Kuidas tõlgendavad tähemärgid kutset kohvile?

Kuidas tõlgendavad erinevad tähemärgid kutset kohvile? Mida arvavad noormehed ja neiud?

JÄÄR

Jäärast neiu puhul ei tohiks minna liiga pealetükkivaks, olenemata sellest, et see neiu naudib seksi ja talle meeldivad jõulised mehed. Kui Jäär ise kutsub noormehe kohvile, siis ei jäta ta tavaliselt ruumi kahtlusteks, kas tasub lähenemiskatseid jätkata või oleks mõistlik kõik sinnapaika jätta. Kui noormees talitab vastupidiselt tema soovidele, siis kaotab ta täielikult šansid. Jääraneiu ei ole mitte mingil juhul võetav, ta on ise võtja.

Jäärast noormees on kohvile kutsudes algul üsna taltsas. Ta oskab käituda härrasmehena. Aga kui selline rahulik seis valitseb kauem, siis muutub ta närviliseks ja rahutuks. Ta hakkab kartma, et viisakat poissi mängides kaotab üldse šansi midagi saavutada. Selline olukord võib huumorimeelega neiu lausa naerma ajada. Jäär lihtsalt ei oska kannatlikult oodata ja tahab kõike kohe, siin ja praegu.




SÕNN

Sõnnist neiu teeb oma otsuse õhtul küllalt vara. Kui tema vastus on “ei”, siis nii ka jääb. Mitte mingid keelitamised ja argumendid ei sunni teda meelt muutma. Romantiline õhtusöök õdusas kohas võib siiski suhete arengu võimalusele kaasa aidata. On veel üks tingimus. Tal peab olema täielik selgus noormehe kavatsustest, sest ta tahab kindel olla, millega arvestada võib.

Sõnnist noormehe küllakutsumisel oleneb palju sellest, milline oli eelnev õhtupoolik. Kui sellele eelnes hea naps ja maitsev toit, võib neiu au ka puutumata jääda. Füüsiline armastus mängib selle noormehe elus tähtsat rolli ja kui neiu annab petlikke lootusi, siis võib tekkida piinlik olukord. Kui neiul oligi plaanis ainult kohvi pakkuda, siis peaks seda kohe alguses talle mõista andma ja siis on aega võimalik meeldivalt veeta ka ilma petlike ootusteta.




KAKSIKUD

Kaksikutest neiu vajab romantikat, head muusikat, huvitavaid vestlusi, komplimente. Ta oskab suurepäraselt vahet teha süütu luiskamise ja jultunud vale vahel. Labased nipid ei vii tema puhul mitte kuhugi. Kui noormees selles osas midagi ära rikub, siis võib ta rahumeeli kohe koju minna.

Kaksikutest noormeeste jaoks eksisteerib üldse ainult kahte liiki naisi: korralikud tüdrukud ja kõik teised. Selline jaotus ei ole kooskõlas aga nende käitumisega. Mida pikemalt neiu suudab kuivale jätta, seda rohkem nad lugu peavad. Lõpuks võib lugupidamine kasvada nii suureks, et otsitakse endale teine huviobjekt. Kui neiu on teise kategooriasse ehk kõigi teiste hulka paigutatud, siis jääb “ei” märkamata, nad lihtsalt võtavad selle naise, keda parasjagu ihaldavad ja ilma süümepiinadeta.




VÄHK

Vähist neiu vastab kutsele vaid siis, kui ta kutsujat usaldab. Kui usaldus on võidetud, siis võib kutsutu märgata, et on ennast hoopis sügavamalt sisse mässinud, kui algselt plaanis. Vähk klammerdub automaatselt selle külge, mis talle meeldib ja kergelt lahti ei lase. Võib tekkida komplitseeritud olukord.

Vähist noormehele piisab kohvist täiesti, eriti armastab ta sinna juurde kutsuja enda valmistatud küpsetisi. Ta seab sageli neiu kõrgele pjedestaalile ega riski sellega, et too sealt alla kukub. Kui teda aga tõrjub neiu, kes ei ole tema austust veel ära teeninud, siis ta solvub. Sel juhul leiab ta, et teda koheldakse ebaõiglaselt. Küllakutsuja aga kirub ennast, et üldse Vähist noormehega selle sammu ette võttis.




LÕVI

Lõvist neiu puhul tuleb kaasa võtta ðampus või mõni peen naps, kallid kommid, uhke roosikimp ja hulgaliselt komplimente. Kui ta teile külla tuleb, siis tuleb teda vääriliselt vastu võtta. Lõvi neiu armastab glamuuri ja luksust ja ootab seda ka siis, kui teda külla kutsute. Temaga kurameerimine teeb ruttu taskud lagedaks. Seksi peab ta loomulikuks, tema võrgutamiseks pole vaja mingit keerulist strateegiat. Siin on aga üks aga, ta tahab selleks mugavaid tingimusi. Teda ei tohi hakata käperdama kuskil toanurgas või laua ääres.

Lõvist noormees teeb kõike suurejooneliselt. Kui ta ise külla kutsub, siis pakub ta kalleid napse ja hõrgutisi. Ta peab täiesti loomulikuks, et küllatulnud neiu temaga armusuhetesse astub. Vägisi ta siiski vallutama ei kipu. Oskab ka korvisaamist vääriliselt vastu võtta ja võib heatujuliselt lõõpida, et kõiki maailma naisi ei jõua keegi vallutada. Tema galantsus võib panna neiu meelt muutma ja õhtu võib lõppeda ka ootuspäraselt Lõvi jaoks. Kui neiu teda ise külla kutsub ja korvi annab, siis lahkub ta uhkelt püstipäi.




NEITSI

Neitsist neiu puhul ongi tass kohvi kõik, mida oodata tasub. Tema soovib oma meestuttavat enne detailselt tundma õppida ning tema motiivid välja uurida. Kui noormees ideaalile ei vasta, siis pole mõtet aega viitagi. Seksi suhtub tõsiselt ja ära võluda on teda raske. Kindlasti peaks noormees olema puhas ja nägema välja noobel, siis võib rohkem lootust olla.

Neitsist noormees on sõbralik ja valmis ootama märkimisväärselt kaua, kui ootamine on seda väärt. Seetõttu pole vaja karta tema poolt ka küllakutse puhul mingeid inetuid stseene.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Eelmise elu analüüs


Roostevabast terasest kausid (4 tk)


Kauss (15 cm)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Seinapilt lõuendil: päikeseloojang Valgamaal


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Käevõru: ema ja tütar


Skulptuur: koer


Vihmavari: roosiaed


Kaelakee: lasuriit



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused