2015 aasta suvehoroskoop (Veevalaja, Kalad)

VEEVALAJA

Armastus:
Kui oled vallaline, siis sellel suvel on Sul head võimalused selleks, et kohtuda mitmete uute inimestega. Suhtle avatumalt ning jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid. See aitaks kaasa sellele, et leiaksid enda kõrvale inimese, kes Sind kõige positiivsemalt mõjutaks.

Kui oled suhtes, siis sellel suvel tuleks Sul oma suhtele enam pühenduda. Kõik asjad ei pruugi praegu toimida sugugi nii hästi, kui Sa seda soovinud oleksid. Oluline on see, et jagaksid partneriga enam oma mõtteid ning võtaksid kuulda seda, mida tema ühest või teisest asjast arvab. Eriline rõhk tuleks Sul panna praegu romantikale. Selles osas proovi midagi sellist, mida Sa varem proovinud pole. Hea aeg oma partneriga reisimiseks.

Võimalik on, et Sinu suhe viib Sind sellel suvel lapse plaanimiseni või saamiseni.



Töö:
Tööalane elu peaks kulgema Sinu jaoks üsna ladusalt. Pead aga arvestama sellega, et Sinu erinevate tööalaste kohustuste hulk võib olla praegu üsna suur, mistõttu tuleb Sul oma ajalisi ressursse paremini jagada, et kõik asjad õigeaegselt tehtud saaksid. Suhtlemine kolleegidega eeldab Sinult sellel suvel suuremat ettevaatlikkust, kuna mitmesugused arusaamatused on kerged tekkima.

Kui oled endale ise tööandjaks, siis sellel suvel tuleks Sul olla ettevaatlik uute lepingute sõlmimisel ning töötajate palkamisel. Selles vallas võib see suvi Sinu jaoks kaasa tuua mitmesuguseid probleeme ja arusaamatusi.



Õnn:
Õnn on Sinu jaoks sellel suvel keskmine. Seepärast ei tohiks Sa hakata ootama imedesse. Samas on Sul võimalik oma töö ja visadusega saavutada asjaajamiste juures üsna märkimisväärset edu. Riskide võtmisest peaksid hoiduma, kuna vastasel korral võid endale tekitada mitmesuguseid probleeme ja arusaamatusi. Sul tasuks olla tavapärasest ettevaatlikum ka inimsuhete vallas. Hoidu teravatest väljaütlemistest, millega võid kergesti endale vaenlasi tekitada.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

KALAD

Armastus:
See suvi võib kujuneda armuelus Sinu jaoks mõnevõrra pingeliseks. Arusaamatused on Sul oma partneriga kerged tekkima ning nende lahendamine pole sugugi nii kerge ülesanne, kui Sa seda oleksid arvanud. Seepärast peaksid tegema suuremaid jõupingutusi selleks, et võimalikke arusaamatusi juba varem ennetada.

Tõsisemate teemade arutamiseks pole praegu mitte just kõige parem aeg, kuna kompromisslahenduste leidmine ei saa olema kerge.

Pane eriline rõhk romantikale, sest see aitaks Sinu suhtesse tuua uut värskust ning võimaldaks leevendada argipingeid. Väga ettevaatlik peaksid olema kriitilisusega oma partneri aadressil, kuna sellega võid tekitada oma suhtesse rohkem probleeme.

Kui oled vallaline, siis see suvi pole eriti hea aeg tõsisema suhte loomiseks või endale võimaliku partneri otsimiseks. Kipud teisi inimesi pinnapealselt hindama, mis võib aga kaasa tuua hilisemaid pettumusi.



Töö:
Sinu rahaasjad eeldavad sellel suvel enam tähelepanu. Võimalik, et Sinu väljaminekud võivad osutuda oodatust suuremaks, kuid suudad oma majandusliku seisu siiski suhteliselt heal tasemel hoida.

Tööalases elus toimuvad Sinu jaoks mitmed olulised arengud. Võimalik, et saad osaks ametikõrgendusest või palgatõusust. Seepärast peaksid jälgima seda, et kõik võetud tööalased kohustused tähtaegadeks tehtud saaksid. Tähtaegadega peaksid olema praegu üldse ettevaatlikum. Ole ettevaatlik lubaduste andmisel ning lisa orienteeruvale tähtajale alati veidi lisaaega. Sa ei saa olla kindel, et Sind ei oota ees ootamatud takistused, mis ei ole Sinu enda põhjustatud. Probleemid tehnikaga võivad saada sellel suvel Sinu jaoks üheks suureks komistuskiviks.

Õnn:
Sinu õnn pole sellel suvel mitte just kõige suurem. Seepärast peaksid hoiduma kõikvõimalikest mõttetutest riskidest, millega võiksid oma edaspidiseid väljavaateid kahjustada. Suhtle teiste inimestega ettevaatlikult, et mitte lasta tekkida vastasseisudel. Et suudaksid ennast paremini teostada, hoidu suurematest plaanidest. Rutiinsemad asjaajamised tagaksid Sulle praegu oluliselt suurema edu. Oma rahaasjade korraldamisel ole ettevaatlik, et mitte tekitada probleeme endale ja oma perele.

Seotud postitused