2015 aasta sügishoroskoop (Jäär, Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

Armastus:
Armuelus peaksid asjad olema Sinu jaoks sügiskuudel üsna heas seisus. Ehkki asjade seis ei ole praegu nii hea, kui suvel, saad siiski nautida suhte head toimimist. Ehki väiksemaid probleeme tekitab suhtes ikka, hoiab sügis Sinust suuremad jamad eemale. Praegu tuleks eriline rõhk panna sellele, et tugevdada suhet hoidvat vundamenti. See tähendab, et tuleb rahulikult tegeleda nende küsimustega, mis on suhtes kõige olulisemad. Sul tuleb olla valmis järeleandmiste tegemiseks, et seeläbi kiiremini soovitud kompromissotsused saaksid tehtud. Kui peaksid esile kerkima vaidlused või lahkarvamused, tuleks jääda rahulikuks. Võib-olla tasuks erimeelsust hoopis lahendama asuda siis, kui on ööpäev möödunud. Siis on emotsioonid paremini kontroll all.

Kui oled vallaline, siis see sügis võib Sinu partneriotsingutele mitmesuguseid takistusi seada. Paljuski on see tingitud sellest, et Sul endal on liialt kõrged ootused, mistõttu peletad endast eemale inimesi, kellega võiks midagi arenema hakata. Kasuks tuleks praegu see, kui liiguksid rohkem rahvarohketes paikades. Seeläbi võid mõnevõrra oma võimalusi suurendada.



Töö:
Sügis võib Sinu tööalasesse ellu kaasa tuua mitmesuguseid muutusi. Need muutused ei kerki esile iseenesest, vaid siis, kui Sa neid ise soovid. Ehk teisisõnu, kui soovid näiteks töökohta vahetama asuda, siis sellekohased muutused ka aset leiavad.

Tööalases elus tuleb hoiduda tormakate otsuste tegemisest, kuna võid endale vastasel korral palju probleeme tekitada. Varu aega ja kannatust ning seejärel alusta oma mõtete teostamist.

Oma igapäevaste tööasjadega tegelemisel tuleb Sul tegelema asuda mitmete uute suuremate projektidega. Et need hästi õnnestuksid, tuleb ettevalmistustele enam rõhku panna. Sul tasuks enam rõhku panna meeskonnatöö tegemisele, sest see aitaks Sul kiiremini välja jõuda nende tulemusteni, mida oled kaua soovinud.

See sügis võib avada mitmeid unikaalseid võimalusi neile Jääradele, kes on otsimas tööd . Eriti heas seisus on noored, kes alles alustavad oma teed tööalases elus. Et aga võimalustest osa saada tuleks olla ka ise aktiivne osapool.

Rahaasjad on sügiskuudel üsna head. Samas tuleks hoiduda tormakusest rahaliste otsuste tegemisel. Hea aeg raha kogumiseks ja väiksemate investeeringute tegemiseks.



Õnn:
Õnn on sellel sügisel Sinu jaoks üsnagi suur. Kindlalt võib väita, et see sügis kujuneb Sinu jaoks paremaks, kui eelmisel aastal. Praegu pole aeg, kus võiksid muutuda oma asjaajamiste juures liialt tormakaks. Rahulik ja läbimõeldud tegutsemine tagab parimad tulemused. Samas pole hea ka liigne tagasihoidlikkus, kuna nii on oht ilma jääda paljudest headest võimalustest. Sellel sügisel tasub enam tegeleda juriidiliste küsimustega. Just nüüd on head võimalused mõningate keeruliste sõlmküsimuste lahtiarutamiseks. Tervis on Sul sellel sügisel hea.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

SÕNN

Armastus:
Armuelus tuleb Sul kõikide asjade toimimisele enam tähelepanu pöörata. Pead arvestama sellega, et Sinu armuelu pole enam päris endine. Suve jooksul toimusid mõningad muutused ning need jätkuvad ka sügiskuudel. Samas ei tähenda see seda, et Sa ei tunneks ennast õnnelikuna. Need muutused on Sind nüüd talveunest üles äratamas. Püüa oma partneriga enam koos aega veeta ning nautida ühiseid hetki. Kõik ühised tegevused tuleksid Sinu suhte toimimisele kasuks.

