Tähemärgid armastajana (Ambur, Kaljukits)

Millised on Ambur ja Kaljukits armastajana? Mida nad omalt poolt pakuvad ja mida ootavad.




AMBUR – SEIKLUSLIK ARMASTAJA

Ambur on romantiline ja vaba hing, tal on raske end võrdväärse inimesega siduda. Kui ta ilmutab märke kõrvalhüpetest, on põhjust muretseda, aga muretu flirt on tema puhul tavaline nähtus. Ambur ei hoiata ette, kui on otsustanud lahkuda. Ta lihtsalt tõuseb ja läheb. Tal on tohutu vajadus oma hingamisruumi ja vabaduse järele ja kui partner seda ei mõista, on suhe hukule määratud. Kauakestev ja õnnelik armusuhe tekkib siis, kui tal on piisavalt hingamisruumi ja positiivset ergutust. Eriti hästi toimib suhe, kui koos ka seigelda saab. Pikaaegsed hoolikalt peetud plaanid ei meeldi ega toimi, sest Ambur toimib impulsi ajel spontaanselt. Enamasti teeb ta õigeid valikuid oma loomupärase usalduse tõttu Universumi seaduste vastu, mis meelitabki kohale palju õnnelikke juhuseid. Amburile meeldib, kui asjad on avalikud. Ta ise on pisut kohmakas ja liiga avameelne, vihkab teesklust ja silmakirjatsemist, igasuguseid keerukaid emotsionaalseid mänge. Ta on inimsuhetes lihtsakoeline. Lisaks aususele on ta ka väga taktitu. Ta ei solva tahtlikult kedagi, aga tõde kuuldavale tuues ei vali ta aega ega kohta. Ta ei palu kunagi vabandust ega teagi ilmselt selle sõna tähendust. Sageli annab ta rohkem lubadusi, kui täita suudab ega mõtle sellele, mida täitmata lubadused endaga kaasa toovad. Võttes liiga palju ette, peab ta paratamatult kellelegi pettumuse valmistama. See ei pane teda eriti muretsema. Erogeensed kehapiirkonnad on puusad ja reite siseküljed. Amburit erutab eksootika. Armuelule viib mõtted reisipagas, jäätis või mõni ergutusvahend. Fantaasiad on seotud põgenemise ja reisimisega, ka hobused mängivad rolli (Amburit võrreldakse sageli kentauriga). Armusuhe toimib, kui on piisavalt hingamisruumi ja vabadust.




KALJUKITS – VISA ARMASTAJA

Tugev ja usaldusväärne armastaja. Kui tal ongi armuseiklusi, siis kodu ja pere on alati esikohal ja ta ei jäta neid. Vastutus ja kohustused on tähtsal kohal. Kaljukitsel on pisut õel või äraspidine huumorisoon, ta on tõsine märk ega sobi kergemeelsele inimesele paariliseks. Kaljukits ohjeldab oma emotsionaalset väljaelamist. Libiido on võimas, aga lõhe on füüsilise ja emotsionaalse vahel. Kaljukits ei tea sageli ise ka, mida ta tunneb. Kaljukitsest naised saavad paremini ühendust oma sensuaalse poolega. Küps iga sobib Kaljukitsele rohkem. Noor Kaljukits tunneb end rusutuna eriti siis, kui on õnnetult armunud. Kaljukits armastab kindlaid tavasid, tööasjad on alati tähtsamad kui lõbu. Kaljukitse kallim peab sageli üksi aega veetma, sest ta ise tegeleb oma ambitsioonide rahuldamisega. Ta otsib välismaailmast ja oma partnerilt tunnustust, kuna sügaval sisimas on tal alati mingi küündimatuse tunne, mis tekitab tohutu soovi olla edukas. Tema kallim peaks tekitama talle rõõmsama meeleolu. Kaljukits peab õppima, kuidas ise elada ja kuidas lasta teistel elada. Erogeensed kehapiirkonnad on põlveõndlad ja nahk. Erutab võim, staatus, massaaž, karusnahk, muusika. Armuelule viivad mõtted raha, klassikalised lõhnad, vormirõivad, kaaviar, peened veinid. Tema fantaasiad on meelelised ja erootilised, karistamise või alistumisega seotud. Armusuhe toimib, kui ta saab oma ambitsioone rahuldada.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Saatuse analüüs


Sobivus perekonnaliikmega


Seinakell


Ripats: sinine jaspis


Päikesepüüdja: mandala


Käevõru: ema ja tütar


Söögiriistade komplekt (60 tk) - WMF


Pealamp: Black Diamond Storm 400


Tekk (150 x 200 cm)


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Käevõrud partneritele: tiigrisilm ja laavakivi



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused