2019 aasta kevadhoroskoop (Kaksikud)


Foto: pexels.com

KAKSIKUD

Kevadkuudel tasuks Sul ennast rohkem pingutada selle nimel, et pooleliolevad kohustused saaksid lõpetatud. Praegu pole hea aeg uute plaanide teostamisega alustamiseks, kui osad kohustused on eelnevalt lõpule viimata. Sul poleks energiat uute asjadega edukaks tegelemiseks. Ka peaksid praegu rohkem jälgima seda, et Sa ei laseks ennast teistel inimestel segada ja häirida.

Pisidetailidega tasuks praegu rohkem tegeleda, sest need mõjutavad Sinu ettevõtmisi olulisel määral. Vältima peaksid igasugust tormakust oma ettevõtmiste juures, kuna vastasel korral on oht, et mõni oluline asi viib Sinu ettevõtmised täielikult rappa.

Tööalastes asjades on Sulle avanemas mõned uued võimalused, millest tasuks võimaluse korral kindlasti kinni haarata. Eriti tasuks praeguseid võimalusi tähele panna siis, kui oled endale otsimas töökohta.



Ole valmis oma tööalasesse ellu tooma uusi plaane ja ideid, sest see muudaks ka rutiinsemad kohustused Sulle meelepäraseks. Väiksemad muudatused oma töökorralduses tuleksid samuti Sinu tööviljakusele kasuks.

Rahaline seis peaks Sul neil kevadkuudel paranema. Paljuski on see tingitud Sinu varasematest otsustest. Praegu tasuks mõelda sellele, kuidas tagada endale ka rahaliste vahendite säästmine, sest seeläbi tagaksid endale majandusliku stabiilsuse ka edaspidiseks. Ära lase rahalistes küsimustes endale teistel inimestel survet avaldada.

Kõikvõimalike dokumentidega tuleks praegu ettevaatlikumalt ümber käia, sest on oht endale tekitada pikemaks ajaks ebameeldivusi, kui mõni oluline dokument Sinu vajalikku tähelepanu ei saa või sootuks ära kaob. Ka tasus dokumentide puhul jälgida, et teised inimesed Sinu esitatud dokumentidega korralikult ringi käiksid.



Suhtlemine teiste inimestega eeldab Sinult mõnevõrra suuremat ettevaatlikkust. Oled oma väljaütlemiste juures mitmeti mõistetav, mistõttu on arusaamatused kerged tekkima. Püüa ennast praegu võimalikult selgelt väljendada, mis aitaks Sul nii mõnegi ebameeldiva situatsiooni eemale hoida. Kui Sa ei suuda teisi inimesi õieti mõista, siis ära karda seda, et neilt täpsustusi küsida.

Kevadkuud on suurepärane aeg õpinguteks, uute õpingute alustamiseks või eksamite sooritamiseks. Tunned ennast kindlamalt kui tavaliselt, mis aitab nii mõnelegi probleemile paremaid lahendusi leida.

Kinnisvaraga seonduvad küsimused eeldavad Sinult suuremat tähelepanu. Võib-olla pead hakkama selles vallas mõnda probleemi lahendama, kuid see ei tohiks Sul eriti kaua aega võtta. Ka ei tohiks see eriti suurendada Sinu väljaminekuid.



Armuelus kulgeb sellel kevadel kõik kenasti. Sul tekib suurem soov oma partneriga reisimise järele. Püüa oma armuellu tuua juurde romantikat ja kirge. Selles vallas on Sul tekkimas nii mõnedki uued ideed. Ettevaatlikum tasuks olla partnerile lubaduste jagamisel, sest nende täitmine ei pruugi kulgeda nii ladusalt, kui Sa seda esmapilgul arvad.

Aset leiab mingi ootamatu kohtumine inimesega, keda Sa kaua näinud pole. Sellel kohtumisel on aga pikemas perspektiivis Sulle negatiivne mõju.

Aprillis või mais võib Sinu töökohta tulla tööle üks uus inimene, kes hakkab hiljem Sinu elu päris olulisel määral mõjutama, seda positiivses mõttes. Püüa selle inimesega häid suhteid hoida.

Meessoost Kaksikutel tekib suurem soov oma elus muudatuste tegemise järele. Naissoost Kaksikutel kerkivad esile uued ootused tööalases elus.

Seotud postitused