2024. aasta Koerale hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Koerale

Sellel aastal tuleb olla valmis selleks, et esile kerkivad mitmesugused muutused. Sul tuleb tööd teha iseendaga, et võimalike muutustega kiiresti kohaneda. Ka pead arvestama sellega, et kõik muutused nõuavad suuri energiavarusid, mistõttu hoia oma energiavarud tasakaalus.

Püüa kõikvõimalike arengutega ja muutustega kiiresti leppida. Ära hakka neile vastu töötama, sest see toob kaasa suuremaid raskusi.

Ehkki see aasta on täis muutusi ja arenguid, on Sul siiski võimalik saavutada need tulemused, mida oled soovinud. Sul on piisaval määral sihikindlust, et soovitud plaanid ellu viia.

See aasta olla Sulle mõnevõrra keeruline, mis ongi seotud võimalike ootamatustega. Koer on tavaliselt harjunud stabiilsusega ning esilekerkivad ootamatused ei pruugi Sulle sugugi meeltmööda olla. Samas võid olla kindel, et kõik sellised arengud toovad Sulle tulevikus kasu. Kõikvõimalikke riske tasub sellel aastal vältida. Kiirustamine ja tormakus muutub kiiresti ebaõnnestumiseks, seetõttu tasub oma ettevõtmisi põhjalikumalt ette valmistada.

Sellel aastal on oluline see, et näitaksid välja julgust, oleksid valmis ennast arendama ja täiendama. Seeläbi on Sul võimalik avastada enda juures mitmesuguseid uusi tahke, mis aitavad Sul elus edasi liikuda.

Ära ignoreeri oma sisetunnet, sest sellest lähtuvalt langetatud otsused peaksid olema kõige paremad. Faktide kogumine on küll oluline, kuid pead arvestama ka sellega, et õigete faktide leidmine ei pruugi olla sugugi nii kerge ülesanne, kui Sa seda oleksid arvanud.

Püüa teha suuremaid jõupingutusi selleks, et tagada endale sisemine harmoonia. See aitab igapäevaste toimetustega paremini toime tulla ning vältida läbipõlemist.

Teiste inimestega suhtlemisel tuleb jälgida seda, et oma emotsioonid kontrolli all hoiad. Ole taktitundeline ja positiivselt meelestatud. Seeläbi ümbritsed ennast positiivsete inimestega, kes võiksid Sulle edaspidi märkimisväärset kasu tuua.

Ehkki see aasta saab olema raske ja keeruline, on siiski prognoos üldiselt optimistlik. Võimalik, et pead oma mõningatest siiani tavapäraseks peetud tõekspidamistest loobuma, sest esilekerkivad muutused muudavad ka Sinu maailmapilti.




Töö

Sellel aastal võivad tööalased ettevõtmised olla mõnevõrra keerulised, peamiselt on see tingitud Sinu ebakindlusest. Samas ei ole mõtet kõiki asju karta, sest kõikidest raskustest hoolimata suudad Sa tööalases elus märkimisväärseid tulemusi saavutada.

Pane enda jaoks tööalases või ärilistes asjadesse paika täpselt eesmärgid, mille poole liikuda. Tee seda juba aasta alguses, sest see aitab juba varakult oluliste sammude astumisele kaasa.

Võta julgemalt ette projekte või äriideid, sest oleksid nende teostamisel väga edukas ning suudad ületada takistused, mida Sa võib-olla mõnel teisel aastal teha ei suudaks.

Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada, seeläbi looksid endale uusi võimalusi ja eeliseid. Ära karda oma ideid ja mõtteid julgemalt välja tuua nii kolleegidele kui ka juhtkonnale. Tagasihoidlikkus sellel aastal midagi head kaasa ei tooks.

Võimalik, et see aasta toob Sinu ellu ka tööalases elus edutamise. Võimalik, et see toimub kevadkuudel.

Tööalases elus võivad esile kerkida mitmesugused suured muutused. Peamiselt on need seotud ettevõtte kolimisega või Sinu enda tööelukoha vahetamisega. See tähendab päris suuri muutusi Sinu päevakavas.

Kuna kõik tööalased ettevõtmised nõuavad sellel aastal suuri jõupingutusi, siis on oht, et kipud oma tööalaste ettevõtmiste juures tõeliseks töönarkomaaniks muutuma. Väga oluline on see, et oma ajalisi ressursse õieti jagaksid ja püüaksid enda jaoks paika panna täpse plaani, kuidas tegutseda.

Ära püüa kõiki asju üksi teha. Ole valmis oma murede ja mõtetega pöörduma ka kolleegide poole. Nad aitavad Sind meelsasti. Samas tuleks jälgida seda, et Sa kolleegidega sellel aastal suhteid ära riku. Kipud olema võib-olla liialt tormakas oma väljaütlemistega, mis võib kaasa tuua probleeme ja arusaamatusi.




Raha

See aasta võib rahalistes asjades olla Sulle ebastabiilne aeg. Sul tuleb oma rahaasju väga hoolikalt kontrollida ja suunata. Ainult nii suudad suuremaid probleeme vältida.

Aasta esimene pool võib Sinu ellu tuua mitmesuguseid ootamatusi ja seda ka rahalistes asjades. Pead tegema ootamatuid kulutusi, mida ei Sa ei olnud arvestanud. Samas ära muretse, suudad olukorra päris hästi kontrolli all hoida. Probleemid, mis võivad tekkida kevadkuudel, on ajutise iseloomuga ning suve keskpaigaks on juba olukord oluliselt paremaks muutunud.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et oma rahalist olukorda parandada ja stabiilsemaks muuta. Ära karda takistusi, vaid haara kinni kõikidest võimalustest, mis on Sulle avanemas.

Oled väga töökas ning genereerid realistlikke ideid, millele Draakon annab positiivse tõuke uute rahaallikate leidmise näol.

Rahaasjades on kasvuvõimalusi sellel aastal rohkem kui küllaga. Oluline on lihtsalt mitte paanikasse sattuda. Kui satudki rahalistes raskustesse, võta asja rahulikult ning mõtle, kuidas tegutseda. Kindlasti aruta oma ideid ka pereliikmetega.

Investeeringute tegemiseks on see aasta päris hea aeg, samas tasub olla selles vallas ettevaatlik ja mõtle oma sammud hoolikalt läbi.

Hea aeg kõikvõimalike kinnisvaratehingute tegemiseks. Selles osas tasub aga kasutada maaklerite abi, et hilisemaid probleeme vältida.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Unenäo seletus


Suhtehoroskoobid


Horoskoop mehele


Käevõru: ema ja tütar


Söögiriistade komplekt (30 tk)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Taro kaardid: Ancestor Spirit Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee: hemimorfiit


Küünlaalus


Dekoratsioon: ametüst


Seinapilt lõuendil või kapal: rohutriinu



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused