Sidrunibroiler

Broileri valmistamiseks on kasutatud sidrunit, mis annab broilerile koos mitmete maitsetaimedega huvitava maitse.




KOOSTISAINED

1 suur broiler (1,3 kg)

MARINAAD:
1 sidruni mahl
1/2 dl vett
1 sl soola
1/2 tl musta pipart
1 tl estragoni
1 hakitud küüslauguküüs




VALMISTUSJUHEND

1. Lõika lind pooleks ja tõsta äärtega vaagnale.

2. Sega marinaadi ained kokku. Kalla segu broilerile. Lase lihal jahedas kohas 4-5 tundi seista.

3. Tõsta broileritükid vaagnalt potti, kalla peale marinaad ja vett nii palju, et liha üleni kaetud oleks.

4. Keeda umbes 25 minutit täiesti küpseks. Jahuta liha keeduleemes.

5. Eemalda nahk ja luud ning tükelda liha.

Serveeri koos keedetud kartuliga.



Seotud postitused