Veevalaja-Kalad

Astroloogias on kindlaks määratud sodiaagimärgid, igaühel kindlad isiksuseomadused. Samas ei pruugi need omadused päris hästi klappida juhul, kui inimene onn sündinud tähtkuju ajavahemiku algus- või lõpuperioodil. Neid perioode, kui Päike liigub ühest sodiaagimärgist teise, võib nimetada vahepunktideks.




Näiteks kui inimene on sündinud 19. märtsil. Päike on siis Kalades. See on inimene on oma iseloomult Kaladele iseloomulikult tundlik. Samas on väga iseseisev märk Jäär kohe ukse taga ootamas. Seepärast on 19. märtsil sündinud inimene oluliselt ettevõtlikum ja sihikindlam kui Kalade märk tavaliselt. Tegemist on nagu riikidega. Kui elad Eestis, on sul Eesti ID-kaart. Elades aga Eesti piiriäärsetel aladel, on Sul endiselt Eesti ID-kaart, kuid naaberriigi mõjusid on enam tunda, olgu nendeks siis traditsioonid või kultuurilised erinevused.

Sellest tulenevalt ei ole tähtkujude kirjeldus mitte alati kõige täpsem. Inimese iseloomu täpseks kirjeldamiseks tuleb võtta arvesse ka kõik muud astroloogilised aspektid, mis inimese sünnikaardil on.

Veevalaja-Kalad

Järgmisena tuleb pikemalt juttu Veevalaja-Kalade tähtkujude kombinatsioonist.

Veelaja-Kalad on inimene, kes on sündinud ajavahemikul 19 – 23 veebruar.

Veevalaja-Kalad on ennastsalgav ja hingeline inimene. Ta suudab üsna hästi teisi inimesi mõista, kuna tajub hästi nende alateadvuslikku maailma. Tema mõttemaailm töötab aktiivselt ning tal ei tule kunagi üheski olukorras puudu unikaalsetest ideedest. Veevalaja-Kalad on alati valmis oma ideid teostama ning ta ei lase ühelgi takistusel oma eesmärkide poole püüdlemist pidurdada.

Veevalaja-Kalad on rahuarmastav, sõbralik ja sarmikas. Ta pöörab alati suurt tähelepanu teiste inimeste vajadustele ja soovidele. Ta on väga hingeline inimene (mitte ilmtingimata religioosne) ja heade kunstiliste võimetega. Ta on küllaltki idealistlik, aeg-ajalt olles unistav ja ebapraktiline.




Reaalses maailmas on Veevalaja-Kaladel üsna raske toime tulla. Ta muutub reaalse maailma probleemidega kokkupuutumisel pessimistlikuks ja uniseks. Samas on ta siiski üsna kohanemisvõimeline inimene. Kui vaja, suudab ta ennast kokku võta ja oma eesmärkide poole liikuda. Ta on tolerantne inimene ja võtab kuulda seda, mida teised inimesed ühest või teisest asjast arvavad. Ta ei võta neid saadud nõuandeid ja soovitusi sugugi kergekäeliselt kuulda, mistõttu jääb ta enamikel juhtudel nendele tõekspidamistele kindlaks, mille ta enda jaoks paika on pannud.

Teiste inimeste suunas on Veevalaja-Kalad kaastundlik, tundlik ja sümpaatne. Ta võtab alati arvesse teiste inimeste hetkeseisundi, püüdes seeläbi oma väljaütlemistega teiste inimeste tundeid mitte haavata. Veevalaja-Kalad on romantiline ja sentimentaalne, kuid armuelus esilekerkivate probleemidega tegelemine on talle raske. Probleemide tekkimisel kipub ta pigem põgenema nende eest.




Ehki Veevalaja-Kalad on alati oma eesmärkidele pühendunud, ei pruugi ta oma tegemisi mitte just kõige paremini korraldada. Ebaefektiivsus on tema puhul üheks peamiseks märksõnaks. Seetõttu võib ta oma elus kokku puutuda paljude raskustega.

Veevalaja-Kalad on väga intelligentne inimene. See muudab ta kõikide asjaajamiste juures enesekindlaks. Ta võib olla teiste inimeste seltskonnas eemaletõmbunud. Ta on originaalne ja teatud määral isegi ekstsentriline. Talle meeldib harjumuspäraseid asju reformida ja uuendada. Detailidega tegelemine pole tema jaoks. Nende inimeste suunas, kes pole Veevalaja-Kaladega samal intellektuaalsel tasandil, on ta külm ja teatud määral tõrjuv.




Veevalaja-Kalad on oma emotsioonide väljendamise osas üsna kartlik, eelistades oma emotsioone varjata. Seda tendentsi suurendab see, kui ta on oma elus kokku puutud olukordadega, kus teda on kurjasti ära kasutatud.

Veevalaja-Kalad on küllaltki mässuline ja unikaalne inimene, kes soovib muuta maailma.

Ta on inimene, kellel on kindlasti mõni kunstiline anne. Samas ei pruugi ta seda annet oma huvides kunagi ära kasutada.

Veevalaja-Kaladele on äärmiselt oluline vabadus ning ta on valmis alati võitlema nii enda kui ka teiste inimeste vabaduse eest.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Aastahoroskoop naisele


Disainkauss


Skulptuur


Kööginoad (2 tk) - WMF


Õun: aafrika verekivi


Seinapilt lõuendil või kapal: udu talvehommikul


Nõude komplekt lastele (3-osaline)


Kilpkonna kujuke: aafrika verekivi


Taro kaardid: Tea Leaf Fortune Cards (koos raamatuga)


Vaagen: Poppy Field - Claude Monet



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused