Mango-kookosepiima magustoit

Mõnusalt suvine magustoit, mida saab valmistada igal aastaajal. Kerge valmistada ja vähe koostisaineid. Sobib suurepäraselt ka peolauale.




KOOSTISAINED

400 g kookospiima (1 purk)
40-45 g tšiiaseemneid (chia seemneid)
3 sl mett (vedelat)
1-1,5 sl laimimahla
250 ml mangopüreed




VALMISTUSJUHEND

1. Sega kookospiima hulka tšiiaseemned (chia seemned), mesi ja laimimahl.

2. Jaga segu magustoidukaussidesse nii, et täidetud oleks veidi üle poole magustoidukausist.

3. Pane 2-3 tunniks külmkappi, et seemned saaksid paisuda ja segu tarretuda.

4. Enne serveerimist tõsta magustoidukaussidesse mangopüreed.





Telli pilt pildipangast. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


Kõdunev leht


Parvlaev Kuivastu sadamas


Suurupi alumine tuletorn



Seotud postitused