8 asja, mida naised meestelt väga ootavad

Mida naised tahavad, on paljude meeste jaoks vastamata küsimus. Samas pole kõik siiski nii lootusetu ning mehed peaksid endiselt otsima vastuseid sellele küsimusele. On aga olemas teatud asjad, mida iga naine oma ellu vajab ja soovib. Nendest asjadest, mida enamik naisi soovib, selles artiklis ka juttu tuleb. Toome ära 8 kõige olulisemad asja, millele mehed suhte loomisel või suhtes olles tähelepanu peaksid pöörama.




Kaitsetunne

Naistele on oluline turvatunne. Seepärast hindab naine kõrgelt seda meest, kes näitab välja seda, et teda kaitstakse ja tema eest hoolitsetakse. Naised hindavad väga kõrvelt neid mehi, kes astuvad konfliktsituatsioonides julgelt enda ja perekonna õiguste eest välja.

Hea lõhn

Naistele on oluline, et mees lõhnaks hästi. Mees peaks leidma endale just sellise deodorandi või parfüümi, mis talle hästi sobiks. Liialdamisest peaks muidugi hoiduma. Esimesel kohtumisel tuleks eksperimenteerimisest hoiduda, kuna sellel võib olla negatiivne mõju. Meestel ei tasu arvata, et naistel jääb mehe lõhn tähelepanuta. Kooselavatel paaridel tasuks mehele parfüümi või deodoranti koos valida, sest see aitab leida variandi, mis mehele ja naisele mõlemale sobiks.




Üllatused

Naistele meeldivad üllatused, olgu selleks siis ðokolaad, lilled, armastuskirjad või muud väiksemad kingitused. Pole niivõrd oluline üllatuse maksumus, vaid pigem üllatuste tegemine. Seepärast võiksid mehed mõelda sellele, kuidas oma naisele üllatusi valmistada.

Ausus

Ausus ja suhte läbipaistvus on naistele äärmiselt olulised. Seda tuleks eriti arvesse võtta pikaajalise suhte puhul. Võib öelda, et mida enam naine meest usaldab, seda paremini suhe ka toimib.




Täiuslik keha

Naistele on oluline see, et mees nende kõrval oleks treenitud kehaga. Ehkki naised ei oota seda, et mees oleks atleet, samas igapäevane trenn aitab kaasa sellele, et naised ennast oma mehe kõrval hästi tunneksid.

Korralik riietus

Mitte miski ei peleta meest naisest eemale rohkem kui kole ja must riietus. Meestel tuleks jälgida enam riietumistrende, sest naised hindavad seda kõrgelt. Kui aga mees ei soovi sellekohaste trendidega kaasas käia, siis tuleks lihtsalt jälgida, et riided oleksid terved ja puhtad.




Juuksed

Naistele meeldivad mehed, kellel on korralik soeng. Juuksuris käimine ja iga kord mõne uue stiiliga koju tulemine oleks naistele meelejärgi. Siinkohal tuleb mehel siiski teha valikuid, mis ta talle endale sobiksid.

Oskus süüa teha

Naistele meeldib see, kui mees süüa teeb. Oluline on see, et mees ennast kokanduse vallas ka teatud määral hariks, et ta seeläbi saaks oma naisele pakkuda uut ja huvitavat. Mis naistele eriti korda läheb see, kui mees valmistab romantilise õhtusöögi, katab laua, paneb põlema küünlad ja hoolitseb õhtu eest.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


6 kuu horoskoop


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Taro kaartide ennustus


Kaelakee ja kõrvarõngad


Taro kaardid: Ancestral Path (ainult kaardid)


Kristall: lasuriit


Käevõru: roosa kvarts ja labradoriit


Kassi kujuke: labradoriit


Käevõru: roosa kvarts


Seinakell Diva


Kilpkonna kujuke: rodoniit


Seinapilt lõuendil või kapal: vee tilkumine



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused