Numeroloogia ja tervis

Liitke kokku oma sünnipäeva, kuu ja aasta arvud ja teisendage lihtarvuks.

Näiteks 10. mai 1980 = 1+0+5+1+9+8+0 = 24 = 6. Antud isiku tervisekood on 6.

Arv 1 – SÄÄSTKE SILMI

Kalduvus vererõhu, vereringe ja silmade haigustele. Kasulikud toiduained on rosinad, apelsinid, sidrun, muskaatpähkel, nisutooted, hapuoblikas, þenðenn, kummel, safran, mesi.




Arv 2 – SÄÄSTKE MAGU JA SEEDETRAKTI

Kalduvus seedetrakti ja eriti mao haigustele. Kasulikud toiduained on salat, kapsas, kurk, melon.

Arv 3 – PÜÜDKE MITTE ÜLE PINGUTADA

Kalduvus närvisüsteemi ülekoormusele. Ülepingutus on tingitud probleemide enda kanda võtmisest ja liigsest muretsemisest, puhkusest loobumisest. Kõik, mis tekitab neuroose, ohustab. Ilmneb näo värvuses ja erisugustes nahaga seotud probleemides. Kasulikud toiduained on mustikad, karusmarjad, kirsid, barbaris, maasikad, õunad, peet, spargel.




Arv 4 – PÜÜDKE RAVIMEID MITTE KURITARVITADA

Kalduvus põdeda kummalisi ja raskelt diagnoositavaid haigusi. Vaevavad melanhoolia, aneemia, peavalud. Kasulik on psühhoteraapia ja hüpnoos. Ravimite tarvitamisel tuleb olla ettevaatlik ja valida hoolega. Kasulikud toiduained on spinat, salvei, punane liha.

Arv 5 – UNI PEAB OLEMA KOSUTAV

Närvisüsteem on sageli ülekoormatud, sest on ohustatud neuroosidest, unetusest, kurnatusest. Parimad ravivahendid on hea uni ja lõdvestumine. Kasulikud toiduained on porgand, porrulauk, merikapsas, erinevad pähklid.




Arv 6 – SÄÄSTKE KURKU JA HOIDUGE KÜLMETUSEST

Kalduvus kurgu, nina ja ülemiste hingamisteede haigusteks. Naistel võib olla probleeme rindadega. Maal elades on tervis tugevam. Vanaduses võivad esineda südame- ja veresoonkonna haigused. Kasulikud toiduained on oad, herned, melon, õunad, virsikud, granaatõunad, pähklid.

Arv 7 – VÄLTIGE DEPRESSIOONE

Rahutus ja ärrituvus tekitavad kergesti melanhooliat, ohustab depressioon. Tundlikkus ümbruskonna meeleolude suhtes soodustab seda. Kalduvus spetsiifilisteks nahahaigusteks, mis on seotud naha tundlikkuse või higistamisega. Kasulikud toiduained on kurgid, kapsas, viinamarjad, õunad, hapuoblikas, seened.




Arv 8 – PIDAGE LUGU MAKSA PROFÜLAKTIKAST

Säästa on vaja maksa ja seedetrakti. Kalduvus on peavaludele ja liigeste haigustele. Loomset päritolu toiduaineid peaks tarbima minimaalselt. Kasulikud toiduained on spinat, seller, porgand, salvei.

Arv 9 – PÜÜDKE ALKOHOLIGA MITTE LIIALDADA

Kalduvus krampidele, tuulerõugetele, sarlakitele, jt. sarnastele nakkushaigustele. Hoiduma peaks alkoholist ja rasvarikkast toidust. Kasulikud toiduained on sibul, küüslauk, mädarõigas, nõges.








Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukoha horoskoop


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Seinakaunistus: kassid


Näorull: roosa kvarts


Käevõru: labradoriit ja kuukivi


Seinapilt lõuendil või kapal: Treppoja


LED küünlad (2 tk)


Õun: mäekristall


Kaelakee: amburi tähtkuju


Seinapilt lõuendil või kapal: Viiralti tamm


Kaelakee: ema ja tütar

Seotud postitused