2015-2016 aasta talvehoroskoop (Kaalud, Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

Talvekuudel peaksid rahaasjad Sul tavalisest paremini kulgema. Eriti meessoost Kaalud saavad tunda seda, et rahaasjad on liikumas paremuse suunas ning majanduslik stabiilsus on käegakatsutav. Arvatavasti saab talvekuudel teoks ka mingi oluline rahaline tehing, mis mõjutab Sinu rahalisi asju positiivselt pikema ajaperioodi jooksul.

Eriti hea on neil kuudel teha rahalisi tehinguid Skorpioniga, Kaladega ja Vähiga.

Võimalik, et igapäevased kohustused ja asjaajamised võivad Sulle neil kuudel suuremal määral stressi tekitada. Eriti puudutab see noori mehi Kaalude tähtkujust. Peamiseks stressi põhjustajateks on Sinu sõbrad, tuttavad või sugulased, kes ei viitsi või ei taha oma probleeme ise lahendada ning püüavad neid Sinu õlgadele veeretada. Seepärast tuleks Sul olla koheselt avameelne oma arvamuste osas ning öelda välja, et Sa oled nõus küll abistama, aga mitte võtma enda kanda probleemide lahendamist.

Peaksid oma kodu eest enam hoolt kandma. Sinu kodu vastu võivad praegu huvi tunda inimesed, kelle asi see tegelikult pole. Neil inimestel võivad olla kurjad kavatsused. Seepärast hoia oma varal silma peal.



Ka informatsiooni peaksid hoolikamalt varjama. Ära jäta olulisi dokumente ripakile ning kaitse oma olulisi andmeid hästivalitud paroolidega. Kui oluline informatsioon saab teatavaks teistele inimestele, võib tekkinud probleemide lahendamine kujuneda keeruliseks.

Peaksid praegu enam tähelepanu pöörama oma lähedastele inimestele, kes vajaksid Sinu toetust ja julgustust. Võib-olla tuleb Sul aidata neil lahendada ka mõningaid esilekerkinud probleeme ja raskusi.

Inimsuhted ei pruugi praegu eriti hästi toimida, kuna arusaamatused on kerged tekkima. Peamiselt on see tingitud Sinu enda äärmiselt suurest tundlikkusest. Võtad ka kõike rünnakutena enda vastu, mistõttu reageerid lihtsalt üle.

Ära lase ennast teistel inimestel praegu mõjutada ega Sinuga manipuleerida. Kui oled enda jaoks otsused langetanud, siis pole praegu hea neist taganeda.



SKORPION

Talvekuud peaksid Sinu tööalasele elule ja karjäärile tervikuna hästi mõjuma. Sul tasuks praegu oma silmad rohkem lahti hoida, sest võid avastada nii mõndagi sellist, mis Sinu edaspidist käekäiku positiivselt mõjutavad.

Hea aeg oma tööalases mõningate muudatuste tegemiseks, kuid seda eelduselt, et sellekohased soovid ja vajadused on Sul tekkinud enne selle talve tulekut.

Tööalaste suhete arendamisele võiksid praegu enam rõhku panna, sest see aitaks Sul kergemini ületada võimalikke takistusi, mis aeg-ajalt ikka võivad esile kerkida.

Sul on talvekuudel võimalik oma sissetulekut suurendada, kuid see saab suure tõenäosusega olema üsna ajutine situatsioon. Võib-olla tegeled mingi konkreetse projektiga, mis nüüd lõpule jõuab ning mille eest raha saad.

Peaksid talvekuudel enam tähelepanu pöörama perekondlike suhete arengule. Kui jätad selles vallas asjad tähelepanuta, on oht, et perekondlikud suhted kontrolli alt väljuvad. Peresuhetes on neil kuudel oodata suuremaid arusaamatusi, tülisid ja lahkarvamusi. See paneb Sind vägagi suure stressi alla. Püüa jääda kõikides olukordades rahulikuks, sest see on parim viis, kuidas olukord kontrolli alla saada.



Sul tuleb arvatavasti kokku puutuda ka mõningate juriidiliste probleemidega, mis on vähemal või suuremal määral seotud pärandusega. Parem oleks selliseid olukordi praegu ennetada, mistõttu ole tähelepanelik.

Lepingute sõlmimisel peaksid olema praegu väga ettevaatlik. Ära lase ennast mõjutada olulisi otsuseid langetama. Ka pole praegu hea aeg selleks, et müügiinimestel ennast pehmeks rääkida laseksid. Sa poleks tehtud tehinguga hiljem sugugi rahul.

Oma lastega suhtlemine võib Sul praegu olla tavalisest keerulisem. Nad vajaksid Sinu abi ja toetust, kuid Sul on neile raske objektiivset abi pakkuda.

Seotud postitused