgi

Armastus

Sinu armuelu edukus sõltub sellel aastal märkimisväärselt Sinu enda jõupingutustest. Sul tuleks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et suhe paremini toimima saada. Ole julgemalt valmis oma tunnetest ja soovidest rääkima, kuid ära eelda seda, et partner kõikide asjadega koheselt nõus oleks. Anna talle aega kohanemiseks.

Püüa teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma armuelu veidi vaheldusrikkamaks muuta. Selles osas tasub kuulda võtta oma partneri mõtteid ja ideid.

Ehkki Sul võib tekkida tavalisest suurem soov romantika järele, tasub sellega liialdamisest siiski hoiduda. Liialdamine võib kaasa tuua hoopis vastupidise efekti.

Hea aeg selleks, et sellel aastal abielluda või lapsesaamist planeerida. Selles vallas peaks olema kõik tavalisest palju positiivsem. Hea aeg ka rasestumiseks.

Kui Sul on suhe kujunenud partneriga viimasel ajal keeruliseks, siis sellel aastal on suurepärased võimalused selleks, et leida lahendus, et oma suhe jälle toimima saada.

Oma partneriga suhtlemisel tasub olla ettevaatlik ja oma sõnu hoolikamalt valida. Mõtle sellele, kuidas partner võiks reageerida Sinu ühele või teisele väljaütlemisele. Püüa leida kõikvõimalikele erimeelsusi kiiresti kompromisslahendused. See võib tähendada seda, et pead oma mõningatest plaanidest ja soovidest loobuma, kuid suhte toimimise nimel tasuks seda kindlasti teha.

Kui oled vallaline, siis see aasta peaks olema väga soodne aeg uue tutvuse loomiseks. Alustatud suhe peaks olema pikaajaline. Et enda kõrvale soovitud inimest leida, tuleb aga hoida oma silmad lahti ja olla ka veidi aktiivsem suhtleja.




Tervis

Sellel aastal tuleks Sul oma tervisele kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Ära jäta tervisemuresid tähelepanuta ning reageeri neile õigeaegselt. Mida kiiremini probleemidele jaole saad, seda väiksemaks need mured kujunevad.

Vaata kriitilise pilguga üle oma elustiil, kindlasti annab seal teha mingisuguseid parandusi, et oma tervise eest rohkem hoolt kanda. Ka on see aasta on suurepärane aeg selleks, et alustada halbadest harjumustest vabanemist. Sul on piisaval määral tahtejõudu, et soovitud tulemusteni jõuda.

Suurt tähelepanu tuleks pöörata oma toiduvalikule ja toidu kvaliteedile. Sinu organism peab saama tervislikku ja puhast toitu, vastasel korral on seedemured kerged tekkima.

Ole ka füüsiliselt mõnevõrra aktiivsem. Kasuks tuleks see, kui tegeleksid jooksmisega, ujumisega või ka näiteks kepikõnniga.

Ära unusta ka vaimset tervist. Emotsionaalne ebastabiilsus võib Sulle palju probleeme tekitada ja viia lõpus ka depressioonini.

Aasta teine pool võib kaasa tuua probleeme krooniliste haigustega. Siis tasub olla väga tähelepanelik ning vältida liialdusi. Vajadusel pöördu õigeaegselt arsti poole, seeläbi hoiad nii mõnedki probleemid ära.

Igapäevaelus on väga oluline säilitada optimistlik ellusuhtumine. See aitab stressi vähendada.

Kui Sind on ees ootamas operatsioon või muu tõsisem meditsiiniline protseduur, siis see tasuks võimaluse korral planeerida aasta teise poolde, siis on taastumine kõige kiirem ja komplikatsioonide oht kõige väiksem.




2024. aasta Koerast mehele

See aasta on rikas kõikvõimalike uute võimaluste poolest. Jälgi tähelepanelikult enda ümber toimuvat, sest seeläbi saad nendest võimalustest osa.

Oma igapäevaste ettevõtmiste juures on väga oluline välja näidata kannatlikkust. Tee kõik endast olenev, et eesmärgid ellu viia, kuid ära eelda seda, et see kõik toimuks väga kiiresti.

Tööalastes asjades oled väga ettevõtlik, kiire ja korrektne. See ei jää märkamata ka kolleegidele ja ülemustele. Tööasjades tasub rohkem keskenduda pikemaajalistele plaanidele, jäta vähetähtsad asjad sinnapaika.