Praegu on aeg, kus võiksid ise teha algust nende probleemide lahendamisega, mis on Sinu suhtes esile kerkinud küll varasemal perioodil, kuid on siiani lahenduseta. Selles osas tasuks Sul tähelepanu pöörata ka kõige väiksematele seikadele, mis Sinu suhtes on olnud. Ole valmis julgemalt vabandust paluma ning oma vigu tunnistama. Ära oota seda sama oma partnerilt. Ole omakasupüüdmatu ning partner vastab Sulle samaga.

Kui oled vallaline, siis praegu on aeg, kus võiksid enam suhelda nende inimestega, kes erineksid neist, kellega Sa igapäevaselt oled kokku puutunud. Liigu sellises seltskonnas, mis on erineva ja samas huvitav.



Töö:
Sügis kujuneb Sinu kiireks ajaks. Pead tegelema palju kohustustega ning aktiivselt suhtlema.

Tööalases elus on Sul võimalik sügiskuude jooksul palju korda saata. Tead, mida soovid ja mida ootad. Oskad oma tegevusi planeerida ja korraldada nii, et need võtavad Sinult oluliselt vähem energiat, kui Sa seda tavaliselt oled kogenud.

Oled nii mõneski mõttes praegu õnnega koos. Sulle on avanemas võimalused takistuste ületamiseks ja probleemide lahendamiseks, eriti selliste, mis puudutavad juriidilisi küsimusi. Seepärast tasuks Sul praegu julgemalt oma ideid ja mõtteid teostama asuda, sest niisama istudes jääd kõigest meeldivast lihtsalt ilma.

Bürokraatiaga võitlemine ei ole Sulle praegu niivõrd vastumeelne, kui ehk varasemalt. Sa lihtsalt võtad seda, kui paratamatust ning oskad rõõmu tunda ka igast väiksemast positiivsest tõukest, mis aitaks bürokraatia takistusi ületada.

Kui oled plaaninud töökoha vahetamist või oma isikliku äritegevusega alustamist, siis see sügis on selleks küll hea aeg, kuid siin on üks oluline aga. Mõtle hoolikalt läbi oma plaanid ja aruta oma mõtteid ka usaldusväärsete inimestega. Sa ei suuda piisavalt objektiivselt selles osas ise seisukohti võtta.

Hea aeg tööalasteks reisideks. Need annavad Sulle uusi kogemusi ning võimaldavad kohtuda uute ja põnevate inimestega.

Haridusega seonduvates asjades ootavad Sind sellel sügisel ees mõningad ootamatud positiivsed arengud, mistõttu on see periood eriti hea aeg Sõnnidest õppuritele.

Rahaasjad peaksid saama positiivse tõuke. Võimalik, et teenid lisaraha, mõni Sinu plaan läheb käiku või maksab keegi ära oma võla. Igatahes ootab Sind ees mingi positiivne areng.

Õnn:
Sügis kujuneb Sinu jaoks positiivseks ja meeldivaks perioodiks. Sinu kindlustunne on suurenemas ning tunned ennast ka palju erksamana, kui ehk kevadel ja suvel.

Väga positiivsed arengud on Sind ootamas koduses elus, kus peaksid lahenduse leidma varem esilekerkinud probleemid. Ka on praegu hea aeg oma kodu tarvis mõne suurema ostu tegemiseks.

Otsuste langetamine võib Sulle praegu mõningal määral stressi tekitada. Sul pole lihtsalt piisavalt kannatlikkust, et asju hoolikalt läbi mõelda ning alles seejärel valikuid teha. Soovid otsused kiiresti ära teha, kuid see suurendab Sinu ebakindlust, kuna Sa lihtsalt ei tea, kas tehtud valikud olid mõistlikud.

Hea aeg reisimiseks, eriti mööda maad.

Seotud postitused