2015-2016 aasta talvehoroskoop (Lõvi, Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

Talvekuudel tuleb Sul enam tegelema asuda oma isiklike või perekondlike küsimustega. Peamiselt on sellega seonduvad küsimused seonduvad ühe Sinulähedase meesterahvaga, olgu selleks, Sinu poeg, mees, isa või vanaisa. Sul tuleb teda mõnes küsimuses aidata ja toetada, võib-olla ka ohjad enda kätte haarata, et temaga seonduvad probleemid saaksid lahenduse.

Kui Sinu perekonnas või lähituttavate hulgas on Sõnni, Neitsi või Kaljukitse tähtkujust inimesi, siis nendega tuleks Sul olla praegu väga tähelepanelik. Ära karda sekkuda, kui näed, et nende inimeste käekäik pole see, mida nad oleksid oodanud. Võib-olla pead kokku puutuma ka mõningate ebameeldivate uudistega, mis neid inimesi puudutab.

Suudaksid neil kuudel ennast kõige paremini teostada siis, kui paned rõhu iseseisvale tegutsemisele. Ära jää liigselt lootma teiste inimeste abile või toetusele. Võib juhtuda, et Sinu abipalved lükatakse tagasi. Seepärast oleks praegu mõttekas hoiduda ka igasuguste riskide võtmisest, sest midagi positiivset need riskid endaga kaasa ei too.



Kõikvõimalikud kodused tegevused ja plaanide teostamised peaksid olema edukad ning tagavad Sulle selle rahulolu, mida oled otsimas. Samas ära enda ootusi ka liialt suureks paisutama hakka, sest Sinu ajalised ressursid on piiratud ning nii mõnedki kodused tööd-tegemised võivad võtta oluliselt kauem aega, kui Sa seda oleksid osanud arvata.

Hea aeg kodusesse keskkonda uute asjade hankimiseks, olgu selleks siis mõni kodumasin, mööbel vms. Et leiaksid endale sobivaimad tooted, hoidu kiirustamisest ning vali hoolikalt. Ära lase endale selles osas endale kaupu pähe määrida.

Võimalik, et talvekuude jooksul tuleb Sul kokku puutuda mõningate probleemide või küsimustega, mis on seotud vana töökohaga, lõpetatud töökohustustega või mõningate lepingutega. Nende probleemide lahendamine ei saa olema keeruline, kuid Sind võib häirida, et pead jälle vanade asjadega tegelema hakkama.

Tööalases elus tasuks Sul olla ettevaatlikum inimsuhete vallas. Ei ole välistatud, et satud mõne oma kolleegiga vastasseisu, mis võib mõjutada Sinu edaspidist karjääri.



NEITSI

See talv peaks kujunema Sinu jaoks põnevaks perioodiks. Õnn on Sinuga ning võid olla kindel selles, et saad osa paljudest unikaalsetest sündmustest ja arenguteks.

Kõige aktiivsemaks kujuneb Sinu jaoks praegu inimsuhete valdkond. Sul on head võimalused selleks, et kohtuda mitmete positiivsete inimestega, kes võivad Sinu edaspidist käekäiku väga hästi mõjutada.

Sul tasuks olla neil talvekuudel avatum oma soovide osas. Anna teistele inimestele teada, kuid otsid paremat tööd, vajad abi mõningate takistuste ületamisel või püüad leida oma ellu uusi väljakutseid. Sellega avaksid endale tee uute võimalusteni.

Oma tervisele peaksid praegu veidi enam tähelepanu pöörama. Püüa hoiduda külmetushaigustest, sest nendest paranemine võib võtta oluliselt enam aega, kui tavaliselt. Ka oma pereliikmete tervisele peaksid praegu enam tähelepanu pöörama. Praegu oleks mõttekas juba targu eemale hoida haigetest inimestest, kellelt Sina või Sinu lähedased võiksid nakkuse saada.



Suuremaid plaane pole praegu ehk mitte kõige mõistlikum ellu viima hakata. Parem lükka need kevadkuudesse, kui Sinu ettevõtmised oleksid selles osas edukamad. Ära karda, et selle tulemusena mõningad head võimalused maha magaksid. Praegu on oluline see, et saaksid lõpetada pooleliolevad kohustused ning keskenduda neile asjadele, mis pole kõige paremini toiminud. Ka on olulisel kohal energiavarude säästmine, sest üleliia Sul neid praegu küll pole.

Arvatavasti leiad üles mõningad sellised asjad, mida arvasid kadunud olevat. See peaks Sinu meeleolule hästi mõjuma.

Arvatavasti tuleb Sul neil talvekuudel ette võtta mõni üsna ootamatu reis. Selle reisi mõju Sinu tulevikule on aga oluliselt suurem, kui Sa sellel aastal tajuda suudaksid. Arvatavasti kohtud sellel reisil mõne väga hea inimesega.

Mõni Sinu sõpradest või sugulastest, kes ei ela Sinu lähedal, võib-olla isegi mitte Eestis, võib Sulle neil talvekuudel väga meeldiva üllatuse valmistada.

Seotud postitused