Võiksid rohkem ennast pingutada selle nimel, et oma teadmisi, oskusi ja kvalifikatsiooni tõsta. See aitaks Sul edaspidi paremaid otsuseid langetada ning looksid endale lisaks ka mitmesuguseid eeliseid. Väga suur tõenäosus on see, et saad sellel aastal ametikõrgenduse osaliseks.

Pöörad sellel aastal väga suurt tähelepanu oma rahaasjadele. See on igati kasulik tegevus ning aitab Sulle edaspidiseks tagada suurema stabiilsuse.

Ehkki tööalased asjad on Sulle olulised, ei tohiks Sa unustada ka oma koduseid ja perekondlikke kohustusi. Püüa oma ajakava teha just selliseks, et kõige jaoks aega jätkuks.

Suvekuudel püüa ennast korralikult välja puhata. Hea aeg koos perega reisimiseks. Puhkuse ajal ära isegi mõtle tööalastele kohustustele. See aitab Sul ennast taastada ja sügiskuudele jälle kenasti vastu minna.

Suurepärane aeg selleks, et koduses elus midagi suuremat korda saata. Sellekohased plaanid tasub aga hoolikalt läbi mõelda, et hilisemaid probleeme vältida.

Kui oled vallaline, tasuks sellel aastal kindlasti oma silmad lahti hoida. Sulle võivad avaneda unikaalsed võimalused, mida kaua oodanud oled.




2024. aasta Koerast naisele

Sellel aastal peaksid hoolikalt üle vaatama oma väärtushinnangud. Aasta toob kaasa mitmesuguseid arenguid ja kiireid sündmusi. Võimalik, et Sinu senised väärtushinnangud ja tõekspidamised pannakse kahtluse alla.

Ükskõik kui raske see aasta Sulle ka ei tundu, toob see Sulle päris märkimisväärse isikliku ja professionaalse arengu. Võid olla kindel selles, et üks võit järgneb teisele, kuid kõikide tööde-tegemiste juures pead varuma rohkem aega. Seetõttu ära enda päevakava liialt tihedaks muuda.

Näita rohkem välja austust ja kaastunnet ka teiste inimeste suunas. Ole valmis ennast rohkem pingutama selle nimel, et teiste inimeste mõttekäike rohkem mõista. See aitab mitmesuguseid arusaamatuse ära hoida.

Aasta esimene pool võib olla Sulle mõnevõrra keeruline aeg, just siis võib tekkida Sul abituse tunne ja ka mingisugune rahaline probleem. Selle probleemi lahendamiseks tuleb Sul ennast märkimisväärselt pingutada, et soovitud tulemusteni jõuda.

Suvekuud on saavad olema oluliselt positiivsemad. Siis saad aja maha võtta ja ennast korralikult välja puhata. Ära jäta puhkust kasutamata, vastasel korral kurnad ennast liigselt ära.

Aasta teine pool võib olla mõnevõrra keerulisem rahalistes asjades. Samas oled suuteline asjad kenasti kontrolli all hoidma, kui suudad vältida asjatut kulutamist.

Suhtlemine teiste inimestega võib olla Sulle sellel aastal tavalisest mõnevõrra keerulisem. Kardad kriitikat, mistõttu kipud teistest inimestest eemale hoidma. Samas tuleks kriitikat võtta praegu kui võimalust oma tegemisi efektiivsemaks muuta.

Püüa enda teadmisi ja oskusi rohkem arendada. Ka vaimselt võiksid rohkem püüelda arengu poole. Kui arened vaimselt, kaovad ka probleemid.

Pöörad suurt tähelepanu, oma partnerlussuhtele. Püüad oma partneriga suhte tugevamaks ja kindlamaks muuta ning pöörad rohkem tähelepanu ka oma perekonnaelule.

Ehkki armuelus võivad Sinu tähelepanu köita kõikvõimalikud uued väljakutsed, tasub siiski sellega olla ettevaatlik. Kõik uus ei ole sugugi alati parem kui vana.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha aastahoroskoop


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Kausid (3 tk) - Villeroy & Boch


Padi 40 x 40 cm - Vincent Van Gogh


Kaelakee: akvamariin


Taskupeegel: Mona Lisa (Leonardo Da Vinci)


Seinapilt lõuendil või kapal: sinililled


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Käevõru


Vaas


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused